FIV in Ungaria 165
Raspunsuri - Pagina 13
Lara27 spune:
Olimp, am citit ce ai scris la "babute" de dr. Avram
pai, si asta ce inseamna mai exact? o vom mai putea gasi in Cj?
to be continued..
your_dora spune:
Lara27 nu te supara ca iti zic dar se pare ca, cu aciditatea ta ai reusit sa nu interpretezi cam jumatate din mesajul meu. Am inceput cu greseala lui PK legat de tratament (subdozat si imi stia raspunsul la stimulare)si am subliniato cred eu destul, la fel si chestia cu departamentul lor de embriologie si informatiile eronate pe care mi le-a dat precum si cu intorsatura de 180 de grade pe care a avuto PK(o data zice ca daca totul e ok mergem pana la z5 si in z3 imi zice ca n-are rost sa mai asteptam, ca s-au dezvoltat foarte bine). Pe langa astea au fost si cele pe care le-ai "punctat" tu atat de "frumos" dar nu alea m-au deranjat in mod special. Crede-ma ca fiind medic am vazut mai multe spitale decat vei vedea tu poate vreodata si stiu sa apreciez actul medical si nu cum este prezentat. Comportamentul personalului sunt plusuri doar care atrag mai multi clienti. Insa nu suport sa fiu tratata de medic pe banda rulanta, catalogata doar dupa niste statistici care spun ca la varsta mea trebuie sa fie buna doza aia si nu mai conteaza alti parametri individuali. Daca vroiam asa ceva mergeam aici la Cluj.
Iti doresc tot binele din lume dar chiar nu era necesar comentariul tau!
olimp spune:
fetelor ce parere aveti de branca ursului ? a utilizat-o careva dintre voi ? mie mi-a recomandat-o , si mie si sotului dr de la kaali , nu am luat inca .
am mai citit pe net despre ea dar doream sa stiu de la voi daca a dat ceva rezultate.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
DaniellaSM spune:
Imisi eu ce sa fac , pe mine cui m-ati lasat , sa vorbesc sau nu pe limba materna? is eu un pic mai grea de cap!!
Laraam invatat zambetul 13, e super ca doar asa se procedeaza aici, si pe urma te intorci si you don't mean it.
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
lara eu cred ca da , nu mi-a spus ca dispare din Cluj " se evapora " , cred ca se profileaza spre o alta cinica sau cabinet particular , oricum daca o gasim la telefon e ok , vad ca este dispusa sa dea consultatii si telefon fara probleme ceea ce e mare lucru in ziua de azi
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
Lara27 spune:
your_dora, o sa postez un comentariu, de cate ori voi considera eu de cuviinta si cred ca am ceva de spus, fara probleme! eu decid daca e necesar, sau nu si nu altcineva!
acum, vis-a-vis de aciditate, nu pot sa spun decat ca, fara sa stiu ce fel de medic esti, nu-mi doresc sa te intalnesc in niciun spital din Ro, indiferent in cat de multe voi intra sau nu
discernamantul meu, nu e deloc influentat de aciditate, pot sa am discernamant si, in acelasi timp sa fiu si acida, daca doresc..se numeste, multitasking
"greseala" lui PK, legata de tratament (in conditiile in care ai obtinut 7 ovo) e o parere personala..daca ai aceiasi specialitate (desi ma indoiesc..) de ce nu ai "corectat" greseala?? doar esti medic..altfel, deduc ca, te depaseste domeniul, ergo parerea ta ramane una amatoristica si neavizata..
in rest, da, nu mi-am propus sa-ti memorez mesajul, pentru ca nu am ramas marcata de relatarile despre cantitatea de limo consumata in sala, dupa punctie..medic fiind, m-as fi asteptat la o abordare profi..probabil, daca medicii din Ro ar avea aceasta deprindere (n.r. de a fi profi), nu ar mai pleca, cu siguranta, pacientii in strainatate in cautarea unei solutii la problemele lor..
