BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deiutza_83 spune:

Mersi de raspuns,Dankutza!Eu am cam absentat ca sunt prinsa cu treaba...dar am citit ce ati zis despre testele astea si acu sunt in ceata.La Bucuresti slabe sanse sa ajung ca eu sunt din Suceava si voi naste in Cluj, ca si la prima sarcina.Acum medicul de acolo mi-a zis sa merg la el abia peste 2 saptamani cand voi avea cam 11 sapt de sarcina.Am sa il sun sa vedem daca face si el test smecher...O zi excelenta si o saptamana fara peripetii va doresc tuturor.
Si sper sa nu imi ia 9 eprubete de sange..ca nu prea rezist...ma ingrozesc cand ma gandesc ca imi ia una,d'apoi 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna , fetele!

La multi ani Katy si multa sanatate !

Pisigri stiu si eu aceste lucruri despre RH-ul negativ dar as fi vrut sa mai vorbesc si cu alte persoane ca mine ! Eu dupa prima nastere desi copilul a avut RH pozitiv nu am facut vaccinul ca nu am stiut de el . Nu am avut nici anticorpi anti-rh . O sa vorbesc cu dr. sa vad ce zice !

Maine ma duc la eco . La aia de la DT Nicolaides . Tineti-mi pumnii sa fie totul in regula !Am niste emotii .... Eu obosesc foarte repede . Vi se intampla si voua ???

burticile si bulgarasii !

www.gradinacris.blogspot.com
12 +

Mergi la inceput

Si am schimbat si saptamana ... ca ieri am uitat

13 +

Mergi la inceput

Aschiutza ce mai faci ? Nu s-a intors sotul ?

Majia - tot in concediu ???

Pe unde v-ati ascuns ???

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Crismac, o sa fie bine
Si eu obosesc f repede si as dormi aproape mereu. Am observat ca am o zi buna, cu multa energie si apoi o zi cand sunt varza si m-as baga sub o piatra si sa ma lase toata lumea in pace. Azi am o zi buna

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare fetele!

La multi ani Katy!

Noi suntem bine, ieri am avut casatoria civila , a fost o zi minunata.
Maine plec la Paris, in interes de servici :) dar si ca distractie. Nu aveti cont pe facebook? Acolo intru mai des, aici merge greu pe mobil cu atatea reclame.
Astept vesti de la Pretty, ai ajuns cu bine in Ro?
Incerc sa scriu link la o www.facebook.com/photo.php?fbid=342578149149690&l=b1660cf04c" target="_blank">poza/colaj cu noi ieri, nu stiu daca merge asa. Sau imi dati si mie parola la mailul comun?
Pupici

Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ayla felicitari! De-abia asteptam poze cu tine miresica. F. frumosi sunteti amandoi! casa de piatra!

Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor,

Katy, LA MULTI ANI!!!!!

Alya, felicitari pentru nunta!

Pretty, ai ajuns in Ro? cum a fost drumul?

Laura, imi pare rau ca inca te simti rau

eu am intrat vineri in 13 saptamani si ma asteptam deja sa ma mai lase staruile de greata... dar m-am inselat adevarul e ca nu ma mai apuca te miri cand, ci doar seara... pe la un 6 asa, mi se pune un nod in gat si orice mananc si beau parca contin otrava sper sa imi treaca in curand eu maine ma duc la doctoritza mea sa imi citeasca rezultatul de la DT. sper sa fie ok...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Viki, lasa ca usor, usor trec de tot.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Viki, lasa ca usor, usor trec de tot.

11+

mercic mult, Blue si eu sper