BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Vikisor si mie imi spune toata lumea inca o saptamana, faci 12 iesi din primul trimestru si gata cu raul..dar am asa un presentiment ca nu va fi asa precizie, fix 12 saptamani gata cu raul...dar trecem noi cu bine si peste asta!

Ayla, eu am fb am sa te adaug (te stiu din lista lui pretty :) o sa te adauge o Oana, aia-s eu;). Casa de piarta si multi ani fericiti impreuna!

Pretty , ai ajuns, cum sunteti? pupam

Cris, felicitari pentru saptamana adaugata!Bafta multa la eco, eu am ditamai morcovul legat de ecografia asta, abia astept sa scap sa aud ca e totul bine!

Campari, te-ai intors? sa ne spui cum a fost! Aschiuta te asteptam si pe tine inapoi;))

Ma duc sa ma intind, am un somn .....

11+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Viki eu stiam ca starile de greata sunt semn ca sarcina decurge bine. Asa ca mai ai putin de rabdat si trece ea si per asta mai dificila.

Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna fetele,am ajuns cu bine,dar a fost plin de peripetii,baiatul meu si-a uitat telefonul acasa si a trebuit sa ne intoarcem inapoi cand eram deja pe autostrada,era sa pierdem avionul,noroc ca Blue Air a avut intarziere si am reusit sa ajungem la timp.Pe langa asta barbatu-meu nu pusese gaz la masina si era sa ramanem fara pe drum.Ieri mi-am facut nervi de numa-numa,iar cand am ajuns la aeroport faceam literalmente pe mine,nu mi s-a mai intamplat pana acum sa ma scap pe mine dupa doar o ora jumatate,a trebuit sa fug la toaleta.A fost singura data cand am fost multumita ca Blue Air are intarzieri.Dupa asta a urmat un zbor plin de turbulente.Si culmea e ca cu toata agitatia asta am avut doar usoare scurgeri maronii.Azi au fost si mai slabe,aproape deloc.Desi nici azi nu am stat linistita,m-am dus sa vad noul Mall din Iasi.Totusi nu indraznesc sa cred ca se vor opri.Am observat in schimb si altceva,nu mai pot merge decat foarte putin pe jos,obosesc imediat,incep sa doara muschii de la fund,muschii de la burta lateral,iar picioarele devin ca de plumb si nu mai pot face un pas,trebuie sa ma asez.Nu cred ca e normal,nu-i asa?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

9+

Mergi la inceput

Katy,mie nu mi-e greata deloc,deci asta e semn rau,nu?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Katy,mie nu mi-e greata deloc,deci asta e semn rau,nu?

9+

nu-ti mai fa ganduri negre k nu face bine la bebe!!!eu nu am avut deloc greturi in timpul sarcinii!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

katy

la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Katy, La multi ani!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Buna dimineata dragele mele,
O cafea cu lapte, o limonada?
Katty la multi ani, sa fi sanatoasa si ai parte de tot ce e mai bun in lume.
Pretty bine ai revenit in tara, sper ca sunteti bine.
Noi am fost ieri la control, suntem in 10 saptamani si deocamdata tot este ok. Analizele sunt bune, trebuie sa ne ferim de pisici ca nu avem anticopri, dar cam atat.Si pot sa ii pastrez si cainii,dar trebuie sa am grija cat de cat....cica nici sa stam bot in bot.
Peste 2 saptamani facem bitestul.
Va pup si va doresc o zi buna.

Carmen 9+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna! Multumesc de urari!
Petty mesajul era strict pt Viki ca sa o incurajez, nu am spus ca daca nu ai greturi e ceva in neregula. Sunt femei care nu au avut greturi deloc in sarcina, fiecare fem reactioneaza in felul ei.

Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani Katy ! Iarta-ma te rog pentru intirziere!

Pretty, si cum ti s-a parut mall-ul?
Cu greturile, eu nu am avut deloc-deloc-deloc la sarcina cu Ilinca; este unul dintre motivele pentru care de data asta am zis ca sigur am baiat .
Si nu, nu dispar la 12 saptamini - dar oricum primul trimestru cred ca se termina oficial la 14 saptamini, pt ca, daca stam sa calculam virsta sarcinii de la ultima menstruatie, sarcina este de fapt cu 2 saptamini mai mica, avind in vedere ca ovulatia se petrece in medie la 2 saptamini dupa prima zi de singerare menstruala. daca a inteles cineva ceva. Mi-a desenat explicatia asta medicul meu ginecolog, ca sa ma lamureasca de ce abia la 14 saptamini trec in trimestrul 2.

A, si sa ma laud...bebe2 al meu...misca

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput