Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

LA MULTI ANI, ALINA!!!!!

Onutz 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

La Multi Ani, Alina! Sa ai parte doar de sanatate,fericire si bucurii!

Andreea 20+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Felicitari Ioana, Popi, Bioana pentru rezultatele bune.

Ioana, felicitari pentru fetita.

Uite ca acum sunt numai vesti bune. Sa dea domnu sa fie asa pana la termen si sa avem bbi sanatosi.

Vin si eu cu una buna. RMN-ul Biei a iesit foarte bine, nu sunt nici un fel de probleme. Maine scoatem ghipsul si ca premiu vom merge duminica la Dunare la balaceala si gratar. Mai mult balaceala pentru Bia.
Saptamana trecuta am experimentat si eu contractiile dar dr. mia zis ca nu e foarte grav, avand in vedere prin ce am trecut. Sa ma relaxez si data viitoare sa o sun si sa nu mai stau asa.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Multumesc mult de tot,andie ,onutz!

Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Alina La multi ani,sa fii sanatoasa,sa te bucuri de burtica si apoi de fetitele tale frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Alina draga,La multi aaaaaani!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita!
Sa te bucuri de cei dragi si ei de tine si sa ai nastere usoara, cand va vrea bebe sa faca cunostinta cu tine

te pupacesc!!

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

LA MULTI ANI, ALINA!!!!!

Onutz 19+

La multi ani si de la noi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

La multi ani Alina!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

La multi ani Alina!!!!

Popi dar pt contractiile alea nu iei nimic? adica no spa, ceva?
*off eu nu am nici o durere , nici o contractie si ma indoapa medicul cu cate 3 no spa pe zi preventiv :)))
Referitor la miopie , stiam ca in sarcina miopia creste usor dar isi revine imediat dupa ce nastem. Eu am -,05 si probleem doar la Pc unoeri insa mai nou am avzut ca trebuie sa port ochelarii si la tv ca vad scrisul in ceata, deci e reala treaba ca miopia creste usor in sarcina.

Am o prietena cu miopie -2,5 si i-a mai si crescut vreo juma de masura si in sarcina si i-a zis medicului ei cu care va naste si Macarie de aici, apropo:)) si nici nu a bagat-o in seama, i-a zis ca nu are treaba daca nu are peste 5 :))) si a bagat-o la natural. Tipa a nascut ff frumos, si fara epidurala dar si cu travaliul indus de 20 de ore, fara probleme si baieteul are acum 3 ani iar ei i-a scazut miopia dupa nastere excat la cat a avut dinainte.

ps: si eu voi sta acasa 2 ani :)) eu sunt la fel: angajata la firma familiei si nu imi fac griji, dar voi cere sfatul contabilului cum sa fac sa fie mai avantajos pt noi d.p.d.v. financiar, cand si cum sa imi bag prenatalul ,etc..

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alina - LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi! Patrecere frumoasa!

Eu o sa optez pentru 1 an de stat cu bb. Cu Bia am stat doar 5 luni, apoi si-a luat sotul concediu si a stat cu ea 3 luni. Dupa s-a intors la munca dar aranjase sa ia si imdemnizatia pana la 2 ani, iar eu am prins si stimulentul veo 5 luni ca m-am intors mai devreme la munca.
Dupa 1 an nu m-as mai intoarce la acelasi loc de munca. O sa caut sa ma reprofilez. Daca imi iese bine, daca nu voi vedea.

Nicoleta

Mergi la inceput