Clubul "babelor" FIV-oase 47

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao apreciez aceasta rabdarea, probabil pentru ca-mi lipseste cu desavarsire
lara beleaua e ca tre' sa ma mut prin toamna ca vindem tot-tot si ne apucam de a doua casuta. Mai, m-am atasat, mangaiam peretii casei si-i spuneam ca-mi pare rau...da' n-am ce-i face, ca avem oferta buna...si sa ma vedeti prin toamna cu 3 caini, o matza si-un sot, la prima mutare, iar in chirie...offff. Deci mutam si transferul puilor (sper sa nu ajungem in iarna)

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, Ari, si la tine schimbare majora?! Na', fain... Si eu sper sa fiu mutata pana la jumatatea lui august, nu la casa, ci "dincolo", iar in septembrie sa facem FIV-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari ati gasit teren unde vroiati asa de repede ? wow ! uite eu la capitolul asta sunt dezastru, as vrea la casa, cu curte cu verdeata, dar vreau si la civilizatie si nu as putea never sa stau cu chirie cu tonele de lucruri depozitate cine stie pe unde.
Intrebarea este cui lasi tu copacul in care se adapostesc toate viutuitoarele ? sa pui placa pe el "ocrotit"

Mergi la inceput

ana, qiao la noi era clar ca ne vom muta, ca s-a dezvoltat enorm zona si nu mai e de vile. Dar nu-i bai, ca altfel n-aveam banuti sa facem "casa visurilor" prea curand. Lighioanele ne conditioaneaza sa ne mutam intr-o alta casuta cu, curte vreun an, deci nu vom depozita nimic prin debarale, ci vom folosi tot ce avem acum (nu avem oricum prea multe) si vom uni cainii intr-o singura curte. Dar deja sunt prieteni. Am gasit chiar 2 terenuri "interesante" si speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa stim daca au probleme cu actele, ca sa trecem la achizitie.

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, sa fie de bun augur atunci si sa aveti noroc cu terenul sa il achizitionati cat mai repede si fara probleme!

Mergi la inceput

sar'na

Mergi la inceput

feteleeee pe la 5:30-6 ma vad cu Ella de la donate la Unirii, la Mc si mergem la un suc la ultimul etaj. Mai poate ajunge cineva? Nu stam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

wow, ari, super tare si voi construiti? pai, hai sa fie cu noroc si sa fie un nou inceput de bun augur, in toate sensurile..teren, casuta, bb-i..hm, deci te muti din Chitila? in ce zona? (ooofff, ce nu-mi vine acum in cap, cum ii zice la zona aia cu sere de legume de langa Bucuresti?)..
ana, tu unde te muti "dincolo"??? nu m-am prins

eheee, in WE asta merg la mare en fine!!! (pana la toamna neuronul meu o sa fie atat de relaxat, de n-o' sa stie nici ce-i ala fiv)

le: mey, io intalnirea am notat-o, dar, ce mi-a scapat e, dc are un scop anume intalneala, sau e strict una de socializare?

to be continued..

Mergi la inceput

aaa, da' n-am stat in Chitila niciodata, ali era consateanca din Ilfov...noi suntem apropiate doar daca ne gandim la centura capitalei ea e in Chitila, eu in Chiajna - tarancute, tarancuteee, cu bujori in obrajori
Iar ana se muta la Odisee

daca tu stai la "tanti Maria" in 2 Mai, eu am sa stau la "nea' Gheorghita" tot in 2 Mai...aflu maine daca putem pleca vineri (in functie de acte, deh)

Mergi la inceput

pai eu cu ella ne "stim/citim" de mult, de pe altundeva. Ea nu sade-n romanica, dar acum a ajuns prin capitala, asa ca profitam de ocazie si ne intalnim la o palavrageala si-o incurajare.

Mergi la inceput