FIV in Ungaria 165
Raspunsuri - Pagina 17
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp amaradia bere cu ghimbir ? nici nu am auzit , unde se gaseste ? sunt curioasa sa incerc... |
La plafar se gaseste, e produsa de Sanovita. Mai multe info despre ac bere aici: http://www.bionatura.ro/sanovita-bere-ghimbir-p-1193.html
mona19 spune:
Desi am terminat cu dosarele (din pacate nu mai am nimic deocamdata), sunt mai tot timpul ocupata. Ce sa fac daca cumnata-mea a plecat cu tot familionul in Germania, iar noi restul neamurilor trebuie sa ne impartim cu datul de mancare la caini, prepelite, gaini si rate. In concluzie cand suntem la tara, nu deschid PC - ul nepoatei pentru ca e plin de virusi si mai are multe alte probleme si sincer daca se strica de tot (ca dupa cum arata si ce mesaje ii da) nu am bani de reparatii sau de altul nou.
Am spus mai demult ca m-am oprit din investigatiile pentru FIV, din cauza unor probleme aparute intre timp la sotior. Am fost ieri cu el la Cluj, la o clinica privata de gastro unde a facut o colonoscopie. Am rasuflat usurati ca nu are nimic la colon. Ne-a zis ca foarte probabil ca totul sa se declanseze din cauza stresului. Si asta pentru ca a raspuns foarte bine la un anumit medicament, de calmare a sistemului gastro. Va urma un tratament si alte investigatii luna viitoare. Sa-l fi vazut ieri, asa arata ca unul drogat sau baut bine. Cand si-a mai revenit spre seara, mi-a zis ca nu mai stie ce a vorbit cu doctorita. Si va dati seama, ca dupa investigatie, am fost la Iulius sa papam ceva, ca ne era o foame!!! Oare ce or fi crezut cine l-a vazut? Da bine ca nu ne-am intalnit cu cineva cunoscut!
Asa ca, voi reincepe investigatiile FIV. Si cum am ramas la capitolul dr. Avram, imi spuneti unde, la ce cabinet lucreaza acum in Cluj? Mai raspunde la mail sau la telefon?
Your Dora - Imi pare tare rau de rezultatul tau. Ai pierdut? Continua! Intr-o zi vom reusi!!!
Olimp - Scuze da abia acu am inceput sa citesc din urma. In urma cu ceva anisori, sotul a luat branca (de capul lui, fara nici o recomandare) si in loc sa aiba analize mai bune, a avut mult mai rele (de la normal la terazoospermie). Asa ca mai las-o incolo de branca! Mergeti pe o terasa la o bere cu lamaie sau la , c-o sa vezi ce bune o sa-i iasa analizele!!! Dupa ce a vazut ca i-au iesit mai proaste, a inceput sa schimbe planul. A trecut de la branca direct la vinisor rosu pus langa cate un gratarel mai cat farfuria. Singurul lucru ce pot sa zic ca l-a ajutat a fost mierea cu scoartisoara.
Amaradia - Da ce buna idee. Sotul de cand cu problemele gastro, bea numai ceai de ghimbir.Mancarea e condimentata cu ghimbir, in loc de piper si ardei iute ca este interzis. Si n-ar strica o bere cu ghimbir, nu?
Qiao - Hai ca trebuie sa reusesti!!! Hai ca poti!!!
Diseara mergem iar la tara, si n-am net. Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si va pe toate!!!
jaguar spune:
Buna fetelor
Dora, imi pare tare rauuu,,,o sa fie bine intr-o zi ai sa vezi!fii optimista
Anaasta, multumesc frumos drum buna la buda si sa vii cu vesti bune.
Imi drum bun si tie si asteptam pareri,planuri...
Ioana
ptr toate si week fain sa avem..
Amina84 spune:
Ioana felicitari!!!!O sarcina usoara si la termen sa ai!!!
Fetele http://www.fertilityfriend.com/home/3d223c asta e graficul meu,ovulatia ar fi fost in ziua a 11 a,nidarea cica la 7 zile de la ovulatie,dupa cum imi zice graficul.Nu stiu ce sa zic si ce sa fac.
Olimp pup la tine.
Va pup pe toateeee.
amaradia spune:
Fetelor,
Berea de ghimbir este importata de Sanovita din Australia.
Producator Bundaberg ( daca e reclama, scuze, nu se mai repeta)
Sunt doua tipuri de bere: una cu ghimbir care se gaseste in supermarketuri si una de ghimbir care da, se gaseste la plafar.Ambele sunt la fel de bune, dar preferata mea ramane cea de la plafar bauta rece
A, si uitati-va bine la eticheta celei de la plafar.Sa scrie clar ca contine ghimbir.Producatorul mai face o bere care contine altceva decat ghimbir dar etichetele se aseamana foarte mult.
"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."
--------------------------------------
ioana_55 spune:
Anaasta, farmacia recomandata de clinica din Szeged si aflata f. aproape se numeste Kabay Patika. E pe Tisza Lajos nr 95, strada cu parcarile, care face colt cu str. Semmelweis, unde se afla clinica.
Amina, multam frumos de urari
Floryma, Olimp eu sunt bine, multumesc frumos ca va ganditi la mine, pt eco mai las sa mai treaca cateva saptamani
Dora, capul sus, trebuie sa fie bine, ai incredere .
Imi, drum bun la Buda, sa fie intalnirea cu PK asa cum iti doresti tu
Qiao, tinem pumnii sa fie 2 liniute
Jaguar, Eni, Daniella, Mona, Amaradia, Raissa, Lorena si sa ma iertati daca am uitat pe cineva
Weekend racoros va doresc
amaradia spune:
Mona, ai sa vezi ca berea de ghimbir e delicioasa.
Floryma, du-te cu incredere la ea.Ai sa vezi ca-ti va place.Cel putin eu asa sper, sa-ti placa, ca n-as vrea sa te dezamagesc.Tin pumnii la FIV.
"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."
--------------------------------------
olimp spune:
fetelor va pup pe toate !
mi-e asa de greu sa ingurgitez cateodaca informatiile primite , acest lucru mi-i s-a intamplat si in seara aceasta , am fost invitati la ziua varului meu , s-a casatorit in februarie si am fost anuntati ca sotia este gravida in 16 saptamani , ne-a spus ca a ramas cum a dorit ea in prima luna de la nunta , dar treaba e si mai fainuta are 41 de ani , sarcina naturala , fara probleme, punct ochit punct lovit , imi vine sa urlu cateodata. normal ca ma bucur pentru ei , dar ma doare sufletul pentru mine....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat