BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Da, Pisi, e primul carucior.

apropos de agelsound: tocmai ce am primit mail de la ei ca nu il mai au pe stoc si ca primesc abia pe la jumatatea lui august. Vreau sa caut acum pe alte site-uri.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Vezi ca l-am gasit pe okazii, in Bucuresti, la 65 de lei, second. Am vrut sa il cumpar eu, dar cica livreaza doar in Bucuresti. daca are doua, ia-mi si mie unul si-ti trimit banii Sincer spun, 200 de lei pe unul nou nu-mi vine sa dau...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Neatza

La noi iar ploua de ne-am SATURAT!ploaie vant ploaie vant ne morcovim de tot aici....am fost la munte (a se intelege deal ca din astea avem aici) am stat in mai mult in camera ca nu puteai iesi afara fara sa te faci fleasca in 5 minutzi.

Blue felicitari pentru morfo!!!!Noi urmam maine:) Cu caruciorul albastru eu zic sa mai ai putina rebdare, la 11-12 saptamani toate sexurile arata la fel ia uite aici http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html sansele sa ghiceasca sunt putin peste 50% Voi ce vreti fetita sau baietel?
Noi urmam maine la eco, daca trecem cu bine peste asta urmatorul hop e pregatirea bagajelor si plecarea in vacantaaaaaaa

PS nici mie nu imi vine sa cred ca nu s-a scris nimicutza un weekend intreg dar na, vara soare, vacanta...de pe la sfarsitul lui august sa te tii:))))
pupescu

12+ cu little bubble

Mergi la inceput

Am comandat pana la urma de pe un alt site.
pisigri, daca il vrei pe cel de pe okazii, fa comanda si il pot primi eu pt tine. Nu stiu cam cat a costa un curier pana la Iasi.

12+

Mergi la inceput

Bubbles, ne-a zis 90% sansa de baiat. Se vedea ditamai ciucurelul acolo Acu' daca o vrea sa ne faca o surpriza si sa fie fata defapt, ea sa fie sanatoasa

12+

Mergi la inceput

Blue, sa va traiasca ciucurelul atunci!Ia sa o rugam pe capssor carliontzat (docotra noastra de care nu ne place deloc;))) maine sa ne masoare si noua!Imi poti raspunde la cateva nelamuriri de femeie crazy care habar n'are cu ce se mananca morfofetalele astea e intravaginala sau abdominala? Aveai deja luat sangele si ti-a corelat rezultatele pentru a da riscul? e 3d (ca am auzit ca unii asa fac)? masoara organutele sau inca nu? multumim:)))

Editez. Voiam sa zic sa ne masoare si noua da nu noua noua, ati inteles voi :)))
12+ cu little bubble

Mergi la inceput

Deci: sangele l-am recoltat acum 2 sapt, iar riscul l-a calculat pe loc, dupa ce a facut morfofetala. E abdominala
A verificat toate organele: plamanii, ficatul, stomacul, diafragma, creierul. A insistat la inima. Apoi oscioarele: coloana, cutia toracica, membrele, clavicule, osul nazal (f important). Si translucenta nucala (aprops, la noi a fost 1,3 mm).

Cam asta a fost.

12+

Mergi la inceput

Sarumana mult!!

12+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua. Ne primiti si pe noi???
Pana acum v-am citit din umbra

Salut fetele cunoscute ;Pisigri, Ayla, RamonaC , si va urez la toate sarcini fara probleme si bebei sanatosi!!!

datele mele: UM: 31 mai , DPN: 5 martie , dar avand cezariana , sigur voi naste in februarie

Nu sunt ff activa la scris , dar citesc aproape tot

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Deci: sangele l-am recoltat acum 2 sapt, iar riscul l-a calculat pe loc, dupa ce a facut morfofetala. E abdominala
A verificat toate organele: plamanii, ficatul, stomacul, diafragma, creierul. A insistat la inima. Apoi oscioarele: coloana, cutia toracica, membrele, clavicule, osul nazal (f important). Si translucenta nucala (aprops, la noi a fost 1,3 mm).

Cam asta a fost.

12+

FELICITARI PENTRU MORFOLOGIE :)

si la noi saptamana trecuta ..tot acelashi doctor ..ne-a zis ca e baietzel .. dar mai astept ..desi am incredere ca are deja ochiul format shi f multa experientza , la noi a durat cam 20 min toata eco ..shi ce auzisem de la alte gravidutze ..au stat si o ora si le-a tot masurat si intors ... la noi a fost repede ..a verificat organele toate dar repejor ... sange tot in sapt 10 am luat ..la mine mai trebuia luat ceva PIGF (placental growth) pt c am tensiune si sa-mi masoare cu exactitate riscul de preeclampsie ... care oricum poate aparea si fara pre tensiune existenta sarcinii .. analiza asta am recoltat-o saptamana trecuta si acum vedem ce iese la risc

Mergi la inceput