FIV in Ungaria 165

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna dimi fetele,

Vai Olimp , tre sa iau masuri, mi am luat bineinteles si eu bere cu lamaie aseara, si la jumate m am oprit,nu a mai mers, deci vinerile am sa mi fac un obicei ma duc cu colegi la Pub, pai nu se mai poate!!
Lara, ramane valabil iti tin randul la Starbuck, da mi te rog order- what would you like sweetheart, darling ?? ok propun un frappuccino cu capsuni double blended venti sa ne ajunga pt o poveste !
ok revin la "incotro sa o iau " la PK vreau doar cariotipul ca sa nu mor proasta, si la Dr Avram pe hema tests, anul asta s- a terminat bugetul pt un nou tratament " mai mult creierul meu ii tre o pauza !!
Am un gand pt Turkey ,deja fac search-ri ,poate imbin placutul cu utilul dar asta in 2013, anul asta holidays, deh !!!
Floryma, am citit ca in Ro. clexane se da doza in functie de kg sau am inteles eu gresit?? ca eu am avut doza de 0.20 pe zi!! al meu Dr nu cred ca mi a dat in functie de Kg ca ar fii trebuit sa mi tripleze doza!!,
Imi esti ready?? la toate fetele

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Daniela...da asa recomanda dr. de aici clexane in fct de kg avute...la mine 0.4.

Imi........parca pe 11 esti la Buda, nu??? Asteptam pareri...si bune si rele....ptr mine una experienta fiecaruia asa cum este ea mai mult subiectiva sau nu ma ajuta sa trag singura concluziile de care am nevoie.

fete dragi.

....am avut ceva drumuri cu job-ul prin oras si m-am topit efectiv...of ce as mai vrea si eu in co la

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ma bag si eu in vorba, la mine nici dr Uscatescu nici Avram nu s-au legat de kg si am aproape 70 ! mi s-a recomandat 0.4 care e doza de preventie de la dr U, iar dr Avram mi-a zis ca nu am nevoie. am facut de fiecare data in timpul procedurilor la indicatia dr gineco cu ok de la dr U.
am ambele Pai hetero, MTHFR 1298 hetero si antecedente in familie pe linie materna de AVC ischemic si sarcina oprit ain evolutie la 6 luni

Mergi la inceput

Qiao......pe mine una m-a intrebat si cate kg am...asa ca dc e altfel...sorry ptr info eronate...la mine oricum o sa fie primul fiv k clexane la bord asa ca mai sunt multe de invatat/probat/intrebat...

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

eu din nou....

fetele din Bucuresti imi poate recomanda un edocrinolog? si unde il pot gasi clinica/spital? costuri eco/consultatie etc? sau daca stiti cum se procedeaza la insitutul parhon ptr un consult si eco...ce hartogaraie trebuie (gen trimitere medic fam, adev asigurat etc) si un program de consultatii....multumesc anticipat tuturor celor ca imi dau o mana de aj in probl asta....

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Bauuuu

Azi am umblat teleleu...am fost la job pana pe la ora 11, apoi am mers sa inmatriculez masina...si am terminat la ora 15...adica ce zic eu am terminat,ca la astia le-a cazut serverul de azi dimineata,si doar mi-au luat actele,nu mi-au dat in schimb nimic.Asa ca acum umblu fara acte...sper sa scap si fara control.Ce vina am au ca nu le mereg lor serverul?Sa-l repare si gata

Am vb si cu dr Avram...am sunat-o pe la 10,mi-a inchis si m-a sunat dansa pe la 12.Maine la 15 ma prezint la Cluj la cabinet sa discutam...si o sa va povestesc cel mai probabil luni ce si cum, ca din Cluj merg direct la un weekend cu ai mei parinti

In rest caldura mare mon cher...noroc cu aparatele de aer conditionat,merg la foc automat si toate camerele...sa vedem cum imi vor iesi ochii din orbite cand o sa-mi vina factura

Corect,miercuri merg la Budapesta...apoi vin cu ale mele...o sa va povestesc tot,bune si rele,asa cum le voi percepe eu acolo.

Pusi,aveti grija de voi...umbra si multe lichide!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Floryma, eu merg. la d-na dr. Magda Bajenaru de la Medlife Grivita. Eu sunt foarte multumita de ea.Spune-i si de FIV.Este foarte ancorata in realitate si face parte dintre putinii medici care chiar stiu despre ce vorbesti tu si despre ce vorbeste ea.Numai ca trebuie sa ai putintica rabdare la programare, este foarte solicitata.Daca n-o gasesti cu numele de Bajenaru caut-o cu numele Corcau.
Sper ca ti-am fost de folos

"Pluteste drept inainte si, daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Na', Imi, eu marti merg la Budapesta... Era fain sa fi nimerit in aceeasi zi, ne-am fi cunoscut poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor
la o bere rece cu lamaie ! hai ca imi fac obijnuinta ! si nu e bine
glumesc....

raissa iti tin pumnii pentru saptamana viitoare , sper sa se rezolve cat mai curand si sa fi linistita si impacata cu decizia luata . Abia astept sa ne intalnim toate cu burtile la gura !

daniella e vineri ! da noroc cu mine la o lamaita ( cu alchool )

floryma -numai pentru tine !

fetelor pe mine doctorita nu m-a suit pe cantar cand mi-a recomandat clexanele , cred ca se speria cand ar fi vazut acul cantarului...., ma speriu eu cand ma gandesc

imi drum bun pe miercuri dar oricum povestim pe luni sa ne spui ce ai discutat cu d-na Avram

Qiao si eu vreau apropate 70 de kg.....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

amaradia am auzit si eu de d-na dr Bajenaru (Corcau) ca e buna. eu fusesem deja la vreo 4 endocrinologi si mi-am facut programare acum 1 an la dansa, dar gineco m-a trimis la altcineva si am anulat-o. intr-adevar, am prins destul de greu programare.

Mergi la inceput