FIV in Ungaria 165

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

lara multam de urari , sa dea DD sa fie asa , urarile sunt mutuale....

da sper sa o mai gasim prin Cluj , sincer si mie mi-i se pare tare departe sa ma duc pana in Buc pentru o analiza...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Antifxa se face si la Synevo, e mai mai scumpa si rezultatul vine mai tarziu dar sunteti sigure ca e facuta bine. La fundeni nu te pune sa decalezi doza asa cum se cere, iti da un rez care ti-l interpreteaza dr dar tu nu ai cum sa verifici dc e ok sau nu. Eu una nu ma voi duce pt ac analiza la Fundeni.
Ddimerii cresc in sarcina, este o analiza dupa care nu prea te poti orienta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor!

Ma bag si eu in seama in ceea ce o priveste pe dr Avram.Eu cand am fost la dansa la discutie+analize ( 11.06.2012 ) mi-a zis ca acum e cam harababura la ea ptr ca tocmai incearca sa se mute la Cluj, sa-si amenajeze laboratorul, etc...nu mi-a zis deloc ca ar pleca din Cluj, , sau ca nu o mai putem gasi. Din contra, chiar daca e sa plece de la Medcenter, tot va ramane in zona...Mi-a zis ca deocamdata face naveta Cluj-Bucuresti, o saptamana aici,una acolo...dar la Cluj isi aranjeaza noul laborator.Deci,don't worry, be happy...ca nu pleaca nicaieri!Iar acum este in concediu,aceasta este motivul ptr care nu raspunde la mailuri.In rest,eu ori de cate ori i-am scris,mi-a raspuns maxim a doua zi...sau m-a sunat!Eu azi trebuie sa o sun sa-mi spuna rezultatul analizelor...sper sa imi raspunda,caci ea mi-a zis sa ne auzim in 5 iulie la un telefon.

Pupici si o zi frumoasa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

neata imi
neata fetelor

stiasm eu de ceva plecare dar vad ca nu am inteles eu bine ... , am facut-o si eu de oaie , am anuntat fetele ca ar pleca de la medcenter

sa se spui ce iti zice , numai de bine

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

amina , raissa , eni , petty , madalina , gretta - ce mai faceti fetelor hai mai povestiti cu noi

mona tot asa de prinsa esti cu "dosarele "

hamza te-ai suparat pe noi ? ce mai faci ? sper ca esti bine

ioana , jaguar cum va simtiti ?
norma
daniella

goofytza cum te simti ? ce mai faci ?

Mergi la inceput

ah imi
am omis sa te scriu si mi-am dat seama cand am trimis postarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

ah imi
am omis sa te scriu si mi-am dat seama cand am trimis postarea

Si eu ....pe mine ma uita toata lumea ....dar nu este bai ....o zi minunata si senina asa cum este afara

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

floryma
asa sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp...uite ca se gandeste cineva si la noi,cele care nu prea scriem...
eu sunt "in asteptare"acum,abia saptamana viitoare voi merge la dr.sa vedem ce facem cu trompitele...deci...Ma gandeam zilele astea ca...nu stiu cand se va da startul si la mine pentru fiv(exclus pana in toamna ,oricum).Depinde de ce voi face cu trompele mele.Daca operez,urmeaza recuperarea,dar , oricum,pana la operatie mai dureaza...vara parca toate se misca mai greu,au si medicii concedii de odihna,(sunt si ei oameni),ba mai merg la cate un congres...si uite asa trece si vara si nu voi face nimic.Voi afla,sper,saptamana viitoare ceva mai concret referitor la "proiectul meu",pentru ca pana acum habar nu am ce voi face,cand voi face,etc.etc.Deci,astept de la fetele care sunt in focuri vesti bune,bune,asa primim si noi curaj si sperantele cresc,la fel si optimismul.
your dora ,curaj,sa te ajute Dumnezeu ca pana la urma sa iti vezi visul implinit,iti doresc ce imi doresc si mie.Eu sper ca intr-o zi vom zambi si noi cu adevarat.Stiu ca este usor sa transmiti cuvinte de incurajare dupa ce treci printr-un esec, doar voi stiti ce este in sufletul vostru atunci cand treceti printr-un proces de fiv si rezultatul este negativ.Eu inca nu am experimentat sentimentul acesta si sper sa nu simt niciodata dezamagirea,tristetea,sentimentele acestea negative pe care voi le-ati trait deja si unele dintre voi,nu o data.Insa,incerc sa ma pun in locul vostru si imi dau seama ca nu e deloc usor.Intr-o zi...vom reusi!!! pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns your_dora spune:

Raissa_L, multumesc de incurajare. Sper ca tuturor celor care incearca sa le reuseasca din prima, si mie daca se poate din a doua.
Va pe toate!

Mergi la inceput