BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ella28 spune:
Neata, si eu tot la cafeluta sunt!
Am fost ieri la medic, mai am hematomul, mici scurgeri maronii. Mi-a zis sa stau la pat si sapt asta. Asta este! Mi-e tare aiurea dar nu vreau sa risc.
Vestea buna e ca bebe e ok, mi-a iesit rezultatul la DT , cel clasic. E ok! Doamne ajuta!
Crismac bafta azi la eco, tin pumnii sa fie bine.
Pretty ai fost la control, la o eco? Dr meu a fost foarte radical cand mi-a spus ca trebuie sa stau la pat, poate ar fi bine sa incerci sa stai mai linistita pana trec sangerarile.
Dankutza te "cunosc" de la subiectul de Inseminare. Te duci la Cezara Bucur? Si eu merg tot la Dacia, la alt medic insa. DT l-am facut tot cu Adela Dinu dar cel clasic, nu stiam de alta varianta si nu cred ca il face si la Dacia. Poate ne intalnim pe la clinica desi Cezara nu prea mai trece pe acolo. Cred ca acum este la Columna, nu?
va pe toate
+13s Doamne ajuta!
ella28 spune:
Apropo de sf trimestrului 1. Si eu eram foarte convinsa ca se termina la 12s dar medicul meu a zis ca la 14s. Si e logic, mi-am explicat cu schema :-) 14s de la ultima menstruatie inseamna 12s de cand bebe e cu noi. Blonda, blonda dar m-am prins
Pisigri sunt tare curioasa cum se simte asta cu miscatul. Probabil tu simti mai devreme ca esti la a doua sarcina.
Prettynici eu nu am greturi. Deloc. Cica ar fi un semn ca e baiat. E folclor dar asa se zice. La mine se pare ca se adevereste...
+13s Doamne ajuta!
Blue_sea spune:
Pretty, bine ai venit! Cum iti place caldura?
Sa stii ca si eu obosesc destul de repede si am o problema cu cocisul: ma doare f tare, mai ales cand ma ridic din pat sau de pe scaun, aproape ca nu ma pot tine pe picioare.
Pisigri, felicitari pt bebe densator!
Eu am o zi extrem de proasta: m-am trezit cu ochii umflati, nu am putut sa dorm ca lumea, iar acum mi-e rau de mor.
Apropos de greturi: e normal si sa ai si sa nu ai. E un mit asta ca greturile il protejaza pe bebe.
11+
Katy82 spune:
Pisi ce frumos, deja au inceput tumbele la mami in burtica, de-abia astept sa simt si eu.
Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png
lorena_86 spune:
buna fetelor
sper ca va mai amintiti de mine
iar am absentat cam mult
noi suntem bine, bebe creste frumos
am fost duminica dimineata la urgenta ca m-am trezit pe la 6 dimineata cu dureri si am crezut ca sunt contractii dar din fericire totul era bine, bebe misca, si-a pus manuta la fata, am fost emotionata cand l-am vazut
se pare ca durerile au fost de la intestine, de la probleme digestive
vreau s-o felicit si eu pe katy din toata inima si sa-i urez sarcina cat mai usoara si bebe sanatos
greturile inca mai sunt dar parca am reusit sa ma obisnuiesc cu ele, sa le accept
va pup
11+
Blue_sea spune:
Lorena, ce bine ca sunteti bine! Deja imi faceam tot felul de ganduri!
Cum te mai simti? Greturi?
11+
lorena_86 spune:
blue greturile tot asa dar parca m-am obisnuit cu ele
nu mananc cine stie ce, mai mult lapte si fructe
nu suport carnea si mancarea gatita si imi e greu cu mirosurile de orice fel
dar e bine ca e bebe bine si acum sunt putin mai relaxata ca incepe sa scada din risc si incep si eu sa constientizez si sa-mi fac planuri ca pana acum imi era putin frica sa sper
tu cum mai esti?
va pup pe toate
11+
vikisor spune:
buna fetelor,
Katy, mercic mult de incurajari!
lorena, ma bucur ca sunteti bine
pretty, bine ai venit in ro
pisigri, felicitari pentru micul dansator!!abia astept sa il simt si eu pe prichindel
eu, ce sa mai spun... aseara am avut iar starile obisnuite de greata si ameteala si o surpriza: mi-a curs sange din nas in timpul mesei a fost foarte ciudat nu mi-a mai curs sange din nas de cand eram mica mica sotul s-a panicat un pic, dar asta e! azi ma duc la doctor si am o lista maaarreeee cu intrebari, printre care si asta si eu mai am o problemutza caderi de calciu si carcei rezolv luand calciu cand se intampla, dar am inteles ca nu este foarte recomandat sa iei calciu in timpul sarcinii ca poate provoca contractii (asa mi-a spus o prietena)... acum sa vad ce spune si doctoritza... nu vreau nici sa stau mereu cu frica ca pic pe strada de la lipsa de calciu si culmea este ca eu sunt genul de persoana care consuma foarte foarte multe lactate... nu trece o zi fara sa beau lapte sau sa mananc branza cel putin de 2 ori pe zi.
13+
pisigri spune:
Vikisor, eu am probleme cu caderile de calciu. Mai iau si eu cite un comprimat efervescent din cind in cind, DAR
Am obtinut rezultate bune, dar mai lente, cu magneziu efervescent. Un internist mi-a spus odata ca la adulti lipsa de calciu este de fapt o falsa hipocalcemie, este de fapt cauzata de o hipomagneziemie. Problema este ca simptomele cedeaza repede la administrarea de calciu, dar magneziul "isi face efectul" mai lent.
Asadar, cred ca eram insarcinata dar nu stiam inca , am facut o cura de 10 zile de calciu efervescent, la minim 4 ore dupa magneziu efervescent; dar aveam niste stari foarte nasoale. Apoi, am intrerupt calciul si am continuat cu magneziul.
Tot la inceputul sarcinii am mers la cardiolog, v-am povestit eu, pentru palpitatii. Si cardiologul a confirmat ceea ce stiam eu, ca magneziul este cel care lipseste, si sa intreb ginecologul daca am voie sa iau...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Aurorra spune:
buna dragelor,
si eu am probleme cu Ca si Mg, chiar inainte de a ramane insarcinata am facut un tratament combinat cu Ca si Mg, inainte de asta insa am ajuns si la neurolog, ca aveam niste dureri groaznice de cap si probleme cu tensiunea de credeam ca mai am un pic si fac atac cerebral sau unfarct! si cum am inceput tratamentul m-am simtit mai bine, ar fi trebuit sa mai fac o luna de tratament, dar stiu si eu ca in sarcina Ca poate provoca contractii, cel putin asa mi-a zis medicul meu la prima sacina, se poate lua totusi dar doar in anumite saptamani de sarcina, nu mai tin minte care.
Mi-am luat si eu analizele la toxo si hepatita B si C si se pae ca sunt negative,dar nu ma prea pricep la interpretare asa ca pana vineri cand o sa merg la medic stau ca pe ace, sper ca e de bine.
Va doresc o zi frumoasa si racoroasa.
Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut