Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
Kimmy spune:
Fetelor sunteti tare dragute !
Acuma i-am dat la Timi sa pape,o culc,beau si eu un pahar de lapte caldut,si in speranta ca o sa am o noapte mai buna,ma duc si eu sa dorm.
Rocsy,am vazut si eu poza cu bebe scump
Ali,iti doresc nastere usoara,bebe sanatos si papacios!
Maine in sfarsit am programarea la dr.Eu ma simt mai bine,cel putin nu mai simt asa tare presiunea pe col,sper sa confirme.
Acuma,cu durerile de spate cred ca o sa mai am de tras,pentru ca nu cedeaza nicicum,ba devine tot mai nasol
Revin dimineata la o cafea,apoi pe la 10 plec la dr.
Va doresc noapte linistita!
_
Mamica mandra 33+Emma Iulia
AMR 5+
Povestea noastra
alilumi spune:
Ali, Doamne-ajuta!!!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
adarev spune:
Salutare fetele.Sunt rupta de oboseala, dar am intrat sa-i spun lui Ali ca-i tin pumnii. Nu plecam acasa, ca trebuie sa facem macar 37 de saptamani.Asa vad pe aici ca la prematurasi le da drumul si la 40 de saptamani. Ma incurajez singura ca alta solutie nu am.Am unprogram de cosmar. Dimineata la spital apoi la birou iar la spital si iar la birou. Nu ajung bine acasa ca plec din nou.Va pup
Ada
Biribu spune:
Ali nu puteam sa ratez galeria deci uite asa:
Nastere Usoara si un bebe sanatos si papacios!!
Rocsy din toata inima felicitari si bun venit Nataliei!!
Diana vazut frumosii, mi-era dor de ei. Ce mare s-a facut Iulia, frumusica de ea E sefa de trib ? Irinucul e o scumpete mica, si ce cercei avem mei Tu mai ai lohii? ca la mine s-au cam terminat vad.
Kimmy tu cu durerea asta de spate, nu te duci la un control rapid? sa nu fie semn de nastere ceva. Pup!
Ada scump foc Nectarel, seniorul nostru sa fiti sanatosi in continuare!
Delia21 tu pe unde ai disparut, nu mai stiu nimic de tine, ia baga matale un rind doua.
Freedelia stai linistita cu nascarea fata, ce te-a apucat?? e prea devreme.
Ilenutza la mine trecerea de la 2 la 3 inca nu o simt. cei mari sunt f independenti, asta micul e cumintel, papa si doarme, deci mai mult ne adaptam la programul celor mari. de pilda seara l-am bagat si pe el in rutina baitei, citit povesti ( e total cum sta si asculta si el ) culcat la aceeasi ora etc. si la mine greu a fost de la 0 la 1 copil
Bea cum stam cu invatatul? vezi ca suntem toate cu ochii pe tine, burta pe carte
va pup ca scirtiie seful..
PS Am pus citeva pozici pt cine doreste sa ne vada.
carmina_s spune:
Buna fetelor! Noi tot 2 in 1.
Mirunica vrea sa sarbatoreasca Ziua Americii
Raportez niste dureri ingrozitoate de oase in zona bazinului ( presupun ca sunt normale si ca organismul meu se pregateste pt "expulare" ), oboseala maaaaaaaareeee si ma simt sfarsita... Sper sa intelegeti voi ce vreau sa spun.
In legatura cu nr de tel nu mai stiu ce si cum trebuie facut, dar cred ca am nr lui roxipuy si o voi anunta pe ea daca Mirunica vrea sa-si faca iesirea in societate.
Fleur te pup si pe micul Eric
Pup si toate piersicutele!!!
Ali mult zen pt maine si asteptam cu nerabdare un semn.
38 + Miruna
muraturica spune:
Pup toate piersicutele, mamicile si burticile.
Am avut o zi de cosmar azi, dar v-am citit si nu se putea sa nu las niste majorete pentru Ali.
Bafta multa si nastere usoara!
Intru dimineata in cautare de vesti bune.
29+
ali24 spune:
va multumesc mult ptr sustinere.m ati emotionat pana la lacrimi.
stiu ca mai trebuia sa raspund cate ceva dar nu mai am energie sa scriu.dupa ce am terminat cu treburile am avut timp sa stau linistita si bineinteles ca m au luat toate emotiile,am fost stresata ,agitata m au apucat si tot felul de ganduri si frici si ca sa fie meniul complect si sa nu ma pot duce maine linistita la spital pe baiat l a apucat diareea de dimineata si acum vad ca e si cam caldut.sper totusi sa treaca noaptea cu bine si maine sa fie mai bine.
va pup pe toate drag si va multumesc inca odata.sunteti niste dragute.maine cum prind momentul va anunt ce si cum
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
Kimmy spune:
Neatza!Haideti la cafeluta!In plus,azi va servesc cu tooooort pentru ca printesa mea implineste 4 anisori
Biri ,azi am programare si iti dai seama ca o sa ma plang si de durerile astea .Nu sunt de nastere oricum,ca ma doare predominant in partea superioara a spatelui,pe undeva pe la plamani,si mai mult muschii dupa cum imi dau seama,pentru ca cedeaza exact 2 minute dupa masaj.Nu stiu cum sa explic,uneori radiaza cumva si spre burta,tot partea superioara,pe la coaste.
De ieri bebe s-a puturosit putin,imi fac o mie de ganduri.Am inceput sa iau tot mai putin si in greutate,100-200 de grame pe saptamana,desi la inceput luam vertiginos...toata lumea se mira ca am burta foarte mare,si acuma am ajuns sa mi se spuna ca oooo ce burtica mica am .Majoritatea kg le-am pus in primul trimestru daca ma credeti.
Ali,inca un rand de motzate pentru tine ,abia astept vesti!
Ma duc s-o trezesc pe Timi.Trebuie s-o duc la gradi ca am treaba prin oras.
Va pup!
_
Mamica mandra 34+Emma Iulia
AMR 4+
Povestea noastra
carmina_s spune:
Buna dimineata!!!!!
La multi ani, Kimmy pt printesa!
Ali, mult curaj astazi sia steptam vesti!
in rest....trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si haideti la cafeaaaaaaaaa!
38 + Miruna