FIV in Ungaria 165
Raspunsuri - Pagina 19
amaradia spune:
Fetelor, iesiti din butoiul plin de amaraciune si disperare.Nu lasati gandurile negre sa puna stapanire pe voi.Mai este timp pentru voi, nu va lasati infrante si luptati.Stiu ca lupta este grea,doar particip si eu la ea de 13 ani.O sa vina si vremea noastra, asta cu siguranta, asa ca fruntea sus, ridicati-va si priviti drept inaite. VETI REUSI.Asta trebuie sa ganditi in fiecare zi.
si
pentru toate fetele
Orice lucru ar fi, sau l-ai visa, poti sa-l faci, incepe-l numai.Indrazneala are geniu, magie si putere in ea!Incepe-l acum!"Goethe
--------------------------------------
madalina_gh spune:
Buna ,
Fetelor lasati sentimentele negative si ganditi pozitiv, nici la mine situatia nu este roz, daca nu reusesc acum nu cred ca mai ama suport financiar decat la anu, tot in vara , deci un an voi sta sa imi ling ranile.
In ceea ce priveste impuiatul altora, ce sa zic, eu lucrez cu copii si va dati seama ce fata fac cand imi spun copii ca ca eleva X nu mai vine ca este graviada. Sau mai vine cate una sa se invoiasca ca are ala mic temperatura deci m-am obijnuit cu sentimentul ca toti fac, mai putin eu. Toate prietnele mele din copilarie au copii, si cand merg la tara primul lucru intreaba, daca anul asta fac copii? asta se intampla de 12 ani, poate anul asta.Mai nou o colega de 40 ani, care mai are un baiat de 16 ani a ramas gravida si ma suna aproape zilnic sa ma intrebe daca sa pastreze copilul ca este cam mare diferenta intre copii, l+a pastrat are un baietel. in mine fierbe sufletul, dar stam cu ea de vorba, imi dadeam cu parerea ca sfaturi nu dau, ii zabeam, ajungeam acasa, plangeam, asta e, merge mai departe.
Fetelor fruntea sus !
olimp spune:
amaradia , madalina promitem ca ridicam capul sus ! nu ne dam batute ( chear daca cateodata mai bocim nitel )
neata fetelor !
sa avem parte de o saptamana minunata !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor...ce e cu atata tristete pe aici?????????
Haideti,capul sus...trebuie sa fie bine la un moment dat si ptr noi!
Sa va spun care e treaba cu dr Avram.Dansa se muta la Cluj, din Bucuresti.Acum mai activeaza si in capitala,pana se aranjeaza la Cluj,dar apoi gata...ca s-a mutat in Cluj cu toata familia ei.Pleaca si de la Medcenter,asa cum zicea si Olimp...ca nu mai merge acolo treaba...dar isi face laborator in alt loc...inca nu e nimic sigur.Oricum, numarul de telefon si mailul sunt de la medcenter, deci daca vreti sa o sunati sunati-o zilele astea,poate va da si celalat nr personal,sa puteti vorbi cu ea si dupa ce pleaca ( mie mi l-a dat ).
Despre mine: toate bune si frumoase, am stat vineri de vorba cu ea 50 de minute,a fost o draguta.Nu am mutatia factor II, era doar o suspiciune,dar nu s-a adeverit.La fel, factor XIII Val34Leu e negativ, PAI1 675 negativ, Factor V negativ, proteina C si S si antitrombina OK. Am doua mutatii mici, MTHFR C677T heterozigot si MTHFR A1298L heterozigot.Avand in vedere ca am un FIV esuat,mi-a zis ca voi face ptr astea clexane de 0.4, incepand cu ET si pana prin saptamana 10-12,cand in functie de analize voi reveni la aspirina.La fel, cu 2 luni inainte de FIV vom doza homocisteina,ptr ca doua mutatii pe care le am cresc riscul de a se mari homociteina.Daca nu va iesi bine, imi va da suplimente de vitamina B6,B12 si acid folic.
Cam atat, ramane sa vedem ce parere va avea si PK miercuri despre toate astea.
Va pup,o zi frumoasa sa aveti
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
mutatie Factor II heterozigot
floryma spune:
fete dragi....o saptamana minunata
LE. Ana...acum am vazut ca ioana ti-a trimis raspunsul mult mai rapid decat mine...si asa am descoperit in dimineata asta cautand prin hartiile FIV ca nu mai am cartea de vizita de la farmacie...
Hai ametita cum sunt , am uitat sa urez drum bun si sa auzim de vesti bune ptr Ana si Imi...
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
imi , multiumim de noutati , si ma bucur de analizele tale , sunt bune..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
mona19 spune:
Mneata!
Olimp - Hai sa incercam sa gandim pozitiv! Sa ne gandim ca trebuie sa reusim. Sa ne fie mila de cei care ne pun intrebari aiurea despre de ce nu facem bebe sau care ne spun in fata ca nu mai ai nici o sansa. Sa incercam sa-i iertam ca nu stiu ce fac si ce vorbesc. Viata merge inainte, e ca o roata si nu se stie niciodata cand poate chiar cineva foarte drag lor sa se loveasca mai tarziu de ceea ce ne lovim noi acum, de zidul infertilitatii. Dar cu inima, cu gandul si cu toata dragostea fata de cei dragi si chiar fata de dusmanii nostri, vom reusi sa mutam acest zid si trebuie, trebuie sa reusim!!!
Imi, Ana Asta - Mult succes la Buda!!!
Amaradia - O sa incercam berea de ghimbir.
Referitor la dr. Avram o voi suna sa vad ce va zice, bineanteles daca imi va raspunde.
O saptamana plina de vesti bune si ici la toate!
olimp spune:
mona
ImiMS spune:
Fetele,care ati fost la Budapesta la PK:
- se ajunge greu la clinica? avem GPS - ne descurcam usor cu el?
- se asteapta mult sau se respecta in general programarile?
Deja incep sa am emotii
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
samira33 spune:
imi...daca se ajunge usor la Kaali ... de unde???
depinde pe unde intri in Buda.
GPS-ul te duce la clinica dar e posibil sa te duca pe o ruta ceva mai ocolita-noi asa am patit prima data si abia apoi ne-am dat seama ce mult ne-a ocolit GPS-ul...dar prima data nu ai cum sa ajungi altfel.
clinica se afla in Districtul XII,pe str.Istenhegyi ut.nr.54A.este formata din 2 cladiri cu un nivel fiecare.
cum intri in curtea clinicii vei intra in cladirea de pe partea dreapta.
fara sa vreau sa fiu carcotasa...iti spun ca la Kaali Budapesta pacientii sunt respectati...programarile sunt respectate...organizarea este impecabila,comunicarea directa si foarte eficienta cu medicul.
la Budapesta nu se intampla ce se intampla la Szeged-asteptat cu orele pana intri la medic,traducatoare spagarese care "trag" sfori pe acolo etc etc.
iti pot garanta ca o sa-ti placa PK.
e altceva...ai sa vezi.
iti doresc multa bafta.