Cofetarie "clasica"
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Mai exista Maria? Am crescut in Aviatiei, stiu locul ca-n palma, dar in zona cofetariei n-am mai fost de cand incepusera lucrarile la pasaj. Nu stiu de cat timp locuiesti acolo, ideea este ca fix pe locul Mariei, a fost cofetaria unde ma ducea mama. Asa ca...il las incolo de centru si merg la Maria, cu Maria mea de mana, sa ne serbam! Hmm...interesant... e primul subiect la care suntem de acord... Multumesc!!! Multumesc fetelor pentru celelalte raspunsuri, le notez si cum vacanta e lunga sigur ajungem si la recomandarile voastre... |
Mai exista si au un profiterol de mori
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Raza de soare spune:
Multumesc, multumesc!...Intr-acolo ne indreptam, avem o zi intreaga de rasfat, pana sambata, cand ne serbam oficial, cu invitati si tort!...
Rog moderatorii sa inchida subiectul.
ingridnen spune:
unde e aceasta cofetarie Maria mai exact ? Eu lucrez in Aviatiei si tare as vrea sa stiu
Luati ca pct de reper statia de metrou Aurel Vlaicu ca sa nu ma ratacesc.
Mersi
Ingrid si Cristi 9 ani
laura78nico spune:
Ingrid cum mergi de la statia de metrou spre biserica sau mai exact spre strada N Caramfil, pe partea dreapta. In fata este o parcare amenajata si am vazut ca mai au loc din cand in cand expo targuri cu marfuri de la producatori.
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen unde e aceasta cofetarie Maria mai exact ? Eu lucrez in Aviatiei si tare as vrea sa stiu Luati ca pct de reper statia de metrou Aurel Vlaicu ca sa nu ma ratacesc. |
Explic cat mai detaliat, dar daca este ceva ce nu ai inteles, anunta-ma.
Stand cu spatele spre statia de metrou, in dreapta ai cladirea Oracle (probabil o stii, e imposibil sa o treci cu vederea).
Tu trebuie sa mergi in partea stanga, pe Sos. Pipera, pana langa biserica Herastrau, la intersectia mare (mai sunt 2 intersectii mici, una la Petrom si una la policlinica, dar n-ai treaba cu ele, mergi tot inainte). In capat, vis-a-vis de gardul bisericii, mai exact, pe partea dreapta, este cofetaria.
In pas de plimbare, de la metrou pana la cofetarie faci 10 minute.
ingridnen spune:
am inteles, multumesc ! Voi merge cat de curand in explorare
Ingrid si Cristi 9 ani
ina.click spune:
Si eu lucrez / locuiesc tot in zona Aviatiei.
Ajungi usor la Maria si e destul de cunoscuta, iti pot arata trecatorii dar cred ca ajungi fara indicatii...tii strada Pipera, vizavi de biserica.
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor; cat despre primul subiect la care am cazut de acord, asta e avantajul memoriei mele imprastiate si al lipsei de atentie la nickuri / nume whatever. Habar n-am cu cine am fost in acorduri si dezacorduri pe forum.
Te rog sa NU te duci la ailalta cofetarie, de pe Caranfil, undeva langa o librarie. Stiu ca sunt prajiturile mai maricele un pic la acelasi pret cu Maria si ca arata mai pompos unele sortimente, dar eu am tot incercat sortimente si sunt fade ca gust, ba am mai nimerit si niste pricomigdale cu iz de mucegai :(
Maria e ok :) Vizitez rar, mi-am impus sa nu mai mananc dulciuri din comert decat cu ocazii speciale, dar cand ma pocneste dorul de-o...ocazie... acolo ma duc.
Raza de soare spune:
Ina, cunosc fiecare straduta/scara de bloc din ce inseamna cartierul Aviatiei, am stat 16 ani acolo. Doar ca, din cauza lucrarilor la pasaj, am evitat sa mai ajung in zona cofetariei (bine ca s-au terminat lucrarile). Multumesc inca o data!
Rog moderatorii sa inchida subiectul.