Clubul "babelor" FIV-oase 47
Raspunsuri - Pagina 15

adrianaady spune:
Anaasta si eu vin la casuta ta ; doar sa primesti echipa completa si suntemm multi
Sa iti ajute Dzeu sa duci la capat toate aceste planuri frumoase
Brigit, Ralu

5ab1na spune:
smaick doamna mea felicitari!!!!
fetelor stiti cazul?
http://www.adevarul.ro/locale/iasi/O_femeie_insarcinata_a_murit_la_Maternitatea_-Cuza_Voda-_din_Iasi_din_cauza_unei_hemoragii_masive_0_727727338.html
am agsit un comentariu la o alta sursa cum ca i-ar fi taiat artera renala....

MeAlex spune:
Smaick, sa fie bineeee!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

aadina spune:
Smaick, felicitari, ma bucur pt tine.
Sabina am citit si eu, e groaznic. Oare au fost chiar asa incompetenti?
Citisem si comentariile alea, par a fi persoane chiar din Cuza voda, prea stiu multe amanunte. Daca aia sunt chiar medici, urat din partea lor ca se porcaiesc asa intre ei

5ab1na spune:
de incompetenti eu chiar cred ca sunt.
pe bzi intotdeauna apar comentatori din interior. de umf iasi intotdeauna s-a spus ca sunt o tesatura de pile si relatii. au parte de un nepotism atat de bine inradacinat ca efectiv nu sunt sanse sa fie starpit vreodata. la cuza au dat "codul lui isan" (impotriva nepotismului) si se spera ca macar de acum inainte sa nu mai fie cazuri.
oricum...de "remarcat" cunostintele ziaristilor: "o femeie fertilizata in vitro"

anaasta spune:
Smaick, felicitaaaaaaaaariiiiiii! Sarcina usoara pana la capat, Doamne ajuta!
Ady, primesc formatia completa, se poate altfel?!

Brigit spune:
Da Sabinica, aflasem..
Dumnezeu sa îi odihneasca, Offf...tara lui papura voda!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Lara27 spune:
sabi
noroc cu reusitele, altfel ma stafidesc de dor, da?
citisem si eu cazul si m-am gandit ca e clasicul caz de operatie peste tratament cu heparina-> hemoragie masiva dupa op..(a intrat in op de urgenta si n-a avut cand sa opreasca heparina)..ooofff, noi tot zicem si zicem ca nu-i piramidon clexanul, da nah, daca-i trendy..trist de tot cazul
e o maternitate mare? adica, voi (tu, aadina, fete din Iasi) ati lua-o/ati fi luat-o in calcul pt a avea un bb acolo? face parte din spitalul universitar?
to be continued..