chiar asa, nici acum n-am reusit sa inteleg? de ce te-ai dus pana la urma la PK, daca nu v-ati inteles de la inceput? de ce ai acceptat o schema de stimulare, daca din start ai considerat-o gresita? cand in Cj, colegii de breasla, te-ar fi tratat cu siguranta preferential si ti-ar fi turnat cea mai mare cantitate de limo, probabil (ca deh, asa-i la noi in clinici..regim discriminatoriu, cu toate ca vorbim toti aceiasi limba) uuups, inteleg ca, parerea ta, despre colegii de breasla din Cj, fie ei ginecologi/embriologi, trebuie, pe cale de consecinta, sa fie e una mai putin flatanta
finally, multumesc frumos de urari, asemenea
p.s.: din nou "am omis" parte de mesaj, scuze, revin..deci nu, nu ma supar, nicio problema totusi, clujeanca fiind, poate-mi poti da pe PM info: specialitate/clinica, nu de alta dar bantui mult prin spitale si ar fi pacat sa ne intalnim, in relatia doctor-pacient, atata vreme cat nu exista chimia necesara..merci
to be continued..
your_dora spune:
Lara27 nu stiu de ce te-ai luat de mine si de ce te iei si de altii cand isi spun parerea? Nu cred ca te-am deranjat pe tine cu ceva, a fost doar parerea mea. Ai o atitudine foarte ostila se pare fata de persoanele care isi spun parerea si scuza-ma dar nu ai niciun drept sa ma jignesti. Specialitatea mea nu e problema ta sau poate o sa fie, desi nu-ti doresc. Te cam crezi superioara dar din pacate parerea mea este ca nu prea esti; toata lumea m-a intrebat ce m-a deranjat, a venit cu un sfat de sustinere doar tu sari cu comentariile acide din prima. E normal ca daca merg la un medic care nu e de specialitatea mea sa nu "ajustez" eu tratamentul, care nu-s de specialitae asta mi se pare chiar o prostie. Dar daca cineva, in speta PK a dat dovada, si a si recunoscut, pacat ca prea tarziu, dupa punctie, ca a gresit e dreptul meu sa o spun public. Cine intra aici vrea mai multe pareri , nu sa fie ridicat in slavi totul.
Cu asta am incheiat discutia cu tine.
Lara27 spune:
Daniella good girl!!!
yup, si eu il aplic, again and again (naturally, you don't mean it), doar ca, nu stiam ca-i spune zambetul 13..very cool
hai ca, mi se facu pofta de o zi racoroasa si o cafea Starbucks..deci, posibil sa-ti onorez invitatia
draga mea, cred ca ti-am mai spus (pe PM), dar repet si aici: la istoricul tau, nu cred ca PK e solutia castigatoare (cross my heart..)
la tine, parerea mea, e ca, e nevoie de ceva proceduri experimentale suplimentare pt a maximiza sansele de reusita (gen endometrial injury, hcg injection, tratament sustinut cu corticosteroizi, etc, etc), so, how about Turkey? sounds good to you?
te pup si fingers crossed sa iei decizia cea mai buna pt tine
to be continued..
Lara27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui your_dora (..) Ai o atitudine foarte ostila se pare fata de persoanele care isi spun parerea si scuza-ma dar nu ai niciun drept sa ma jignesti (..)Te cam crezi superioara dar din pacate parerea mea este ca nu prea esti; |
ce sa zic..citeste-ti propriul mesaj si trage singura concluziile
apoi, te rog mult, arata-mi corespondenta cu astfel de invective, intr-un mesaj de-al meu..n-ai sa reusesti.. diferenta o face, desigur, educatia
apreciez, in schimb, decizia de a curma aceasta revarsare nervoasa, pe care eu o pun pe seama nereusitei si frustrarii adiacente acumulate, asta fiind singurul motiv pt care ma abtin (deocamdata) sa nu raportez la moderator..
ah, si eu am parerea mea, la care raman, bineinteles si acelasi drept, ca si oricine, de a o expune, fie ca-ti place, fie ca nu!
to be continued..
Lara27 spune:
Olimp, sper sa putem s-o gasim, in curand, pe dr. Avram la o alta clinica din Cj, unde sa aiba si lab..daca vei ramane gravi (ceea ce, in cazul tau, se poate intampla anytime si iti doresc din suflet) si vei avea tratament cu anticoagulant, va fi nevoie de o supraveghere atenta si de analize de coagulare pe toata perioada sarcinii
am si discutat acest aspect cu ea; dansa analiza la Cluj DDimerii, la Buc (la Fundeni), dr. Uscatescu face antifXa..totusi, parca prea-i departe capitala, pt a face acolo analiza asta..
to be continued..