BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
vikisor spune:
pisigri, sa stii ca si eu m-am gandit ca ar putea fi de la magneziu pentru ca palpitatiile mi s-au indesit dar ajung eu la cardiolog pentru ca si doctoritza mi-a dat azi trimitere
am fost la doctor si rezultatul la DT e bun si mi-a dat trimitere sa fac si triplu test ca sa fim siguri ca acoperim toata gama de boli si ma duc peste 2 saptamani sa il fac si tot atunci mi-a spus ca pot sa vad si ce este si mi-a dat trimitere la cardio sa vedem care mai este starea inimioarei mele... si cam atat am vorbit o groaza si am intrebat-o diferite chestii... ahhh, cu sangele curs din nas, a spus ca e de la caldura si ca majoritatea graivelor ei au aceeasi problema. cica ne scade tensiunea de la caldura si de asta ne curge sange din nas mi-a spus sa nu iau calciu pentru ca provoaca contractii si sa cresc consumul de lapte si lactate. mi-a recomandat sa iau vitamina c si sa cresc consumul de fructe si legume crude.
13+
prettysunshine spune:
Buna fetele,la mine sarcina s-a oprit in evolutie undeva acum trei zile.Nu exista batai de inima.Colul meu e cusut prin interior,asa ca nu stiu ce se va intampla la chiuretaj,incerc sa aflu informatii de la medicii din Belgia ca sa stiu exact cum a fost cusut colul.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
9+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Buna fetele,la mine sarcina s-a oprit in evolutie undeva acum trei zile.Nu exista batai de inima.Colul meu e cusut prin interior,asa ca nu stiu ce se va intampla la chiuretaj,incerc sa aflu informatii de la medicii din Belgia ca sa stiu exact cum a fost cusut colul. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) 9+ |
imi pare nespus de rau!!! nu am cuvinte!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
vikisor spune:
citat din mesajul lui prettysunshine Buna fetele,la mine sarcina s-a oprit in evolutie undeva acum trei zile.Nu exista batai de inima.Colul meu e cusut prin interior,asa ca nu stiu ce se va intampla la chiuretaj,incerc sa aflu informatii de la medicii din Belgia ca sa stiu exact cum a fost cusut colul. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) 9+ |
vai, pretty....imi pare foarte rau!!! cat de aiurea imi pare rau
13+
pisigri spune:
Imi pare asa de rau !!!!!
Nimic din ce am spune noi n-o sa te faca sa te simti mai bine, dar suntem alaturi de tine, sa stii.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
zbubu spune:
Pretty, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci din nou printr-un eveniment atat de dureros. Stiu ca orice ti-ar spune acum oricine in lumea asta nu te poate alina. Sa stii totusi ca sarcinile oprite din evolutie in primul trimestru au de cele mai multe ori la baza defecte genetice ale embrionului, natura incearca sa lucreze cumva in favoarea noastra. Cauta sa investighezi problema cu un doctor bun si sa aflati impreuna care ar putea fi cauza, poate vi se recomanda niste analize genetice, nu stiu. Tot ce stiu e ca nu trebuie sa te dai batuta sub nicio forma daca iti doresti inca un bebe. Si ai sa vezi ca toate suferintele de pana acum vor fi in cel mai scurt timp inlocuite de fericirea unui bebe sanatos, voinic si luptator. Trebuie sa ai incredere, sa ramai calma si sa mergi inainte. Neaparat. Eu te imbratisez cu drag si iti doresc din toata inima sa-ti lumineze Doamne Doamne viata cat mai curand cu un sufletel care sa ramana langa tine si care sa-ti bucure inima o viata intreaga!
ella28 spune:
Pretty imi pare asa de rau....
Eu am avut o sarcina biochimica, pierduta la 6s care s-a eliminat singura, nu am avut nevoie de chiuretaj. La 9s sincer nu stiu daca ai nevoie de chiuretaj sau se elimina singura. Imi pare fff rau.
+13s Doamne ajuta!
Bubblegum spune:
Nu mi-a venit sa cred cand am citit mi-au dat lacrimile mai ales ca ne cunoastem personal si iti stiu povestea....................................sunt alaturi de tine Pretty....nu cred ca iti pot spune ceva care sa iti aline sufletul..sunt socata iti promisesem ca mergem impreuna manuta in manuta la Odiseea asta....sper doar ca odata si odata (CAT MAI REPEDE) ghinionul asta sa se sparga. Daca vei mai gasi forta necesara ia legatura cu CRG din brussel sunt cei mai buni din europa in sarcini asistate iti dau eu numele docotrului si iti pun vorbe bune insa asta cand te vei considera pregatita....sunt alaturi de tine!
11+ cu little bubble
spiridusha spune:
Buna,
Pretty, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat si nu am cuvinte sa exprim exact ce simt in momentele astea. Iti urez putere multa sa treci peste asta.
Mami de Cristi (09.03.2011) si 5+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?