Clubul "babelor" FIV-oase 47
Raspunsuri - Pagina 17
QiaoBing spune:
mai, lipseste oama putin, se perfectioneaza in facut capitol nou la mr white si voi umpleti paginile ... si cel mai frumos e ca cu vise so planuri minunate si vesti bune !!!
smaick draga de tine, sa fie asa cum visezi !! Felicitari maxime si multi sa se ia si la mine.
va spun un secret, in anul I de facultate, la un seminar de economie, profu ne-a pus sa facem un plan ce am face daca am avea 1.000.000 lei ! in 1990 erau o gramada de bani. ei bine, eu am zis ca imi fac ferma, cu pasaret de curte, cateva vacute, legume, ceva grane si livrez pe baza de abonament la oras, la prima ora dimineata painica calda, branzica proaspata, lapte, oua etc. Profu a zis ca isi face abonament. Acum cand sotul viseaza sa se orienteze spre latura asta mie imi e frica sa ma rup de ceea ce fac acum, mai mult de siguranta (efemera totusi) a zilei de maine pe care mi-o da job-ul si sa raman la mana naturii. Dar ideea sa stiti sa inca ma tenteaza ...
Ma apuc sa recuperez ce ati scris
miky82 spune:
Neatza fetele
Smaick felicitari!!!!!!! iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos!
Ana sa stapaniti sanatosi terenul si sa va ajute Dumnezeu sa faceti tot ceea ce v-ati propus!
Amaradia bine ai venit in casuta noastra! sper sa stai cat mai putin!
toate fetele
aristica spune:
alexut sar'na!
lara n-am reusit sa merg decat la cumparaturi in Viena, ca ne-am lungit cu Munchenul, da' nu-mi pare deloc rau!
adriana ma bucur ca ai si tu ceva senzatii de bortzoasa scumpa
sami imi lungesc gatul la magazinul de langa job, zi de zi
ana noi avem 3 prieteni cu gradini si vara ne rasfatam cu legume proaspete.
qiao mai rezisti? Testezi abia luni?
samikule esti graaaaavvviiiii!
pupici babutzelor
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
QiaoBing spune:
ari soro, eu ar trebui sa testez miercurea viitoareasa ca luni e chiar devreme. normal ca rezist sunt muuult mai relaxata la fiv-ul asta, isi spune cuvantul experienta (adicatelea invat eu repede )
E oficial, imi naparlesc puii, incep sa strang pt perne
Lara27 spune:
'neatza,
Ari, ai bifat deci orasele mele preferate din zona germanica?
(la Munchen am prieteni si rude gramada, de Viena nici nu mai zic)..mey, ai vazut procentul de reusita de la donate?? pai, imediat bate suta (mai e doar roadetot "restanta")..deci, rev-ul tau la gura sobei, bortzoasa, cu motan si frigi' plin, e pe cale de a deveni din vis, realitate..
o zi faina, tuturor
to be continued..
QiaoBing spune:
adriana luni e z12 de la ET, atunci am facut si data trecuta. Tare m-a mai enervat Ronen cand am fost la el, imi zicea ca valoarea mea era de la pregnyl pe care il facusem cu 5 zile inainte de et Deocamdata nu vreau sa ma gandeasc la ziua de luni. Sotul m-a intrebat cand trebuie sa testez si i-am ca eheeeee ... mai e mult pana atunci, asa ca nu mai discutam subiectul. Incerc sa ma comport normal, mai ales ca am scapat de poala de plantatii care ma tinea f mult la orizontala, am ramas si eu la un nr rezonabil.
adrianaady spune:
Qiao eu am facut in z13 de la punctie beta, tu vei fi in z14... deci nu e nicidecum prea devreme; iar pregnylul facut inainte de punctie e dus de multaaa vreme . In fine faci cum simti tu
QiaoBing spune:
aaa, pai si eu stiam ca e dus de mult pregnylul, de aia ma si enerva evreul ca o tot tinea pe a lui ca nu a fost sarcina. acum ari ma intrebase daca "abia" luni testez, de aici discutia.