Clubul "babelor" FIV-oase 47

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaick

buna fetele
lara tocmai mi-a facut intrarea beta=262
va astept si pe voi cu cate unul indiferent de modalitatea prin care il obtineti

, felicitari draga mea, sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lara te pup si eu.
e maternitatea cea mai cunoscuta din iasi. mai este una elena doamna care dispune de niste conditii jalnice. medici "buni" in ambele parti.
si din ambele parti lucreaza la UMF iasi.
de ceva timp a aparut spitalul privat arcadia care lucreaza cu doctori proprii dar si cu doctori de la UMF iasi angajati prin contract. din ce in ce femeile care isi permit nasc la arcadia.
dezavantajul la arcadia este ca pretul nasterii include doar 3 zile de spitalizare si multe femei se tem de complicatii.
se spune ca daca sunt complicatii te trimit tot la cuza-voda.
nu stiu cum se intampla in celelalte orase din tara dar aici in iasi sistemul e sa te tot duci pe parcursul sarcinii la ecografii la un acelasi doctor, la cabinetul lui privat si apoi, cand vine momentul nasterii, daca ai noroc ca doctorul ales de tine sa fie in oras si sa nu fie plecat pe la vreun congres sau in vacanta, nasti in ziua si locul unde te-ai inteles cu el (arcadia, elena-doamna sau cuza-voda). multe nasteri sunt in felul asta programate si sunt obtinute prin cezariana.
daca nu ai noroc sa fie doctorul in iasi direct la camera de garda...si acolo...dupa cum te pazeste cel de sus. se pare ca pe doamna in cauza nu prea a pazit-o.

Mergi la inceput

nasa mea si-a ales o doctorita care lucreaza la elena-doamna si a nascut acolo. cat a asteptat nasul pe hol minutul magic usa de la sala de nasteri era deschisa si o pisica se plimba agale printre paturi.

LE: cred ca se numeste sala de travaliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Asa e, Sabina
Daca nu ma insel, era monitorizata de o doctorita de la omini, si doctorita era pecata la congres la Istanbul

Mergi la inceput

da...e doctorita care mi-a zis mie ca la clinica ei de fiv...nu se face nici un fiv fara cariotip genetic.
apoi am intrebat-o de protocolul antagonist si mi-a spus ca nu-si poate da cu parerea fara sa stie dozarile mele hormonale. moment in care i-am spus ca le stiu eu pe de rost. a zambit si a zis ca prefera sa nu se bage. "clinica ei de fiv" si hipocrate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pai congresul e acum, asta s-a īntāmplat joi...
Oricum, ca īn cazul oricarei tragedii cred fac#259; fost un lant intreg de evenimente nefaste.
Doamne fereste....

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Daca nu sunt complicatii, Arcadia e o varianta foarte buna.

Referitor la doctorita, poate vine mai scolita de la congres

Mergi la inceput

"congresul" cred ca a fost cand a avut doamna probleme.

Mergi la inceput

acum am citit la donate de congresul real.
poate doctorita din iasi a fost la congresul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sabi, nu e cu mult diferit nici pe aici
2 maternitati mari (de stat), ce tin de clinicile universitare, conditii ok, un spital/maternitate privata (conditii occidentale), medici din UMF cj peste tot (si la privat, pe baza de contract)..un dr care te monitorizeaza toata sarcina, de regula la cabinet privat (second opinion dupa bunul plac) si cu care nasti apoi, ma rog, dupa noroc si posibilitati (stat sau privat), etc..

amaradia, hai ca te-am reperat..esti "de-a mea"..cel putin fiv 2 l-ai facut cu PK totusi, eu te-ncurajez sa te desfasori in voie pe aici, anytime..

sami, ma gandeam la tine, doamna mea..
girlz, ma retrag

to be continued..

Mergi la inceput