Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Bubulina42 spune:
Nicoleta, ma gandeam sa te intreb daca te dai cu ulei, ma gandesc ca te poate ajuta si uleiul sa mai scapi de mancarimi..
Eu raportez spasita ca nici acum nu sunt constanta in blescaiala cu ulei, sunt rupta tarziu cand ajung in pat, asa ca daca dau de 2-3 ori pe saptamana, seara dupa dus..Noroc ca inca nu a aparut nimicutza, bebele nostru e cumintel rau, o iubeste pe mami(pai degeaba ii cant eu in fiecare zi?)..insa sper sa pot sa ma tin de chestia asta cu uleiul, macar in ultimele 3 luni...
...ai grija,"iti mananc picioarele sa nu mai ai cu ce merge" e cam dur pentru o fetita sensibila..daca ei ii vine sa planga, e clar ca nu intelege sensul si le ia mot-à-mot pe toate..Pupaceste-o si spune-i cum are sa fie ea un fel de mami no 2 pentru bebele din burtica, ce are sa o iubeasca enorm!!Trebuie sa o invatati sa aiba incredere in ea! cere-i sfatul, parerea, e important sa vezi ce spune si sa aiba impresia ca e multa nevoie de ce crede ea..
Menics si eu tot f jos il simt, chiar daca mi se pare ca mai ajunge uneori si pe la buric, insa ma duc la baie parca aproape la fel ca la inceput si..e musai!! feteleee, nu uitati ce scria in articol, nu cumva sa va abtineti si sa nu faceti pipi la timp, ca si chestiunea asta poate sa provoace contractii..
Eh, eu recunosc, beau 3 l de apa pe zi, lege!!
ieri am avut toata ziua burta ca un pietroi, dupa odihna si repaos si dupa ce i-am promis galuscutzei ca gata cu oboseala si nebuniile de asezat, cautat, reasezat, -s-a linistit:).Asta ca sa nu credeti ca nu comunicamhi hi
somn usor!!
19 +
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tnicoleta Menics, stai sa mai creasca. El tot jos ramane da va impinge intestinele si organele in sus. Cum zicea si Alma, stai sa vezi prin ultimele luni ce iti trage, la propriu, la ficati. Nicoleta |
Nico, am scris in acelasi timp cu tine
Scuzati repetitia
Alma 21+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
almy spune:
Si indraznesc sa va mai spun ceva, burtici: faceti tot posibilul si dormiti acum, orice ar implica (perne de care-or fi, 10 perne in jur si sotul pe canapea sau pe pres-vorba lui Popi), pt ca acum e perioada de rasfat, vreti nu vreti. In 4-5 luni somnul va deveni un LUX!!! Si asta chiar si cu bebeu fara colici, ei oricum se trezesc la 3 ore sa pape (in cazuri fericite), zi-noapte! Credeti-ma, in primele 3 luni dupa nastere iti vine sa cumperi la propriu o ora de somn....Pana se acomodeaza si organismul nostru cu noul regim de somn-pauza, somn-pauza...Asa ca dormiti acum cat de mult!
Alma 21+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
menics spune:
ma bucur ca in sfarsit gasesc ca ma conformez si eu cu xate ceva adica .. nu ma abtin .. cum simt ca trebuie sa merg la toilet... am fugit... de dormit la fel... cand ajung acasa desi vroiam sa renunt, nu am facut-o asa ca de la 15, 15.30 -somn... iar la 23.30 max iar sunt in pat.. restul le fac si eu cand apuc...
pentru acele mancarimi , eu stiu o fata care in ultima luna de sarcina patise asa.. si pentru calmare se spala cu apa de tarate...
eu nu ma dau cu ulei ca nu-l suport... in schimb folosesc laptele meu de corp dintodeauna... mi-am pus sticla langa pat... si seara pana adorm, si asa trebuie sa linistesc bb si sa-l trimit la culcare , imbin mangaierile cu cremuitul si rugaciunea!
22+
alexa1986 spune:
Buna dimineata burticute,
ANDIE nu stiu nici eu exact cum sta treaba cu IP-urile astea, cred ca sunt arterele uterine ale cordonului ombilical(sper sa nu spun o prostie), dl. doctor mi-a dat tratament cu aspenter pt ca am inteles ca ajuta la scaderea lor daca sunt prea mari, nu mi-a dat prea multe explicatii, a spus ca daca urmez trat o sa fie bine, recunosc ca sunt un pic ingrijorata .
Fetelor eu dupa fiecare dus ma dau cu ulei de masaj pt mamici de la Sanosan si folosesc si gelul de dus special pt mamici tot de la ei, am dat in jur de 35 ron pe ambele si sunt foarte multumita, uleiul intra destul de repede in piele iar gelul de dus lasa pielea catifelata si hidratata. .
Angelique fiecare organism reactioneaza diferit, eu il simt pe bebe de o sapt si ceva deja, acum de dimineata de ex, am simtit cum pluteste si imediat cum s-a asezat mai bine mi-a dat o lovitura mica , eu il simt numai jos, adica mai jos de buric cu cativa cm.
17+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
IPopica spune:
Buna dimineata, silfidele!
Ieri am simtit si eu ceva ceva care ar parea sa fie donsoara in proportie de 80%. Initial ca un melc sub buric, apoi ceva asemanator cu batutul darabanei cu degetele, undeva mai in stanga buricului. Am concluzionat ca e sadica rau, ca eram la cratita cand am simtit-o. De atunci nimic.
Bubule, ieri s-a rezolvat si mutatul nostru, de la 1 august suntem buni de plata la chirie. Nu ma omor dupa locatie, dar macar apartamentul indeplineste 2 dintre criterii: mobilat si utilat complet si detinut de un prieten de familie. Chiar 3 daca ma gandesc ca are si metroul aproape. Asta e, nu-l cumparam, il inchiriem si nu o sa fie pentru o vesnicie. Sper sa gasesc rapid cumparator pentru garsoniera mea, ca altfel nu stiu cum scoatem si banii de chirie.
Apropos, daca stiti pe cineva dornic sa cumpere o garsoniera decomandata confort 1, renovata cap-coada 2010 (am contract pt lucrarile efectuate, deci se vede clar ce si cum), mobilata si utilata complet, stradal, metrou si mall peste drum, sa-mi dati de stire.
gogoasa hormonizata
mena1906 spune:
Neata greierasi,
Am dormit si eu 10 ore (aproape) neintrerupte si acum sunt foarte fericita.
Cu cine o sa nasteti? Si unde? Pe mine ma supervizeaza un medic, suntem colege, dar mi se pare usor grabita, desi e un medic deosebit de bun si foarte cautat... Si nu stiu daca sa continui cu ea. Desi imi e teama sa nu se supere, daca schimb medicul, mai ales ca ea ma vede de un an de zile de cand tot incerc sa fac un bebe. Cum sa ii zic ca vreau sa nastem impreuna fara sa semene cu o cerere in casatorie? :))
Astazi schimbam si noi saptamana, intram in 13. Tati e cel mai mandru si vorbeste cu ''mugurelul'' in fiecare seara. :))
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+
alexa1986 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Neata greierasi, Am dormit si eu 10 ore (aproape) neintrerupte si acum sunt foarte fericita. Cu cine o sa nasteti? Si unde? Pe mine ma supervizeaza un medic, suntem colege, dar mi se pare usor grabita, desi e un medic deosebit de bun si foarte cautat... Si nu stiu daca sa continui cu ea. Desi imi e teama sa nu se supere, daca schimb medicul, mai ales ca ea ma vede de un an de zile de cand tot incerc sa fac un bebe. Cum sa ii zic ca vreau sa nastem impreuna fara sa semene cu o cerere in casatorie? :)) Astazi schimbam si noi saptamana, intram in 13. Tati e cel mai mandru si vorbeste cu ''mugurelul'' in fiecare seara. :)) UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+ |
Buna Mena,
Eu o sa nasc la Regina Maria cu doctorul Silviu Butuc, este un doctor tanar, foarte atent la detalii, rabdator, raspunde oricand la telefon si comunicam foarte bine, cel mai mult imi place ca nu este foarte cautat, adica e doar al meu
17+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
mena1906 spune:
Acum un an, Dr Chiscop abia venea in Medicover (unde lucrez si o sa si nasc) si era libera. Acum nu are timp si loc sa respire de cate persoane are pe program. Apropos, dumneaei colaboreaza si cu Regina Maria. Pe 25 o sa ma duc la ea si sper sa impusc mai multi ierpuri deodata:citire dublu-test, eco 16 saptamani, citire analize uzuale de sange, discutie despre vitamine si despre nastere. Va trebui sa imi fac o lista ca sunt uituca si cred ca o sa imi pierd si capul. Ma duc la munci fetele mele. Sa aveti o zi usoara si abia astept sa ma intorc la o discutie cu voi.
Va pupicesc,
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+
onutz83 spune:
Heeeellooooo, fetele!
V-am scris ieri dimineata un mesaj care se pare ca s-a ratacit in raiul mesajelor
Angelique, stai cumintica, mai ales tu, care ai avut probleme
Dannah, oricand intre 20 si 22 saptamani e bine
Popics, daaaa, tot la Sunny Beach A fost f bine, inca nu se aglomerase hotelul.
Almy, multumim pentru linkuri, f f utile
Mena, noi vom naste la Municipal (cel mai probabil) cu dr. Doru Campean.
Pai... ii spui pur si simplu Foarte cool ca lucrezi in domeniu, mai ales ca lucrezi unde o sa nasti, nu ar trebui sa ai emotii
Onutz 19+