Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_i spune:
Dani are un canin in plus. Dintisorul numarul 7. 5 sus si 2 jos. De azi. Cred ca de la el a fost febra aia, pana la 39.1 ajunsese.
Cand incepem sa-i spalam pe dinti?
Si a vrut sa mearga fara ajutor si daca nu eram sa-l prind pica in nas (dupa 2 pasi reusiti).
Iar eu ma simt rau, cred ca acum m-a ajuns viroza de la mama si asta inseamna ca la el poate urma de-acum inainte.
Dbunny spune:
nuuu, degetul nu s-a putut salva, s-a dus cu el amputat de-acasa. adica atarna saracul de-o pielicica ft subtire. juma de deget de fapt. Dani tot zice: acum tati are doar 4 degete¿¿ nuuu, are 9 si jumatate
acum trec efectele medicamentelor, iar cele luate acasa sunt mai slabe, Nu poate face nmic cu mana respectiva, asa ca vara asta nici concediu nici nimic. eu v-oi fi mama, tata, soferul, bucatarul,bona, femeia de servici, capra si catelul
iar capu-mi sta sa explodeze, deh, atata pierdere sa avem in viata...
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny nuuu, degetul nu s-a putut salva, s-a dus cu el amputat de-acasa. adica atarna saracul de-o pielicica ft subtire. juma de deget de fapt. Dani tot zice: acum tati are doar 4 degete¿¿ nuuu, are 9 si jumatate acum trec efectele medicamentelor, iar cele luate acasa sunt mai slabe, Nu poate face nmic cu mana respectiva, asa ca vara asta nici concediu nici nimic. eu v-oi fi mama, tata, soferul, bucatarul,bona, femeia de servici, capra si catelul iar capu-mi sta sa explodeze, deh, atata pierdere sa avem in viata... Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11) |
Dbunny acum am citit si vreau sa iti spun ca imi pare enorm de rau de ce a patit sotul tau, mi-am adus aminte de mine cind mi-am tait degetul la cutitul de la blender, mam dus cu el tot as se tinea usor insa mi la salvat, lau cusut si acum e refacut nici nu se cunoaste tare ca a fost taiat...
e bine sa te mentii puternica in aceste momente, si sa l sustii mult, e greu dar totul trece doar amintirile raman.
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Alex2011 spune:
Off Bunny, imi pare tare rau sa aud de asa accident. Nici in familia noastra nu e nemaiauzit. Un prieten si l-a taiat cu cutitul.s-dus cu degetul la urgenta in punga de gheata, dar nu l-a putut salva.
Imi pare rau si ptr sotz si ptr tine, ca va fi o grea vara ptr amandoi. Mult cursj, rabdare, sa treceti cu bine pentru perioada de acomodare. Gandeste-te ca e bine, sanatos in rest si bucura-te ca nu e mai rau.
Lena, noi daca lasam iaurtul mai mult in iaurtiera e mai acrut, dar ne place asa :)
Noi inca nu suntem in vacantza. Acum ce ma fac, m-am obisnuit sa intru pe forum si iok! Nu mai scrie nimeni cu zilele
seidana spune:
salut fetele mele dragi..
mi-a fost dor de voi, insa net la mare ioc , si acasa surpriza: il taiasera astia ca am intarziat 2 sapt la plata
fug la recuperat
nanna_mika spune:
Salutare fetelor!
Noi suntem inca cu program zapacit...va citesc de pe tel, dar scriu mai greu.
Dbunny - imi pare rau pt stul tau! Cum a reusit sa si-l taie? Doamne ajuta sa fiti bine!
Pinky - sa va fie de bine mutarea! Ce bine ca vei aparea mai des pe aici!
Sei - asadar ai facut oprire in Bucuresti si nu m-ai sunat
Lali - tot vreau sa pun pozele respective si uite ca nu apuc.
Promit ca de maine ma ocup de asta.
Cum spune si Camady, indiferent de data pe cae o alegem pt intalnire, noi venim! Dar cine preia initiativa?
Anca - bine ai revenit! Imi pare rau ca a fost bolnavior Iancu, bine ca acum totul este bine!
Maine am examen si sunt cu mintea in 14!
De maine voi fi mai activa, promit!
