Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
tnicoleta spune:
Bubulina ai dreptate important este ca bb sa fie sanatos. Da eu tot imi doresc ca bb 2 sa fie ceva mai vesel si optimist. Noi tot incercam cu Bia sa glumim, sa ea pune botul si incepe sa planga. Degeama ii explici ca ai glumit ca tot plange. E greu cu astfel de copii pt ca toata lumea zice ca e unul rasfatat si alintat la maxim. Dar unii pur si simplu nu se gandesc ca exista si persoane mai sensibile.
Nicoleta
bioana spune:
neata fetelor,
MENA felicitari pentru baietel!!
eu dorm cel mai bine pe partea dreapta!!!de ce nu e bine?pe stanga nu rezist mult, ca ma ia cu palpitatii...
e numai miercuri.....
embarazada de 18+
alexa1986 spune:
Buna dimineata burticute,
Imi cer scuze pentru absenta mea indelungata dar am avut mici probleme dar acum suntem foarte bine.
Alina LA MULTI ANI , felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la ecografii.
La eco de 16 sapt aveam 11 cm si 147 de grame , atunci am aflat 100% ca este fetita. O problema mica avem cu arterele uterine IP STG 2.16, IP DREAPTA 1.68, la 3 luni erau mai mari dar au mai scazut in urma tratamentului cu aspenter, speram sa fie bine pana la capat. Probleme cu somnul nu am deloc, din contra as dormi mai tot timpul, din pacate nu pot dormi pe partea stanga din cauza palpitatiilor :(. Din pacate nu stiu cat voi sta acasa cu bebelina, e o decizie foarte grea. Mititica a inceput sa isi fac simtita prezenta aproape zilnic, avem parte de mici lovituri cand mancam ceva bun si ne place dar si cand nu ne convine ceva, ne imbratisam imediat cu tronul , kg in plus nu am decat 2, burtica nu prea se cunoaste dar tot ce conteaza este ca ea e acolo unde trebuie si e perfect sanatoasa. Pupici la toata lumea
17+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
menics spune:
IPopica si restul rezultatelor vor fi ok, vei vedea
of, of cu caldura cam greu.. sa nu spun si de kg in plus...
parca nici mie nu-mi vine sa cred ca vorbim de cat vom sta acasa.. noi am stabilit ca bb sa aibe ochii verzi hi, hi...
nu stiu cu patutul cum sa fac as lua textil pentru ca mai mult ca sigur noi vom merge vara la poiana sa stam la curte... plus ca nu vreau sa renuntam la mersul in co.. si va trebui sa avem patut cu noi... cred ca pana la urma asta va fi alegerea! voi ce parere aveti?
mami_ de2 ..si sanii mei sunt asa... poate se formeaza... stai calma...
bubu, bebelina ta doareme nu gluma .. eu seara la 11-12 cand sa ma culc.. intai am munca de lamurire sa se culce si bb ca atunci il apuca "treaba" .. iar dimineat auite acum cand vin la munca .. se apuca si el de forfotit...ce placut este si daca pun mana pe burtica se linisteste...
va doresc o zi racoroasa!
22+
bioana spune:
ALEXA felicitari si multa sanatate!!
la noi pitica sau piticul vor avea ochii verzi.cel putin asa ma gandesc eu.sotul ii are verzi si donanta la fel.eu ii am caprui, dar nu conteaza...
embarazada de 18+
angelique_19 spune:
A.C la multi ani si tot ce iti doresti(scuze de intarziere)
Ico felicitari pentru fetita
Popica felicitari pentru rezultate,iar despre contractii eu zic sa suni dr.Daca iei no-spa si nu trece sa vorbesti cu dr. e cea mai buna varianta.
Bebe al meu e foarte miscaret,mie nu imi vine sa cred ca la 17 saptamani ieri l-am simtit de vreo 10 ori sau chiar mai mult,sunt miscari pe care le simt si cand stau in fund,pana acum le simteam numai daca stateam intinsa.
Bubu asa sunt si eu,sotul le face aproape pe toate in afara de mancare,dar eu sunt ca titirezul in jurul lui,face curatenie destul de bine,bibileste toate alea dar mie parca tot nu imi vine sa stau.Ma bag la sters praful,la spalat wc si chiuvete etc iar alaltaieri am avut iar contractii care au trecut cu no-spa.Sotul ma cearta dar de acum gata,doar mancare si bagat la spalat mai prestez.
17+ cu
A.C spune:
angelique,alexa,multumesc pt urari !
Ce frumos ca vorbim de toate lucrurile astea care-l vizeaza pe bebe...
Si eu inclin sa stau un an acasa,pt ca 75% e putin si mai avem si rata la banca.Si cum anul scolar incepe din sept,m-as intoarce inainte de a face bebe 1 an si as beneficia astfel de acel bonus de 500 ron din partea statului,plus cei 200 ron -alocatia lui bebe pana la 2 ani.Bani din care as plati bona fara a-mi fi afectat salariul.Eu oricum am un orar leger,de la 8 - 14,dar asta nu in fiecare zi ,doar in zilele cu 6 ore.
Si pt ca tot vorbiti de culoarea ochilor lui bebe,eu imi imaginez o fetita asa ca Deliuta mea,creolina cu ochii negri.
Deja ne gandim la nume si nu reusim sa gasim niciunul pe placul nostru.Mai cautam...Simt ca pe zi ce trece incep sa ma incarc cu energie pozitiva si asta e foarte bine.Duminica merg la dr care ma are in evidenta sa discutam despre acea plecare a dumneaei in israel.Sper ,totusi,sa nu fiu asa de ghinionista si sa se declanseze nasterea taman cand ea e plecata,adica intre 37 si 38 de sapt.Eu pe 2 nov.fac 38 de sapt si ea pe 4 nov se intoarce.Deci...Doamne ajuta sa fim bine pana atunci si sa nu fie bebe nerabdator sa iasa.Delia a stat pana la 42 de sapt.in burtica.Cica sa se bronzeze,de aia e asa creolina acum.Hi,hi,hi!
De cate ori v-am zis ca ma simt bine,bine de tot aici cu voi?Va mai zic o data.Ma simt SUPER !
Alina 20+ mami de Delia ( 6 ani)
dannnah spune:
Neatza fetelor!
Ce-mi place in fiecare dimineatza sa stau cu cafeaua in fata si sa citesc din urma ce ati mai scris! Deja a devenit un ritual dupa care am energie sa ma apuc de lucru. E foarte util pentru mine, majoritatea sunteti cu sarcina mai avansata decat mine si citind ce scrieti stiu la ce sa ma astept in saptamanile care urmeaza - asa vorbesc de parca as fi la prima sarcina Hihihi
Eu inca nu simt nici o miscare a lui bebe, desi am citit ca la a doua sarcina simti mai repede pentru ca stii deja cum e ... o sa stau concentrata si o sa fiu atenta.
Eu azi ma duc sa fac triplu test - impotriva vointei mele, la insistentele doctorului....nu as vrea sa ii ies din cuvant pentru ca am incredere in el, desi nu inteleg motivatia. Am o teama - ce voi face daca nu iese bine? DT a iesit OK. Sunt sanse ca la Triplu test sa apara probleme? Cred ca o voi lua razna, dar sunt predispusa la situatii de genul asta. Oricum abia astept intalnirea cu puiutzul mic.
Am niste stari de nervi, alta data imi vine sa plang din orice... cred ca hormonii sunt de vina! Si caldura asta imi da o stare de agitatie, o suport foarte greu. Ufff, ce voi face prin august, cand va fi burtica si mai mare..
Eu la 20 de saptamani mi-am facut programare pentru morfofetala la un doctor care e foarte bun in imagistica. Asa am considerat eu ca e bine sa ma mai vada "o pereche de ochi". E bine la 20 de saptamani sau trebuia mai tarziu?
Pup fetele si sa aveti o zi usoara!
mamica de Mara - 3 ani si 16+
Ina_3040 spune:
Alina cu intarziere iti urez la multi ani si multa sanatate!
Mena felicitari pt cocosel, sa creasca mare si sanatos!
Alexa felicitari pentru printesa, sa fie sanatoasa!
Mamide2la prima sarcina am avut si eu la sanul stang mamelonul inauntru. din sarcina seara dupa dus frecam cat puteam suporta sanul cu prosopul. la alaptat a fost ok ca dupa primele dati deja se formase cat de cat ok. acuma a ramas in afara nu stiu cum e in Romania, sper sa iti dea sfaturi moasele alea cand o sa il pui la san.
cat despre cum o sa arate copilul si eu imi imaginam dar cu Robin nu prea s-a potrivit: eu si sotul bruneti cu ochii caprui si asta mic saten cu ochi albastri . vad ca deja la 2 ani si 3 luni nu i s-au schimbat, cred ca albastri ii raman. pentru bebelusa tare mi-ar placea sa mosteneasca parul ondulat al sotului.
o zi buna tuturor si spor la treaba!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 21+ s.
angelique_19 spune:
Mami mai esti ragusita?Ai rezolvat problema?
Popi ai vb cu dr?
De Doura ca mai stiti?
17+ cu