Clubul "babelor" FIV-oase 47
Raspunsuri - Pagina 14

Lara27 spune:
Ana, trimis datele. sa fie cu noroc!
huh, am vazut deunazi un reportaj despre strainii care au cumparat zeci/sute ha in zona voastra (Banat) (italieni si elvetieni) si au cultivat podgorii, imbuteliind unele din cele mai scumpe si apreciate vinuri ale Europei..super business..
(as pofti si eu la o sticla de vin din podgoria ta, pretty please)
eu mi-as face abo' de legume/fructe bio la un ranch de-al vostru, fara ezitare..
to be continued..

MeAlex spune:
Lara, am inteles, parea ca te referi la PAI, ca ai zis ca si tu ai si ti-a dat Clexane, dar de fapt stiam ca pentru fiv ti-
a dat.
Stiu ca cei mai multi nu il iau in calcul, si totusi, am citit ca multe fete au facut Clexane, avand doar PAI si eventual un MTHFR hetero. Am antecedente familiale, incep sa arate un pic cam uratel venele mele de pe picioare, dar inca nu mi-a zis dr. ca am varice in stadiu incipient.
Atat timp cat in afara pentru istoricul meu nici nu se mai investigheaza, ci se recomanda direct Aspenter, Clexane, Prednison, Progesteron si durerea noastra Intralipid/IvIg.
Stiu ca par obsedata de Clexane, dar atat timp cat antiFXA mi-a iesit OK in sarcina, si apoi a 2-a zi dupa ce am aflat ca am pierdut si inca nu intrerupsesem tratamentul, eu chiar cred ca aveam nevoie de el.
Brigit, din pacate ai mei parinti sunt neincrezatori in abilitatile noastre in ale agriculturii, pentru ca ei nu fac nimic cu terenurile si casuta, cred ca si noi suntem la fel. Ii vom convinge cumva. Acum ei inca lucreaza, nu au cum sa se mute inca, si asta ii trage inapoi.
Ralu, ce probleme de circulatie aveai?
Anaasta, si noi tot la livrare pe abonament ne gandim, dar nu cred ca vom reusi sa ne luam patalamaua pentru bio, pentru ca e foarte complicata procedura, dureaza cativa ani...chiar ne gandeam daca ar fi suficient sa traim din livrarea catre persoane fizice, in caz ca nu am reusi sa livram catre restaurante. Vrei sa te ocupi de cresterea melcilor? Pentru mine asta e cea mai ciudata activitate...nu e rea, doar ca nu pot eu.
Hello Ari! Welcome back!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Ralu_mv spune:
Brigit si mie imi place sa mananc zmeura din tufe direct, adunata parca nu-i la fel
Ana, nectarinele respective (dupa cum bine le-a ghicit Lara) de dta asta nu-s de la mine, dar am avut si eu nectarini, doar ca anul asta au fost tunsi bine de tot si nu au mai facut nimic ... oricum cu piersici si nectarinii e chin mare... ca fac musculite, basicare si etc ...
Legat de problemele mele ciudate de circulatie, povestea e lunga, dar dupa ea dr. din viena mi-a zis ca sigur am ceva, inainte chiar sa mi faca analizele, doar dupa ce m-a ascultat cu rabdare si pus intrebarile potrivite. Eu am avut din totdeauna picioarele foarte reci si apoi dupa 20 de ani au inceput sa imi amorteasca daca mergeam cu masina, pana la punctul de durere crunta, nu am sangerat niciodata prea mult, mereu ma vindecam fara bataie de cap si am avut rani destule; apoi pe la 22-23 am avut o experienta cu AC (ov polichistice) si am ajuns la un cardiolog de urgenta cu mana stanga amortita si durere in piept, si vene ff vizibile pe picioare... el mi-a zis sa nu mai iau ac vreodata, ca eram si tahicardica, mi-a dat un betablocant (la care dupa o luna am renuntat ca am zis ca nu-s nebuna sa iau pt inima de la varsta aia), si am anuntat si gineco ca renunt la el, si mi-au trecut chisturile cu branca ursului.

Lara27 spune:
Alex, mi-a dat pt combinatia din: PAI homo, RIF, istoric familial (HTA, TVP, infarct miocardic) in conditii de fiv (nivel estrogen sky high-> hipercoagulant)
to be continued..

anaasta spune:
Ralu, m-am uitat ulterior mai bine si am vazut ca sunt nectarine. Acum mananc niste piersici plate, OZN le zic eu. Ati mancat vreodata? Sunt turtite, au un sambure mic, cat cel de la o cireasa mai mare. Tare gustoase, aromate sunt! Deci si amortelile pot fi de la circulatie... Mie mi se intampla cu mainile.
Lara, primit - multumesc!
Alex, cred ca nici nu mi-as bate capul cu certificarea bio. As face reclama si as invita lumea la locatie sa se lamureasca ce si cum. Asta mai ramane de vazut oricum.

Brigit spune:
Ana, ce planuri frumoase!
Sa te ajute Dumnezeu sa le indeplinesti pe toate, iar in paradisul vostru pe pamant sa se joace cat mai repede un copilas!
Dr Avram discuta si telefonic cazul cu tine, e f logica si are rabdare. Poate fi o parere pt inceput, daca vrei iti trimit nr ei pe pm. Am si adresa ei de mail, ii poti scrie cazul, cand vorbesti cu ea sa aiba emailul.
Asa afli si o lista de analize de facut si ai si o recomandare pe care PK o ia in seama.
Stii cum e, poate nu e nimik. Dar daca e?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Brigit spune:
Sor'meo, iara ne gandim la fel. Mi s-a descarcat device-ul minune si am un cablu de incarcare f scurt, ar trebui sa stau aplecata pe marginea patului sa mai butonez, si nu merge un pozitia aia. Deja ii scrisesei Anei sa vb cu Avram pe mail. Aprob pozitiv asadar
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

anaasta spune:
Da, mersi, Brigit. Mi-a dat Lara datele.
Fetelor, eu tare mult va iubesc pe voi, pe toate!

Lara27 spune:
Brigit sis', suntem hopeless LOL xoxo
Ana, bio-banana, right back at ya
le: a reusit smaick!!!!! are un betaaa babaaan...
to be continued..

smaick spune:
buna fetele
lara tocmai mi-a facut intrarea beta=262
va astept si pe voi cu cate unul indiferent de modalitatea prin care il obtineti