Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
maria0408 spune:
Fiindca maine este ziua cea mare pentru Ali, eu scot de acum galeria.Ali cum esti? Ai emotii?
HAI ALI.
SA AI O UN BAIETEL SANATOS, DESTEPT, FRUMOS SI NOROCOS,
nycosia spune:
sora mea la sfatul pediatrului a tratat bontul ombilical cu pudra de baneocin daca supureaza sau este rosu!
uite aici cateva sfaturi:
http://pediatruldebuzunar.blogspot.ro/2010/08/cum-ingrijim-cordonul-ombilical-al-nou.html
36+
ali24 spune:
Sa zicem ca nu am emo#539;ii .dar de ieri de cand v am povestit ca am venit din oras am lucrat intruna.aseara si pe la 12faceam inca curat si de dimineata iar am facut pana acum.chiar si in dulapuri unde nu imi place sA fac am facut.cred ca fac asta sa treac#259; timpul mai repede.Cu toate ca si dc nu f#259;ceam sigur imi f#259;cea soacra pana veneam Acasa.mai am pu#539;in si abia astept sa treac#259;.va pup si mersi de incurajari
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
Fleurdelise spune:
Hai Ali!
Si sa nu ai emotii (zic de alea negative) ca esti deja mamica! Noi astea la primul ce sa mai zicem!
Rocsy, felicitari, sa iti aduca Natalia numai bucurii! Bun venit pe lume fetita scumpa!
Eu sunt zombi, dar pe baterii (beau cafeaua)... Eric papa un pic mai bine, suplimentul e de baza...ma mulg zi si noapte... va dati seama ce program am..dar e ok...sa fie el bine. Dianami, cu toata simpatia te invidiez cand zici de balti de lapte si ca o lasi pe micuta ta sa doarma cat vrea..asteptam si noi momentul asta.
Voi mai reimprospata pozele si voi scrie povestea nasterii, m-a marcat f mult, cu dedicatie speciala pt mamicile incepatoare ca si mine...asta cand voi avea timp.
Aici ploua e racoare, perfect ca nu e cald si inabusitor.
Fetelor bucurat-va de ultimele saptamani de sarcina la maximum...ca vine greeeeuuuuuul!
Si voiam sa le intreb pe cele cu cezariana la activ: in cat timp s-a retras burta A facut cineva exercitii speciale pt asta? Nu zic aici de centura, ca nu vreau sa port, acum si un elastic lejer ma jeneaza, am senzatia ca se propaga la taietura. Cicatricea mea e f bine si subtire spre minuscula (mi se zice, eu nu ma uit...) dar am burta in continuare si o senzatie asa, de parca uterul nu se contracta cum trebuie si ramane ca o punga pe acolo care se balangane...frumoasa descriere ce sa zic.
Va pup, sper sa mai intru azi.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
pe unde umblati fetelor?ce e cu linistea asta pe aici?
dupa lungi dezbateri si sedinte cu familia(sotul si baiatul) ne am decis si la nume ROLLY LEON.mie mi se par ca soade dar sunt convinsa ca ma voi obisnuii pana la urma.asa a fost si la primul
ultima suta de metri
Fleurdelise spune:
Ali, interesante nume ati ales, Leon imi place foarte mult, a fost in carti si la noi. Rolly e un diminutiv de la ceva?
Rog pe cine are timp sa treaca si la mine datele complete ale bb-ului:
Eric Ioan, 3.8 kg, 52 cm, Apgar 9
Carmen, cum va este acasa? Din ce ne-a transmis Roxy, avem probleme asemanatoare cu bebeii. Sper ca au inceput sa se regleze, e bine ca ai ajutor.
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ali24 spune:
fleur
fetele cu cezariana ce ati mancat inainte cu o zi de nastere-asta daca ati mancat.si dimineata inainte de a merge la spital ati mai baut cafea ?apa????
ultima suta de metri
ali24 spune:
fleur rolly e diminutiv de la roland, dar roland nu prea ne place asa ca am ales direct rolly.
ultima suta de metri
maria0408 spune:
Fleur vad ca deja sunteti pe drumul cel bun. La mine burtica s-a retras in timp, definitiv dupa un an. Excercitii am avut voie dupa 3/4 luni de la operatie, iar dupa 6 luni am putut face si electrostimulare si masaj. Centura nu am purtat fiindca dr.nu e de acord cu ea, pe motiv ca nu mailucreaza liber muschii abdominali.
Ali fff interesante numele. De unde le-ati ales, mai ales Rolly?
Azi m-am cantarit si eu am luat 9 kg. in saptamana 33, e ok pana acum si spre deosebire de prima sarcina nu m-am umflat deloc pana acum.
Fetelor pe unde umbalti?
Fleurdelise spune:
Ali, eu am mancat normal cu o zi inainte, chiar nu-mi amintesc ce, dar lejer seara, cred ca doar fructe. Dupa miezul noptii nu am avut voie sa consum nimic, nici macar APA! Faza cu apa m-a terminat, ca eu sunt rea tare de sete. Noroc ca operatia a decurs repede, dar dupa, cat nu am avut voie sa ma dau jos din pat (12 ore) m-am enervat tare ca trebuia sa cer mereu apa...
Maria, multumesc de raspuns. Se pare ca vom avea de treaba cu retragerea burtii. Ce bine de tine ca nu te-ai umflat. Eu da, culmea si acum dupa cezariana sunt mai umflata la picioare ca in sarcina, mi s-a spus ca e unul din efectele normale ale cezarienei, foarte ne[placut insa pt mine, care visam sa ma dezumflu instantaneu dupa ce nasc. In schimb, am scapat de diabet, yeiiiiiii!