BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 18
tweetisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Vezi ca l-am gasit pe okazii, in Bucuresti, la 65 de lei, second. Am vrut sa il cumpar eu, dar cica livreaza doar in Bucuresti. daca are doua, ia-mi si mie unul si-ti trimit banii Sincer spun, 200 de lei pe unul nou nu-mi vine sa dau... IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+ |
eu tot de pe okazii l-amluat ... am dat comanda vienri sambata a venit si ni l-a adus ..dar nu am gasit mai ieftin de 80 .. :) adica anuntzurile alealalte erau expirate ... nu vreu sa fac exces ..pentru ca scrie si pe insructiuni ... ca trebuie sa limitezi timpul de ultrasunete la care te expui pentru ca studiile nu sunt de asa lunga durata ... dar prima data a fost mai greu ..ca nu nimeream locul f bine ...
tweetisor spune:
bubble vrem shi noi ploaie !!!!! la noi sunt 40 de grade si simt ca raman fara aer ..abia respir ... e oribil shi pe canicula asta .. visez la o ploicica ..ash ieshi sa stau asa in ploaie si sa ma racoresc
tweetisor spune:
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua. Ne primiti si pe noi??? Pana acum v-am citit din umbra Salut fetele cunoscute ;Pisigri, Ayla, RamonaC , si va urez la toate sarcini fara probleme si bebei sanatosi!!! datele mele: UM: 31 mai , DPN: 5 martie , dar avand cezariana , sigur voi naste in februarie Nu sunt ff activa la scris , dar citesc aproape tot fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
bine ai venit ! sarcina usoara , fara probleme .. shi un bebe sanatos
pisigri spune:
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua. Ne primiti si pe noi??? Pana acum v-am citit din umbra Salut fetele cunoscute ;Pisigri, Ayla, RamonaC , si va urez la toate sarcini fara probleme si bebei sanatosi!!! datele mele: UM: 31 mai , DPN: 5 martie , dar avand cezariana , sigur voi naste in februarie Nu sunt ff activa la scris , dar citesc aproape tot fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Wooooow Simina, ce fain !!! Bine ai venit si bebe sanatos ! Ce ma bucur !!!
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+
monica_dicut spune:
Buna seara si de la noi. Bun venit noilor burtici.
Pretty Cuvintele sunt de prisos.
Ne-am intors si noi sambata de la mare unde eu am stat sub umbrela si a dat indicatii (eu care iubesc marea), nu mi-a priit deloc anul acesta. Hormonii au facut misto de mine.
Sangerare nu a mai fost pana azi cand am gasit iar niste firicele dar atat. Sunt stresata cam rau, ma omoara incertitudinea...
Fetele carora v-a spus deja un anume doc ca are "cuc" ati fost cumva la Iosup? Mie la prima sarcina mi-a zis la 12 sapt ca e fata si la 21 i-au crescut oolele. La sarcina cu Dragos m-am dus la 13 saptamani si oo mi-a spus, oo au ramas.
Stie cineva cum mai este cu programarile la el, tot cu minim o luna inainte trebuie facute? Cat mai este o eco morfo? Eu sunt pe alta planeta cazuta de acum 3 ani si ceva cand am fost ultima data.
Hai va pup si va urez zile fara graturi si bebelasi cuiminti
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
stefulici spune:
Buna fetelor! Eu vin de la odiseea mai-iunie si am o propunere ptr voi, sper sa nu deranjez... am fost nevoita sa fac cezariana si am ramas cu o trusa de epidurala si fiola ( o dau la 150) , cine e interesata rog sa trimita un mesaj privat sa vorbim.
Multumesc!
Blue_sea spune:
Neata gagici!
Eu am facut morfo la dr Rahimian. Tot cu el au facut 2 prietene si tot la 12 sapt le-a zis ca e pasa si asa a ramas
Cum faceti fata caldurii? Eu ma topesc si nu stiu cum sa stau mai mult la aer conditionat
Bubbles, te asteptam cu vesti!
12+
majia spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi din vacanta la frgi si ploaie .
M-a astept atat de multa munca la servici ca ieri nici nu am apucat sa intru sa va salut .
Azi mergem si noi si noi la morfo, abia astept .
Bubble, bafta si tie astazi .
Blue, felicitari pentru ciucurel, dar si eu zic sa mai astepti pana pe la vreo 20 de saptamani, atunci poate sa fie aproape sigur doctorul de ce vede .
monica, si noi am fost la mare si pot sa spun ca mi-a priit super... mai putin intr-o zi cand am avut un cheag de sange... dar a trecut.
Simina, bine ai venit si sarcina usoara .
12+