Cofetarie "clasica"

Cofetarie "clasica" | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Mi-e tare dor de zilele cand ma ducea mama la cofetarie si pierdeam zeci de minute la masa, cu un cico si o prajitura. Mi-e dor de parfumul ala dulce, de rom si cacao, pe care acum nu-l mai simt in nici o cofetarie.

Maine e o zi speciala si printre altele, as vrea sa merg cu piticuta mea la o cofetarie, sa stau cu ea, asa cum stateam cu mama, sa radem...sa ii dau putin din copilaria mea, sa vada cum era mami cand era mica. Doar ca...nu stiu daca mai exista un asemenea loc prin Bucuresti (in centru, mai exact). Ma refer la cofetaria clasica, aceea unde au mese si scaune, nu doar vitrina de prajituri si eventual o masa din aia inalta, de bar.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In centru nu stiu insa in cartierul Titan noi mergem la cofetaria Vio.
Cand s-a incheiat scoala am dus toti copiii din clasa si au stat la masute cu un suc, o prajitura, s-au distrat.
Fix la fel cum faceam noi cand se intra in vacanta de vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc, Lala, dar este departe si nici nu cunosc zona, iar maine las masina acasa, mergem cu metroul (ii si place fetitei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Asa e cofetaria Liliana, intersectie 1 Mai cu Turda. E cu mese si au cele mai bune prajituri care exista, de-alea clasice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cu placere si " La multi ani fericiti printesei!"

Teoretic cred ca si la Capsa inca au masute in incinta, acolo mergeam eu cu mama cand eram copil

http://www.capsa.ro/ro/about/hystory/

Insa nu am mai fost de mult pe acolo asa ca nu mai stiu cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Maria, in cartier Aviatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si eu votez cu Liliana! Cand vin de la serviciu, din intersectie se simte mirosul de vanilie si de copt! yamii! Vineri am mancat o praji si am baut un pahar de suc la o masuta admirand forfota strazii!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am fost cu jr la o cofetarie, liliana cred ca ii spune, insa nu sunt sigura, de la coloane, intersectia calea victoriei cu regina elisabeta, unde este acum sediu BRD, prajituri si inghetate foarte ok, insa nu au terasa.... au mese si scaune inauntru, nu este foarte aglomerat, preturi normale... nu am fost cu o ocazie deosebita, insa juniorului i-a placut foarte mult....
Mai este una pe academiei, langa posta, inca nu am fost, insa de afara pare foarte ok...
Mai sunt locuri prin centru unde ati putea merge sa stati, insa mai mult pentru voi, cei mari, nostalgici, sa pierdeti zeci de minute..., cei mici nu prea au rabdare sa stea prea mult in fata unei prajituri/inghetate... cel putin al meu, nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu as alege Lipscani, centru, fara masini, terase, in timpul zilei nu e foarte aglomerat, prajituri au peste tot, importanta e starea pe care o inspiri piticei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Maria, in cartier Aviatiei

Mai exista Maria? Am crescut in Aviatiei, stiu locul ca-n palma, dar in zona cofetariei n-am mai fost de cand incepusera lucrarile la pasaj. Nu stiu de cat timp locuiesti acolo, ideea este ca fix pe locul Mariei, a fost cofetaria unde ma ducea mama.
Asa ca...il las incolo de centru si merg la Maria, cu Maria mea de mana, sa ne serbam!
Hmm...interesant... e primul subiect la care suntem de acord... Multumesc!!!

Multumesc fetelor pentru celelalte raspunsuri, le notez si cum vacanta e lunga sigur ajungem si la recomandarile voastre...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
La multi ani fericiti printesei!"

Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput