Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Hai hello si voie buna, imburicosatelor!

1. donsoara nu are CMV - asta e prima jumatate a rezultatelor de la amnio; cariotipul la sfarsitul saptamanii asteia

2. in concediu a fost de viiiis, atat de frumos incat am mai pus 2 kile pe mine

3. de vreo 4 zile experimentez ceva ce s-ar chema contractii (banuiesc) - o senzatie de invadare a burtii si apoi 3-5 secunde burta foarte foarte tare in zona mediana jos de tot. Nu-mi dau seama daca de 4-5 ori pe zi inseamna ca-s frecvente. O fi cazul sa-mi sun doctorul?

4. inca nu o simt miscand

M-apuc sa citesc din urma si revin cu eventuale comentarii

gogoasa hormonizata

Daca nu sunt si dureroase, sunt Braxton Hicks, care sunt normale. Eu nu stiam sa descriu aceasta "invadare", i-ai zis bine, eu ii ziceam bufeu. Eu prima oara cand le-am simtit credeam ca se incordeaza bebele. Felicitari pentru rezultat!

ALINA, La multi ani cu fericire si mii de impliniri alaturi de cei dragi si un bebe perfect sanatos!

Alma 21+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Saluti, fete cucuiete si burticoase!
Sa incep rapid cu pupici pentru toate vestile bine aduse de fetele noastre, ne bucuram alaturi de voi, dragelor! Popi,te rasfatzasi in concediu, care va sa zica! Ti-am zis eu sa te opresti cu grijile si banuelile si alte nebunii de care nimeni nu are nevoie!

Zambesc,am sarit cu toate hopurile mari,cu toatele: marja de 3 luni, prima eco, analizele de inceput, apoi cele de sindroame,au inceput eco morfo fetale,- iata-ne acum vorbind despre cat stam acasa dupa nastere! Fetelooor, cum trece timpul, in-cre-di-bil!Imi place la nebunie, burta mea cresteeee, - dar eu nu, insa bebe e important, atat, abia astept saptamana ce vine, parca nici nu pot sa repir cand ma gandesc ca de azi intr-o saptamana il vedem, mor de dorul lui!

Ah,am constatat azi ca nu mai pot merge asa repede cum mergeam pana acum 2 saptamani.M-am si uitat intr-o vitrina, sunt complet dreapta si ok, nu devin ratza, nu merg inclinata cumva, asa ca e ok, sunt in mare forma si ma simt minunat!
Dorm in continuare super bine si bebele doarme si el toata noaptea se scoala la 7.00, in acelasi timp cu noi, iar dimineata vine la portia de mangaiat, hotomanul!Un scump!!!

Oricum, miscarile ii sunt super delicate, chiar si cand se foieste, stateam aseara pe ganduri citind mesajul Alinei si ma gandeam daca o fi cumva vreo fetita ascunsa in burtica mea..Orice ar fi, oh, sunt innebunita de fericire, numai ca la sentimentul asta s-a adaugat si curiozitateaNu numai pentru ce e, ci si:
- cand oare o sa aleaga sa vina pe lume, nov sau dec?
- cu cine oare are sa semene, cu mine sau cu A?
- oare ce a luat de la fiecare, ce trasaturi fizice, ce trasaturi de caracter? Oare are sa aiba gropitze in obraji?
- ce fel de caracter are sa aiba, o sa fie ca noi, cu gura pana la urechi toata ziua, optimist si vorbaret?
- cum are sa fie prima clipa in care am sa il tin in brate, prima privire?

Doamne, cat imi place sa visez la astea toate...
Iar astea sunt numai cateva!

Cred ca ieri a fost prima zi in care am avut si eu chestiunea asta de care zic fetele, contractii, ca dupa ce am terminat trebaluiala si alergatura si toate mi s-a intarit burtica acolo jos, ca piatra s-a facut, numai ca dupa o juma de ora de stat in pat s-a relaxat..
V-am zis ca ne-am mutat, asa ca desi zice sotul sa nu fac nimic, NU pot!cum nu e el, cum dau iama prin toate sa le pun eu cum imi place, desi el tot ca mine le aseaza, ca eu sunt cu aici, aici sau aici.

Dar Doamne, greu mai e sa te muti dintr-o casa in alta si muuulte lucruri mai sunt, desi eu sunt genul care nu tin nimicutza pentru ca "o sa folosesc candva", never! Eh, am tras noi, dar ne-am linistit, sa zicem.

Fetele, de cand am schimbat pozitia patului, dorm super numai pe dreapta, in sfarsit! pe stanga ma mai intorc eu asa, cate un pic, spre dimineata, dar am de gand sa raman pe dreapta, imi trebuie doar trei perne sub cap si una mititica sub burta, atat!iu-huuu

gata, fug, dar mai trec! va pup, o sa faceti nani in curand.
somn usor, burtici!
Alina, sa ne spui cum te-ai distrat!

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,
multumesc inca odata de felicitari.

ALINA LA MULTI ANI!!!!sa ai o zi excelenta!

NICOLETA ma bucur ca scoateti ghipsul.multa sanatate si balaceala placuta...

POPI, MAMI, MICA bine ati revenit.

ICO felicitari pentru fetita si concediu placut.

fetelor, dorm pe mine.abia imi tin ochii deschisi...de luni sunt asa.inca ma ustura ochii de somn...imedediat iau perna in brate..

eu o sa stau cu bebele 4 luni.ca asta e situatia aici....

va pup

embarazada de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Bubu' ce frumos te gandesti tu la toate.. asa ma gandesc si eu: oare cu cine seamana, cum va fi cand il voi vedea, daca va fi blond sau brunet, daca va avea par,etc..:))
* Eu nu mai inteleg nik..ma chinui de o luna sa dorm numai pe partea stanga, amortesc, ma sucesc pe dreapta am apoi mustari de constiinta;)),vai de capul meu..ca asa am auzit ca e mai bine, sa dormim cat mai mult pe partea stanga:))acum te aud pe tine cu partea dreapta...deci pana la urma cum e mai bine? :))

- acum am alta problema: mi-a bagat in cap o prietena care mi-a vazut sfarcurile ca sunt la fel ca ale ei, neformate si ca nu o sa pot alapta si ca ma voi mulge daca voi avea lapte ca ea asa a facut 6 luni si e ffff obositor. Adevarul e ca eu am sfarcuri doar daca mi-e frig, altfel nema;))) si cica bebele are nevoie de sfarcul ala sa fie exact ca un samburel ca sa il poate lua in gurita..iar eu il am asa doar daca mi-e frig..ce ma fac :))))

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bubu asa ma gandesc si eu la toate si zambesc tamp pe strada .
Bioanaasa sunt si eu, dorm pe mine, mai ales ca am inceput munca si ma trezesc la 5:30. Iar noapte nu prea pot dormi.
Azi am fost la eco . Se pare ca a inflorit un mugurel intre picioarele lu bebe :)). Tati e tare mandru si zice ca e baiat. Mai asteptam pana dam verdictul final. Puiul mamei este perfect dezvoltat si masoara de la fundulet pana la cap 6 cm. E un puiut mare :D. A stat mai mult cu spatele si dadea din manute si din picioruse . S-a intors la un momentdat si a ridicat manuta de parca mi-ar fi facut semn. E frumos, e tare frumos.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mami - iar te gandesti la probleme. Lasa ca o sa vezi tu cand va veni momentul daca poate suge bb sau nu. Si daca nu, sunt mameloane speciale de pus peste san sa poata papa bblusul.

Mena - Felicitari pentru baietel. E, are tati de ce sa fie mandru.

Bubulina poti visa si vei visa mereu la multe lucruri si dupa nastere. Dupa ce vei primi raspunsurile la intrebarile de acum, vor veni altele si altele, fiecare cu temeri si emoti, cu bucurii si lacrimi. Cum va fi prima zi la gradi, prima serbare, prima excursie singur, ultima zi de gradi etc.

Eu am visat mereu sa am doi copii blonzi cu ochi verzi. Eu sunt bruneta cu ochii negrii, sotul blond cu ochii verzi, Bia a luat de la tasu parul de la mine ochii si caracterul in mare parte de la mine timida, introvertita si plangacioasa. No, da e a mea si nu o dau la schimb.

Nicoleta

Mergi la inceput

mamiii, am gresit, sooooory, vroaiam sa ma laud ca acum dorm pe stanga, ca numai pe dreapta am dormit in ultimele doua luni, sorry, minte de femeie insarcinata,- cum zic fetele.
E foarte bine pe stanga, daaa, nu schimba, de asta mi-a si schimbat sotul complet pozitia patului, acum pot dormi cum trebuie, pe stanga, iar cand amortesc oricum ma trezesc, ca tre sa merg la pp.

Nicoleta, deocamdata si eu tot un an am de gand sa stau acasa, indiferent de ce si cum ar fi conditiile, NU vreau sa ma gandesc la bani la nimic; aici primim 55%; numai primele 3-4 luni se dau 75%, insa nu dau nici taiata primul an din viata puiului! Cum?
Sa nu-i vad eu primele manevre de a deveni OM mare?, sa pierd eu zambetul sau primii pasi, sau prima olita,sau.. sau... sau??? never!! Asa ca pentru nimic in lume nu stau mai putin de un an, am hotarat deja!

La noi..eu am ochii verzi si sunt un blond cendré, sotul are ochii caprui si e blond spre saten, gandurile mele se plimba ca nebunele si pun intrebari si cred ca rad unele de altele, ce fabrica de vise e in mintea mea!!e-heeei! Vreau sa fie multa sanatate si sa am un pui vesel si bun la suflet..

Eh, lista e lunga; deocamdata vreau sa dospeasca cum trebuie cozonacelul nostru si apoi sa fie gustoooos si mumos hi hi

Somn usor la mamici si pui cuminti in burtici!
Va

19 +

Mergi la inceput

Mena, ce minunatie cand iti vezi puiul, nu-i asa? felicitari, ai sa dormi ca un bebe la noapte, linistita si fericita!

fetele, uite aici ce am gasit despre domnisoarele contractii Braxton:

Ce sunt contrac#355;iile Braxton-Hicks?

Contractiile Braxton-Hicks sunt contractii uterine nedureroase si intermitente care pot incepe sa se produca chiar din saptamana a sasea de sarcina chiar daca nu aveti cum sa le simtiti asa de repede.Cel mai probabil acestea nu se fac simtite pana inspre cea de-a doua jumatate a sarcinii.

Aceste contractii sunt numite astfel dupa medicul englez John Braxton-Hicks care,in anul 1872 le-a descris pentru prima oara.

De obicei, contrac#355;iile nu sunt dureroase #351;i aproape īntotdeauna se opresc dup#259; aproximativ o or#259;. De#351;i toate femeile prezint#259; contrac#355;ii Braxton-Hicks, unele femei, īn special cele care au primul copil, nu le simt.Aceste contractii sunt de fapt metoda prin care uterul tau se pregateste pentru travaliul adevarat si momentul nasterii. Astfel, ele apar cel mai frecvent in ultimul trimestru de sarcina, insa pot aparea si mai devreme, dupa saptamana 25, deci in al doilea trimestru.Ceea ce face ca acest tip de contractii sa fie greu de diferentiat fata de cele din travaliul propriu-zis este ca ele pot fi uneori regulate (cu durata de 30 de secunde la fiecare 5 minute, tinand chiar cateva ore).De indata ce simti contractiile, nu intra in panica! Intinde-te in pat, relaxeaza-te, incearca sa iti controlezi respiratia si sa respiri cat de regulat. Daca urmezi toti pasii de mai sus si contractiile nu se linistesc, e mai bine sa mergi la un doctor.

Contractiile Braxton-Hicks pot aparea in timp ce gravida desfasoara activitati putin obositoare sau cand este putin deshidratata. Bea cate 250g de apa sau sucuri naturale la fiecare cateva ore, pentru a preveni deshidratarea, care ar putea face uterul mai iritabil. O vezica urinara plina poate declansa uneori Braxton-Hicks, astfel incat urinarea poate determina o contractie de acest fel.

Ce trebuie sa faci cand apar contractiile Braxton-Hicks?

in primul rand schimba pozitia corpului,daca stai in picioare incearca sa te intinzi iar daca stai jos ridica-te si fa cativa pasi;
fa o baie calduta;
bea multe lichide, deoarece deshidratarea poate cauza contractiile Braxton-Hicks ;
fa exercitii de respiratie;chiar daca acestea nu inlatura contractiile Braxton-Hicks,te pot ajuta sa te relaxezi si atenueaza disconfortul.

Asta ca sa nu ziceti ca nu am grija de voi!!

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mami de 2 , vorbeste cu un consultant in alaptare si o sa vezi ca o sa iti spuna ca se poate alapta si in cazul tau...bb o sa te ajute..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelor ,multumesc de urari !Va pup pe toate !!!!
Inainte de a pleca la somn,merg sa va citesc din urma.Ziua mea a decurs normal.FOarte normal.Nimic nou sub soare.
Noapte buna !

Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput