Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
andie_n spune:
Buna tuturor! Azi am ajuns mai tarziu la munca si am si avut treaba, asa ca abia acum am recuperat ce ati scris de aseara.
Felicitari bioana pentru rezultatele bune!
Succes mena la eco!
Bine ai revenit mami_de2, ce bine ca te-ai relaxat si ce bine ca l-ai simtit pe bb! Sa stii ca eu nici acuma nu simt mult mai mult decat niste bolboroseli si sunt cu vreo 2 saptamani inaintea ta. Deci lasa soacra sa vorbeasca si n-o baga in seama. Tu faci eco si analize f des, asa ca stii ca totul e ok cu bb. Si placenta se va ridica, o sa vezi la urmatoarea eco . Eu am noroc de o soacra de milioane, ceea ce e foarte bine, pentru ca ea va fi singurul meu sprijin dupa nastere, avand in vedere ca mami nu mai e si bunica e prea in varsta.
Cu statul acasa, asa cum am zis si ieri, din pacate la mine mai mult de 1 an nu e o optiune (pentru mine plafonul pt 1 an abia acopera rata la ipoteca, din fericire si sotul lucreaza in IT si are un salariu din care ne putem descurca toti 3, dar nu ne-am descurca si sa platim mai mult de jumate din rata din salariul lui, cum ar fi in cazul in care eu as sta 2 ani si as primi 1200 RON pe luna). Asta e, o sa angajam o bona (soacra sta in alt oras si nu am putea sa-i cerem sa se mute la noi). Nu e deloc solutia ideala, dar asta e situatia. Oricum, mama a stat cu mine 3 luni, si n-am iesit chiar asa rau .
O zi buna, racoroasa si sanatate sa aveti!
Andreea 20+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
IPopica spune:
Hai hello si voie buna, imburicosatelor!
1. donsoara nu are CMV - asta e prima jumatate a rezultatelor de la amnio; cariotipul la sfarsitul saptamanii asteia
2. in concediu a fost de viiiis, atat de frumos incat am mai pus 2 kile pe mine
3. de vreo 4 zile experimentez ceva ce s-ar chema contractii (banuiesc) - o senzatie de invadare a burtii si apoi 3-5 secunde burta foarte foarte tare in zona mediana jos de tot. Nu-mi dau seama daca de 4-5 ori pe zi inseamna ca-s frecvente. O fi cazul sa-mi sun doctorul?
4. inca nu o simt miscand
M-apuc sa citesc din urma si revin cu eventuale comentarii
gogoasa hormonizata
andie_n spune:
Bine ai revenit Popi! Super ca te-ai relaxat si felicitari pentru rezultatul bun la amnio.
Andreea 20+
ico1979 spune:
Revin si eu cu vesti buneeeee...
la eco de ieri totul e in parametri normali si am aflat ca o sa mai avem o fetitaaaa. Suntem foarte bucurosi, dar mai ales cea mica...ea i-a schimbat deja apelativul de adresare din "bebe" in "surioara" si imparte vestea tuturor.
Asa ca putem pleca linistiti in concediu, avem biletele cumparate din ianuarie, nu mai putem da inapoi, si sper sa fie perfect.
Ioana, 21+ si mamica de Anca
andie_n spune:
Felicitari Ioana pentru , sa fiti sanatoase amandoua in continuare! Si concediu placut, sa va simtiti bine si sa va relaxati!
Andreea 20+
ico1979 spune:
Andreea, multumesc mult de gandul bun!
Intre timp, mi-am modificat si semnatura
Ioana, 21+ cu si mamica de Anca
Mica26 spune:
hei burtici!!
am revenit si noi din mini concediul de la mare...a fost minunat si nu imi vine sa cred cat de relaxata sunt. toti la firma sunt agitati, doar eu sunt asa zambitoare si am o durere mare in...nimic!!! sper sa ma tina macar saptamana asta!
Popi...bine ai revenit si felicitari pt rezultat!!!
Biona felicitari pentru rezultate!Doamne ajuta sa fie asa pana la final...numai vesti bune!
ico1979felicitari pentru fetita si va dorim un concediu minunat!
si celorlalte fete!!!
referitor la perioada de stat acasa cu bebe....la mine e un pic mai altfel.avand in vedere ca lucrez la firma socrilor mei, in acte o sa stau 2ani pentru ca avem interesul sa luam cat mai multi banuti de la stat pentru ca si ei de fiecare data cand prind ocazia nu ne iarta.dar asta va fi doar in acte..ca din pacate nu o sa ma lase prea mult sa ma bucur de bebe si o sa ma cheme la trebusoara.
din cate am intrebat si eu la contabilitate cu indemnizatia e exact asa cum a zis onutz.poate totusi se va schimba ceva intre timp.
cu dormitul...nu am probleme deocamdata. Thanks God! dorm ca un bebe, doar atunci cand e cald in camera ma mai foiesc. am uitat sa mentionez ca nu mai dorm la amiza si poate de asta si e posibil sa ma mai ajute si utrogestanul.cat de spre pozitia de somn...cel mai mult ii place pe partea dreapta, (de stanga nu vrea sa auda ca imediat ma inteapa), dar si cu fata in sus cu piciorul drept ridicat putin.
cat despre cezariana, ca tot ati vb zilele trecute, la mine nu se pune problema de nastere naturala din prima. e clar ca trebuie sa fac cezariana pentru ca de mica am avut miopie, iar acum doi ani m-am operat pentru a scapa de ea.asa ca...asta e singura optiune.
gata!!! ca m-am intins ffff mult!
va pupacesc pe toateeee!!!!
Mica 15+
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Hai hello si voie buna, imburicosatelor! 1. donsoara nu are CMV - asta e prima jumatate a rezultatelor de la amnio; cariotipul la sfarsitul saptamanii asteia 2. in concediu a fost de viiiis, atat de frumos incat am mai pus 2 kile pe mine 3. de vreo 4 zile experimentez ceva ce s-ar chema contractii (banuiesc) - o senzatie de invadare a burtii si apoi 3-5 secunde burta foarte foarte tare in zona mediana jos de tot. Nu-mi dau seama daca de 4-5 ori pe zi inseamna ca-s frecvente. O fi cazul sa-mi sun doctorul? 4. inca nu o simt miscand M-apuc sa citesc din urma si revin cu eventuale comentarii gogoasa hormonizata |
Welcome back la capitala cea sufocanta si gri!
Asadar donsoara ta e bine mersi,ma bucur nespus.
Nici eu nu simt miscare,suntem din generatia "nesimtitoarelor"...eu am citit ca uneori la prima sarcina poate dura chiar pana la sapt 22 pana simti ceva
Ioana felicitari pt "roz",e frumos sa fie 2fetite,se vor sprijini toata viata.
Menics pt 600 lei diferenta in locul tau n-as sta pe ganduri,la mine e mare de tot dif intre 1200 si cat iau daca ma intorc.Plus ca las bebelusul pe maini bune cu mama sau sotul.
Madalina nu m-am gandit sa nu imi iau concediu,e o idee buna doar ca deja mi-am programat vacanta.
burticile
A.C spune:
Felicitari,Ioana pt. fetita !Si la noi e la fel.Pentru copii e f bine sa aiba fratele / sora de acelasi sex.
Azi iar am avut o cadere de tensiune.Taman azi cand implinesc si eu 32 de ani. Am avut de umblat,ca mi-a expirat si buletinul,am fost si la dr.de familie care ma cheama o data pe luna si vai de picioarele mele...Si pe caldura asta...O "placere"!
Va pup pe toate.Ma bag la somn!
Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)
onutz83 spune:
Bine ai venit inapoi, Popiiiiiiiii!!!!!!
Deci pustoaica e bine, eh?
Mai bine suni doctorul pentru contractii (stiu cum suna )
Ioana, felicitari pentru printesa si distractie placuta in concediu!
Onutz 19+