FIV in Ungaria 165
Raspunsuri - Pagina 18
madalina_gh spune:
Buna dimineata,
Fetelor am confirmarea de Szeged, plec in jur de 19 iulie, Am facut toate analizle cerute, saptamana asta trebuie sa merg ca dna Uscatescu sa vad ce imi recomanda, asa mi+a zis sa mai trec odata pe la Fundeni inainte de FIV. Clexane 0,4 mi s+a recomandat si mie din prima zi de stimulare, si am peste 70 kg, nu mult dar am, tot cu 7 incepe dar...
Olimp esti o draguta
Hai sa va zic ce am patit eu in primele zile camd mi+am luat masina,Vin de la lucu, si dau prin piata sa fac cumparaturi, ma intalnesc cu un vecin, coplilul venea de la scoala, si ii zic Alex stai sa cumpar ceva si merg si eu cu tine. Fac cumparaturile si zic, hai ca vine maxi si tusti in maxi. Luam loc pe scaun si platesc biletul. Fiind cap de linie maxi nu a plecat imediat. Ma uit la Alex si cu un ranjet pe fata ii zic: Alex, eu sunt cu masina, am coborat amandoi in cea mai mare viteza din maxi nu mi+a trebuit nici bani pe bilet inapoi, nimic. Tare ar fi fost sa plece maxi si sa ma trezesc acasa.
IMI multa bafta, sper sa gasesti ceea ce cauti, eu am ceva emotii am citit asa multe incat nu mai stiu ce sa cred. Dar mergem cu DUmnezei inainte.
Qiao bafta multa, hai cu un beta baban
Jaguar,Ioana, Daniella, Mona, Amaradia, Raissa, Lorena, florima,sper, si pentru toate fetele
olimp spune:
neata fetelor
stiu ca sunteti plecate care incotro , eu de data asta am ramas la vatra , se pare ca " butoiul meu " e mai adanc si mai incapator decat a altora , starea de relativa depresie vad ca ma urmareste si nu-mi da pace , mai ales dupa evenimentul de ieri seara...mi-i ciuda pe mine ca gandesc asa dar nu ma pot abtine...
monadoctorita Avram raspunde la telefon , poti sa o suni linistita. Cred ca esti tare prinsa lucru- gospodarie iar lucru , imi imaginez si mai ales pe caldurile acestea....
ana, sper multumesc de info pentru bere , am sa o incerc cu siguranta !
am inceput din nou sa imi fac teste de ovulatie , pana acum nimic....mai astept.cateodata imi vine sa las torul balta si sa nu mai fac nimic....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
Raissa_L spune:
olimp,te inteleg perfect,am trecut amandoua prin aceleasi stari zilele astea....si eu am aflat despre o cunostinta ca asteapta al treilea copil.O sa incep,incet,incet sa ma obisnuiesc cu "stiri"de gen,pentru ca se intampla din ce in ce mai des.9(e normal,la varsta mea.Insa ,INCA tot imi vine greu sa "ingurgitez", vorba ta,asemenea informatii,este si normal sa simtim asa.Mai ales,cand vestea ca respectivii(cine or fi ei ) asteapta un copil,vine urmata de intrebarea,"da'voi pe cand?Cat mai aveti de gand sa asteptati?"MA DISPERA!!!!Pt ei este asa de simplu,incat le vine greu sa creada ca pentru altii este imposibil!!Si...te "bombardeaza"cu intrebari,care devin din ce in ce mai intime,adica se termina mai nou cu ..."ati fost la doctor?Ce probleme aveti?"Ma lasi...adica,intra in viata ta...Am citit pe undeva o replica legat de asta,daca mai intreaba cineva,de ce nu faci un copil.Raspuns:a plecat barza in concediu si nu mai gaseste bilet de avion (de intoarcere)...Am probat-o...si merge. si nu mai fi supi,ca trece,o sa vina si la noi BB intr-o zi.Si ce fericire o sa fie atunci!!
madalina gh,mult succes sa fie cu noroc si sa se lase cu .Curaj.. si eu m-am descurajat de multe ori in urma celor citite,am avut momente de confuzie totala,nu stiu nici acum concret incotro o s-o apuc,ce o sa fac,unde o sa fac.Insa depinde mult si de norocul fiecareia,nu ne putem lasa descurajate de fiecare esec.Cred ca atunci cand nu reusesti , tinzi sa gasesti motive,poate sa dai vina pe doctor,"de ce a facut asa?de ce n-a facut asa?"etc,etc,dai timpul inapoi si ramai cu zeci de semne de intrebare.Mie m-i s-a intamplat.Dar tot trebuie sa incercam si noi undeva,asa ca...Pareri pro si contra vor fi oriunde ai merge,e si normal ca fiecare sa-si exprime parerea.Asa ca ...mult noroc si succes,gandeste-te ca o sa fie bine.
olimp spune:
madalina am uitat sa-ti urez bafta la Szeged !
raissa tocmai am terminat de tras un plans furtunos cu sughituri , vad ca suntem de-o varsta deci stiu sentimentul de scurgere a timpului ....si mai ales intrebarile " voi pe cand bebe ?" , de multe ori imi vine sa iau ce apuc la mana si sa-i dau interlocutorului in cap , si am gandesc ce sti tu despre adevaratul proces de a face un copli...si de fapt nici ni-i intereseaza ca nu se starduie prea mult inafara de putin " efort placut " depus la mimentul potrivit....
cand ajung la intrebarile ' dar la doctor ati fost " , ma gandesc de multe ori ca nu are sens sa intru in polemica caci devin acida si tind sa ranesc, dar numai eu stiu la cate usi am batut si cate praguri am trecut in cautarea rezolvarii...