Va pup!
LenaC spune:
Sei bine ai revenit
I-a placut Elei la mare? povesteste cum v-ati distrat :)
Nanna succes la examen, tinem pumnii
Alex ai citit articolul care il postasem aici in special pentru tine? :D
Eu am facut poale'n brau, prima data k la noi in md nu se face asa ceva si miroase demential, ma duc sa gust una siapoi nani
dau stingerea
anca_toma spune:
neata!!!!
Dbunny-imi pare tare rau de ce a patit sotul tau sper sa isi revina repede.
Nanna - ma bucur ca Inez este mai bine , si ca pana la urma a fost ok concediul, bafta la examen, tinem pumnii.
Pinky - ma bucur sa aud ca sunteti in sfarsit acasa.
Hayat - sper ca Razvanel sa aprecieze efortul depus pt confortul lui.
Gata am fost ieri si am cumparat un laptop nou acum incerc sa ma obisnuiesc cu tastatura. mi-e dor de laptopul vechi, sa ii cada mana aluia care l-a luat(m-am apucat sa blestem, ca alceva oricum nu merge).
Acum incerc sa fac scroll-ul sa merga daca nu reusesc il duc inapoi si iau altul.
va pup revin acum am tehnologie
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
seidana spune:
Trimit raspuns la cap anterior ca in ritmu asta nu termin pana la anu..
Marryan..eu nu voi face petrecere la un an, desi initial am zis ca fac.. cred ca ei sunt prea mici sa priceapa ceva , probabil va fi un party cu cativa prieeteni in jurul unui bb party, si o alta masa cu familia
In concediu eu i-am dat fructe, iaurt (simplu , cu biscuit sau paine), paine cu unt, si am adaptat mancarea de la hotel (bucatele de gratar de pui, legume mexicane, piure, conopida, orez), branza de vaci.. asta dup ace din mancarea de legume din borcanase se irita f tare la fund
Incearca sa ii dai apa din canita cu cioc, sau canita simpla sau chiar din sticla de apa pt copii.. de c tii pe bibron?
zmeura dupa 1 an
Bunny, MAY.. de la pediatra mea stiu ca unii copii pot avea si crize de pubertate precoce, care insa trec (totul fiind hormonal)..
BUNNY.. ma bucur ca sunteti bin cu tzatzuca , f fain scaunul sa-l folositi doar cu placere..
Uff ce sa pateasca PACO..imi pare asa rau.. insa vb ta : da Doamne sa fie cel mai mare necaz al vietii voastre
Tu te plangi de cap mic .. eu de prea mare 46.5 ..uffff
Imi place de pediatra ta.. cu statul in picioare si premergator
KLAU.. bravo pt progrese.. ce lungan Flacau ai..
NANNA.. imi pare rau ca nu ne-am putut intalni… of mi-as fi dorit tare.. imi placi mult de tot la tel, esti asa de calda.. Imi pare rau pt pripetiile urate cu Inez, pana la urma ce a fost?
nu am sunat sa ne vedem pt ca am inteles d la Hayat ca toate stati in cealalta parte decat sta ea.. si asa am purtat-o 40 min doar pt intalnire de 10 min , si acum imi pare rau .. desi am cunoscut o fata deosbita p care as fi pupat-o toata !
CAMADY.. bravao pt domisoara asa frumoasa si desteapta..
MAY.. eu ii dau smantana de mult, branza de vaci facuta in casa
Ce peripetii mai face b ona? #61514;
Si a mea e f mancacioasa si cu fffff multa personalitate.. unori ne sperie personalitatea ei.
De ce s-ar supara careva pe precocitatea Beei? Mai ales ca pui filme? Daca ai zice ca deja aleraga , canta la vioara . etc .. fara film as zice ca bati campii dar asa ..oricum e F tare BEA, cata precizie la datul jos de pe canapea… noi doar am rusit sa o urcam , cand erau pernele pe jos.. de coborat o coboram in cap #61514;
MIKKA imi prare tare rau ca tot va chinuiti cu papa.. hai ca vei vdea ca dupa mare va papa si ea mai bine
Te intelg si cu oboseala.. de luni pana vineri obosesc ca un caine…
Ce fain ca o sa stai doar asa putin la service.. ce as vrea si eu.. pana la urma Maria cu cine ramane?
LENA.. no offense.. insa am o prietena a carui baitel nu se ridica in fund la 10 luni, cum in ar fi sa astepte pana la 1 an sa se ridice? MAYA e perfecta si a facut totul chiar precoce, insa unii copii trbuie si ajutati. Evident ajutati in mom in care ar fi pregatiti..parerea mea , nu te supara
Eu imi fac mustrari ca nu o tin des de manute sa umble, maxim 5 min pe zi, insa desi ii plac in picioare o tin d subsiori , de maini nu ii place si gata, I incr nici mie nu-mi place sa o vad spanzurata , insa am auzit si variant ca trebuie incurajati si tinuti pt dezvoltarea muschilor…
Cu coboratul/urcatul canapelei eu stiu ca o sa invete tot singuri, .. a mea nu pricepe de ce o intorc la margine si crede ca ma joc cu ea, aruncandu-se pe spate, am renuntat la idee sis tau cu ochii-n paispe pana invata ..
OANA.. bravo pt + in kg si pt mama.. in principiu ar trebui sa zica constint deja.. eu nu reusesc sa o invat sa coboare de pe canapea …
MIHAELA I..
Cate kg are DANI? de sunteti la cura?
RACH.. ce fata faina ai.. moi papam fructl intregi.. adica de ii dau banana blenduita mananca ¼-1/2, daca o dau intreaga mananca 1 sau 1 jumate
Bravo pt primii pasi ce tareeee..
ZUBI.. eu nu cred in incidenta autism-vaccin, probabil boala s-a declansat in urma unui soc, miam facut ordine in minte si idei I mi-I se pare nitel trase de par parerile contra vaccinuri, insa nu neg ca imi e teama
Michella.. ufff sper ca ti-a trecut raceala.. Bravo lui Stefanut !!!!!!
JADE.. ca vb de bb 2 .. am visat ca eram amandoua burtoas in acelasi timp :P
T are multe plusuri..., principalul e mamica lui , normal ca au timp, mai cunosc cazuri ca au pus copilul in fund d la 2-3 luni si la 1 an copii au problem grave de sanatate, asa ca… mai bine mai tarziu si sanatos
Kora_B spune:
Salutare, fetelor!
Cate s-au intamplat de cand nu am mai intrat pe aicisa. Am citit cateva pagini, dar nu pe toate, si am retinut cateceva pe ici pe colo
Dbunny, imi pare rau ptr ce a patit sotul tau! Dar vb ta, asta sa fie cea mai mare pierdere a voastra
Nanna, multi lui Inez de la Dimitris poate reusim saptamana viitoare sa ne vedem in parc, cat mai sunteti aproape de noi
May, felicitari ptr marire si multi multi lui Beatrice. E o dulcica si tare sprintara
Lali si Sei, sa va fie de bine intalnirea Sei, mi-ar fi placut sa ne vedem cand ai fost in Bucuresti. Eu ma deplasez fara probleme cu masina in orice colt al orasului si chiar inafara lui (ai mei stau la 17km de noi). Poate pe data urmatoare
Lali, si al meu sot e 'silentios' din fire dar compensez eu ptr el
Acum despre noi, am fost iar plecati vreo 8 zile, de data asta la munte, mai la vreme temperata, nu caniculara ca asta din Bucuresti Duminica ce tocmai a trecut, Dimitris a facut primii pasi singurel de la mama la tata si inapoi -vreo 6 pasi. Si era atat de incantat, radea cu toata fatsa De atunci, merge cate 2-3 pasi singurel, de la fotoliu la canapea sau la un scaun, sau la orice alt obiect de care se poate prinde. Daca e prea departe si simte el ca nu mai are echilibru se lasa in fundulet. E un scump (cra-cra!) L-am si filmat dar inca nu am pus filmuletul pe undeva.
In perioada urmatoare sunt agitata iar cu munca, cu declaratiile, cu actele, asa ca o sa fiu iar cam absenta de pe forum. Apoi plec iar cu cei mici fie la mare, fie la munte. Inca nu m-am hotarat.
Sunt si eu ptr o intalnire, dar depinde in ce perioada si de locatie.