Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!

Hayat vezi de ce te iubim si noi pe tine? Ca iti amintesti numai lucrurile bune ! Noi suntem pe acasa dar nu ma simt in stare de nimic,sunt obosita tare in ultimul timp, ca Paul mi-a dormit rau cateva nopti, a plans, s-a agitat,m-a strigat... l-o fi speriat ceva,dar nu imi dau seama ce . Teodora si ea suge de cateva ori pe noapte,ce nu a mai facut de la nastere,dar probabil din cauza caldurii. ASa ca am adoptat o noua pijama: chilotul simplu ! Sanii la vedere ca altfel e jale cu printesa, planje si jeleste cu sanul in gura daca nu nimereste direct in oiele cand intoarce nasul.

Sa va povestesc despre intalnirea cu Seidana,ca vad ca ea inca nu a intrat !
Ne-am intalnit pe la 5 dupa-amiaza,si ne-am despartit dupa vre-o 6 ore care au trecut ca gandul! Fetele voiau sa se smotoceasca,se cam apucau de maini,de fata - socializau! Sotii s-au inteles bine,amandoi tacuti(asa le e felul, nu ca nu gaseau subiecte de discutie), noi vorbareteee, nu avea nimeni loc de noi sa vorbeasca,mai vorbeam si amandoua odata . Ne-am plimbat toata Mamaia pe jos, am povestit si ne-am hlizit! O sa mai repetam experienta!

Zubi din cate se vede de aia fug pe la tara numai o zi-doua,si vin inapoi , ca sa intalnesc cat mai multi strugurasi. Chiar vorbeam si cu sotul,ca se vede ca mi-am revenit dupa caderea de acum cativa ani,pentru ca anii trecuti ma cam ocoleau forumistele venite la mare,anul asta ma cauta... Voi cand veniti prin zona?

Pinky sa va fie de bine mutarea!

Revin ,ma duc sa mananc ca imi e o foameeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

unde esteti toate?
Strig catalogul acusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

hellooo hellooo , se aude si ecoul de ce gol si liniste e pe aici
toti strugurasii au plecat la balaceala

camady fina ta este tot de pe DC ? cati ani au copilasii ?
ce frumos ca au pastrat legatura si inca se intalnesc !

anca bine v am regasit , si noua ne a fost dor de voi
sorry pt peripetii dar bine ca v ati distrat frumos pana la urma
vrem pozeee !

hayat nu ti face probleme
stiu f bine cum este cu timpul , nu trebuie sa te scuzi

pinky ce ma bucur sa te revad ! sa va fie de bine mutarea

nanna voi ce mai faceti ? inez este bine ?

distractie placuta fetelor care au plecat in vacanta , sa va distrati frumos !

despre noi ce sa va spunem , suntem bine , T este un minunat

_

de T 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

noi suntem prinsi cu una alta, mai nou pe la medici, ieri si-a taiat sotul un deget, efectiv s-a dus la urgente cu degetul in mana, asa ca mai vreo 2 luni de concediu medical, umblat la medici, farmacii una alta. dani e afectat rau, el n-a vazut nimic dar a auzit ca ´tati si-a taiat degetul´. si-a fugit cu vecinul la urgente.

Noa e binisor, cam agitata, banuiesc ca ne simte si ea ca nu suntem in apele noastre...

revenim cand suntem mai cu chef de vorba, inca avem noduri in stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Lali eu absent motivat la strigarea catalogului. iar am fost pe la munca SPER ca am scapat!!!! Vreau vacanta dar abia peste 2 sapt are sotul concediu.
va pupam! Noi luptam cu dintisorul nr 7 care sta sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Noi am fost de dimineata la piscina, am invatat sa ne tinem de bara, ne-am scufundat, am inceput sa dam bine din manutesi picioare.

Intrebare?
Am facut iaurt de casa, a iesit acrut, e ok?
Am pus seara si dimineata era prins si l-am bagat in frigider.

Hayat
SUper tare ca ati renovat casuta sa fie RAzvan friendly

Lali, ce norocoasa esti ca intalnesti atatia strugurasi... :P

Dbunny, imi pare rau de ce a patit sotul :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Bunny imi pare rau. cum se simte sotul? Au reusit sa ii puna degetul? Va pup de incurajare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

bunny imi pare tare rau sa aud asta ! cum s a intamplat , este bine acum ?

_

de T 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

hey ollaaaaaaaa

ce face breee fetiliii ?

noi stam la racoare in casa si ne distram pe cinste

Pinky felicitari,sa va fie de bine in noua casuta

Hayat
Lali, am io o propunere pt tine: ia-ne si pe noi, adik pe mien si pe ayu toata vara la tien,vrei?

eu simt nevoia rau de o vacanta...dar vreau o vacanta de diva..sa stau cu o palarie si ochelarii de soare pe un sezlong la umbra cu un cockteil cu umbreluta in mana si sa vad marea...eeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna si de la noi.
Lali tu esti o draguta .N-am sa uit niciodata cum ai venit tu din capatul celalalt al C-tei cu maxi taxi ca sa te vezi cu noi si a doua zi ai nascut.Tu si inca cateva fete sunteti liantul acestei odisei.

Jade finuta mea are 4 anisori .Este pe un alt forum de mamici.

Noi mancam mai bine de cand am descoperit iaurtul.Asa ca orice e amestecat cu iaurt, mananca.Am inlocuit banana cu iaurt .

Dbuny sanatate sotului.Sper ca sunteti bine.
Fetelor sa va fie de bine concediile.

Mergi la inceput