Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Porumbita spune:
ali f neobisnuite nume!
fleur burta se retrage in timp; uterul revine la dimensiuni tot in timp (la mine a durat multttt)
chiar si la cele mai norocoase tot dureza minim o luna
exercitii fizice, chiar si usoare, nu ai voie in primele 6 sapt; unii zic chiar primele 3 luni
35+
balanta_tm spune:
fetelor, multumesc mult pt sugestiile legate de ingrijirea omblicului
diana, prefer sa raman pe forum sub pseudonim, fiindca am un prenume destul de rar si as fi destul de usor de reperat de catre cititorii din umbra iar asta mi-ar crea un disconfort psihic .
pusi, am 34s si 1z. inca nu am stabilit data cezarienei, dar ar fi minunat sa ajung la 37 de sapt. colul inca mai rezista: desi s-a scurtat (1.1 cm era ieri), este inca inchis, ceea ce este f bine. al tau col cum e?
ai mai vorbit cu dr ta referitor la momentul scoaterii firului de cerclaj?
r_ocsy spune:
buna fetelor. Pana o aduce pe Natalia am intrat putin sa va multumesc pentru sustinere si urari. Operatia sianestezia a decurs ok. Natalia este o mancacioasa, inasteptarea laptelui papam colostru. E minunata, mi-e draga de numai pot. Maine vine si Sofia in vizita la noi, vineri ne externam. Ali : iti doresc nastere usoara. va pup. A sosit piersicuta
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 1 zi )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy E minunata, mi-e draga de numai pot. A sosit piersicuta. R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 1 zi ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Am vazut poza pe facebook , ai o dulceata de fetita ... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata !!!!
Pupici la amandoua
37+ Andrei
AMR 6 zile
ARUBA spune:
Balanta: eu am gasit filmuletul asta despre ingrijirea buricului. Stiu ca sunt mai multe variante totusi, vad ca dr asta nu recomanda pudra si nici pansarea in vreun fel a bontului.
http://www.youtube.com/watch?v=elcjS6Xym3A
Ali: tu urmezi!
Fetelor, eu am avut o noapte super linistita, o singura trezire, am dormit pana la 9 jumate, m-am trezit odihnita si in forma de zici ca eram in trimestrul 2 pe la inceput asa :)) Am luat-o pe mama si am fost la un film, apoi am ramas si la shopping prin mall... I-am luat 2 costumase de catifea bebelinei, unul alb si unul roz, numai bune pt toamna, am ales pt 2-4 luni si sunt .
Mi se pare superba vremea asta, cu 25 grade, racoare, chef de viata... mi-e ca o sa se termine in curand visul asta frumos si iar va veni canicula... dar ma bucur acum cat mai tine!
35+
ioana3110 spune:
Roxipuy, sa imi zici si mie ce iti zice doctorul cu negii aia ca si eu am dar nu prea m-am panicat. E ca un fel de pielitza crescuta care se tine intr-una si mai fina, nu?
Laura - nu draga mea. Sunt acasa. Poate sambata.
Pe mine ma tine o durere pelviana sub buric ca si cum ar fi cusut ceva acolo...nu inteleg ce e. O fi de la Candida pe care am avut-o saptamana trecuta?
Rocsy, felicitari si sa fie totul bine pana la capat! Cum este cu anestezia? v-ati cumparat kit? cum e cand baga acul in coloana? asta e intrebare pentru toate fetele :-)
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
freedelia spune:
Ali -- eu ma duc la culcare, asa ca iti urez bafta maine si sa ne dai cat mai repede vestea cea buna!!
Eu mai sugerez o data sa curatam lista, daca nu in avans, macar pe masura ce se depasesc DPN-urile. Adica de exemplu amputea sterge odiseea lunii iunie, pentru ca cele doua mamici ramase nu au mai intrat de mult si probabil au nascut, daca nu au pierdut pe parcurs sarcinile. Si asa, pe masura e se depasesc dpn-urile, putem scurta lista, ca sa se vada mai usor cine urmeaza... Eu una mereu ma uit sa vad cine urmeazasi e greu de urmarit...
Noapte buna tuturor!!
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
roxypuy spune:
si eu ma gandeam sa va propun sa facem cumva sa scurtam lista sau sa marcam cumva mamicile care au nascut k sa ne fie mai usor sa urmarim who's next ce ziceti?
ms fetelor pt rasp legate de negi. va anunt ce-mi zice dr vineri.
ioana - exact asa arata. unul singur e atarnat intr-o pielita si pare k sta sa cada. ceilalti erau mai mult k nioste pete si azi vad k nu mai sunt sesizabili. te anunt ce zice dr vineri.
ada - da' de ce treb sa stati musai pana la termen? nu era vb k la 2 kg plecati aks?
aruba - si io mi-as dori sa tina vremea asta cat mai mult e perfect - nici prea cald, nici prea rece. am mai cumparat si eu azi 2 body-uri - unul cu manecutza scurta si unul cu bretelutze mi-am gasit si sutien de alaptat si am luat si diaper mats (chestii din alea de se pun sub BB cd il schimbi, din material de pampers, nu stiu cum le zice in romana)
fleur - hai k usor usor incepi sa te descurci cu carmelutz n-am vb azi, o mai las sa se lini si sa se acomodeze cu BB
ali - mult a fost, putin a ramas nu? te imbratisez cu drag si iti trimit o doza mare mare de curaj si bineinteles, nelipsitele
Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!
ARUBA spune:
Ar fi perfecta scurtarea listei de pe prima pagina dar nu ma pricep deloc. Roxy te ocupi tu? Unele fete nu au intrat deloc, nu au mai anuntat nici macar culoarea caruciorului si sigur nu mai urmaresc odiseea, deci ar fi bine sa scurtam lista
35+