si cand vad ca toata lumea puieste in jurul meu , ma apuca un sentiment de disperare , tot zic iar a plecat trenul si eu l-am ratat si de data aceasta. cu fiecare luna care trece am impresia ca poate ar fi mai bine sa ma conformez cu situatia si sa las totul in voia sortii.stiu ca fara medicamante preconceptionale nu am sanse sa raman insarcinata , dar oare pot o viata intrega sa le tot iau in speranta ca la un momenmt dat se va intmapla minunea....
in stilul acesta nu voi putea niciodata sa ma deconectez de subiect , mama imi spune sa o las mai moale cu sentimentele si toata lupta asta de una singura..., mi-e greu .sotul imi zice sa o las mai moale cu DC-ul caci ma tine in priza si nu ma ajuta la psihic , dar numai aici am primit si am intalnit intelegerea de care am nevoie. Persoanele care nu sunt in ipostazele noastre nu au cum sa te ajute desi sunt bineintentionate , nu simt trairile noaste , nu rezonam pe aceeasi lungine de unda.
aici mi-e mai usor sa ma exprim si sa dau frau liber sentimentelor.scuze fetelor daca va supar dar inca in cazul meu nu a aparut luminita de la capatul tunelului , inca incerc sa ma desprind de starea de saptamana trecuta , am crezut ca mi-e mai bine dar cu fiecare " stire " de genul celei de aseara imi pun cenusa din nou in cap si....
la toate.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
floryma spune:
Off fetelor.....
M-ati prins si pe mine in aceeasi butoi.
Nu prea imi sta in caracter sa ma exprim nici scris si nici verbal, insa de data asta m-ati "prins".
Madalina, raissa si mie mi se pare ca cu cat aprofundez mai mult problema asa a infertilitatii cu atat parca nu mai stiu nimic si incotro sa ma indrept toate au un rol atat de important...sentimente, familie, bani, stiinta, sansa, noroc, credinta etc. si mi se pare nca ma prind la mijloc.
Parereri pro si contra vor fi mereu, important este ca noi sa reusim sa trecem toate info prin filtru nostru propriu si sa incercam sa luam decizia cu care noi sa fim impacate.
Eu una incerc si m-am setat sa nu mai dau socoteala nimanui despre mine si viata noastra de familie, depinde de cum ma aflu si in ce stare sunt insa de fiecare data cand cineva atinge subiectul asta raspund fie ironic..cum ca nu ne dorim copil inca sau k nu ne plac copii si subiectul este astfel taiat din radacina si interlocutorul schimba repede subiectul, fie il ocolesc frumos cu o alta intrebare legata de interlocutor, familia luisau de copilul lui.
Nimeni nu o sa inteleaga cu adevarat prin ceea ce trecem noi, decat dc a trecut/trece prin asa ceva, restul este doar mila, compasiune etc. Din punctul meu de vedere nu ar trebuii sa ma justific in fata nimanui, caci nimeni nu stie prin ce infern trec eu zilnic, cand citesc fel de fel de stiri cu si despre copii sau cand vad femei insarcinate sau impingand la un carut si ma simt neputincioasa.
Acum cateodata ma intreb cu ar putea sa simpatizeze un cunoscut, un prieten o ruda cu mine legat de acest subiect cand insusi persoane apropiate din familie nu inteleg si ma arata cu degetul si vorbesc cu asa usurinta despre subiect???
In fine as mai scrie multe dar deja imi dau lacrimile ptr ca in afara de neputinta mea fizica, psihica cateodata mai intervine si cea financiara si simt ca nu mai gasesc suficiente resurse sa merg mai departe.....
Va pup, va imbratisez si va inteleg pe toate intrutotul....
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
Raissa_L spune:
floryma,este ok sa te exteriorizezi cateodata,noi te intelegem perfect si in cuvintele tale nu cred ca exista cineva care a intrat in "lupta"aceasta si sa nu se regaseasca.Oricat vrem sa aratam ca nu ne pasa ca X asteapta un copil,doar noi stim ce zace in sufletelul nostru.Este dureros sa primesti intrebari de genul celor amintite,iar noi sa incercam sa ne eschivam frumos si sa iesim galant din discutie,pt ca , orice ai spune nimeni nu va te va intelege si te va privi ca pe o ciudata,sau vorba ta cu mila si compasiune..."vai saracuta"!!Asa ca ce rost are sa dam explicatii pentru ca,oricum nu vom fi intelese...Aici macar gasim sprijin,intelegere . Daca ma plang cu ceva,stiu ca sunt inteleasa pe deplin,pt ca sunt sigura ca cineva se regaseste perfect in cuvintele mele.Nici eu nu am obiceiul sa ma plang,insa cateodata mai cedam psihic...Uneori nu este bine sa "tii prea mult in tine",asa ca este in regula sa ne mai exprimam adevaratele sentimente si trairi.Este greu,dar nu avem ce face...mergem mai departe.,ai grija de tine.
olimp spune:
floryma
raissa
va imbratisez pe amandoua , florima am un umar liber putem sa ne descaracam amandoua , si uite mie imi face bine sa ma descarc pe aici pe la voi decat la prieteni.
vreau sa spun ca nici eu nu sunt genul care sa se planga pe la cunoscuti , nu am nevoie de compasiune si cuvinte de genul " saracuta de ea " , caci oricum stiu ca acele cuvinte sunt de suprafata fara substrat . cred ca am rezistat bine timp de doi ani cat am tot incercat sa-mi reprim sentimentele dar am ajuns la saturatie si mai cedez cateodata , asta e , aici ma stiu in siguranta si nu luata peste picior
olimp spune:
raissa ai PM
floryma spune:
fetelor din cauza asta imi sunteti dragi toate
o noua zi o noua speranta, o noua saptamana o batalie castigata...
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot