FIV in Ungaria 165

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Olimpda nu e vineri inca desi a si vrea aici e devreme inca is la munca ahhhh!!
Imidaca doresti sa te racoresti hai la mine daca nu la piscina mea improvizata
Sa ai un drum bun la Budapesta ,mai vorbim anyway ,si vreau si eu un Turo Rudi!!! maxi daca se poate!!

O seara buna si racoroasa va doresc!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ai de mine daniella vezi ce am patit de la deja incurc zilele saptamanii!

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

'Neazta fetelor!

Olimp...m-am speriat de dimineata cand ti-am citit postarea...am zis Doamne,daca ieri a fost vineri,ce caut eu azi la lucru?????? Fata,esti totala!!!
Mi-a adus si mie sotul ieri un Ciuc cu lamaie...yammmiiii...mi-a placut,desi eu chiar nu ma am deloc cu alcoolul...si unde mai pui ca in facultate mergeam in sesiune pe terasele din Hasdeu si beam intr-o seara 7 beri,de puneam toti baietii sub masa,iar eu nu aveam nici pe drac'

Anaasta...pffffffff...era chiar fain sa ma intalnesc acolo cu cineva "cunoscut"...cat pe ce,nu? Oricum,eu iti urez drum bun si bafta multa,sa vii cu impresii bune si cu muuult optimism!

Daniella...pazea ca vin...pune apa in piscina

Quiao...pe tine te asteptam mami saptamana viitoare cu un beta baban...si trebuie sa ne promiti sa asa va fi,da?

Pusi fetele,un weekend frumos sa aveti!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

neata fetelor

imi ce sa-i fac deja visez le weekend ! apopo vad ca pride pe aici berea cu lamaie , e buna , nici eu nu sunt cu alocooalele dar asta mi-a picat cu tronc si cum slab alcolizata e numai buna

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Buna dimi,

Fetelor ati incercat berea de ghimbir? Este o bautura tonica excelenta. Iar pe caldurile astea e numai buna .

Qiao, da, doctorita Bajenaru, chiar se pricepe la ce face.Eu una m-am saturat de medicii care parca te intreaba pe tine ce sa-ti dea sau unde sa te mai trimita.Sa speram ca nu o ia si pe ea valul si o inghite sistemul.
Iti tin pumnii pentru saptamana viitoare.

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

vine week-endul.....

fete dragi...

Amaradia...multumesc mult am sa sun si vad ce si cum...trebuie sa fac ceva sascada TSH-ul k altfel adio FIV anul asta....
Ana...succes si tie la PK...parca faci sonohisterograma salina, nu? (dc am inteles eu bine)...curiozitatea mea este mare (caci si mie o sa imi facac)si astept sa ne spui si noua dupa intalnire....
Raissa...bafta si tie, fara emtii k o sa fie totul bine si refacere usoara si rapida sa ne ti companie in toamna -iarna la un FIV...

Olimp, Daniela, Imi, Lara, Dora, petty, mona, madalina, hamza...., ioana ce faci mamico....pe cand eco????

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Miroase a weekend!!!

Fetele care va pregatiti pt Budapesta saptamana aviatoare , la toate un drum bun!!! Sa mancati si pt mine un Gulas, si m am razgandit vreau un bax de Turo Rudi sau Dots cum i zice acasa!!
Ma duc deseara la Pub , cred ca am sa mi sun sotul sa ma ia dupa baute, ca altfel poate gresesc adresa, am sa incep cu un Mojito, si pe urma un Gin& Tonic.... e funky friday!!!
Olimp te bagi la un drink serios ??(Guinness Beer bruna)e cea mai strong aici.
Lara azi e ziua de alcool , sorry gata cu cafelele, pana luni!
Imi piscina e ready cu apa de ploaie , te astept cu prosoape si un coktail!!
Quiaotin pumni,si ma vad doua liniute mandre rosii!!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

ai dreptate daniella simt si eu iz de weekend

amaradia bere cu ghimbir ? nici nu am auzit , unde se gaseste ? sunt curioasa sa incerc...

floryma

fetelor imi este asa de cald nu stiu ce sa mai fac sa ma racoresc , aseara la ora zece in Cluj termometrele aratau 35 de grade , este nebunie curata , se incing si asfalturile astea din oras si noaptea cand zici ca ai putea sa te mai racoresti putin ..te coci la foc incet . De doua saptamai o ducem asa ...nu mai pot vreau o ploaie de vara sa mai racoreasca aerul pe aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Flory, voi intra sa va povestesc cum a fost dupa ce ma intorc, sigur, cum sa nu?!

Pentru prima pagina, informatii de la Kaali Budapesta. Sonohisterograma salina costa 35.000 de forinti daca se verifica si ovarele (sau trompele - a vorbit o colega in maghiara, nu tiu exact cum s-a exprimat asistenta). Daca se verifica doar uterul, costa 15.000 de forinti. AMH-ul e 5.500 de forinti

Fetele care mergeti la Szeged, de unde se cumpara medicamentele acolo? Eu ma gandesc ca voi primi tratamentul doar dupa ce imi va vedea niste hormonale proaspete si ma gandeam sa dau o fuga la Szeged sa le iau daca ies mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Flory, voi intra sa va povestesc cum a fost dupa ce ma intorc, sigur, cum sa nu?!

Pentru prima pagina, informatii de la Kaali Budapesta. Sonohisterograma salina costa 35.000 de forinti daca se verifica si ovarele. Daca se verifica doar uterul, costa 15.000 de forinti. AMH-ul e 5.500 de forinti

Fetele care mergeti la Szeged, de unde se cumpara medicamentele acolo? Eu ma gandesc ca voi primi tratamentul doar dupa ce imi va vedea niste hormonale proaspete si ma gandeam sa dau o fuga la Szeged sa le iau daca ies mai ieftin.

Ana...., drum bun si bafta sa fie bine.

Anul trecut eu am cumparat de la o farmacie nu f departe de clinica (farmacie recomandata de clinica...si nici nu am mai cautat alta farmacie), nu stiu sa iti spun acum numele si nici strada, am acasa notat pe ceva (sunt la job), daca nu intra nimeni cu detalii abia luni iti pot spune eu exect numele farmaciei si adresa corecta.

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput