Noua Republica

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Adica ce?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

am colorat ce nu inteleg in mesajul tau anterior.

Mergi la inceput

Desi sunt colorate cateva cuvinte care ele in sine nu reprezinta nimic daca spui ca la atat se rezuma nedumerirea ta, presupun totusi ca te-ai referit la intreaga propozitie "Cei din fatza lor s-au rezumat doar la a fura cat mai linistiti din sistem fara a face nimic."

Ce anume nu intelegi din aceasta propozitie? Este ceva incoerent in ea?
Detaliaza daca ai ceva concret de intrebat, altfel eu nu inteleg ce anume nu intelegi.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Cine sunt cei din fata lor,Marius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Da,Mirela,poate,dar ce se naste din pisica mananca soareci.Gena e aceeasi....dorinta de imbogatire a lupilor tineri....plus ca Basescu e in spatele acestui partid,exact cum Putin a condus tara din umbra pana a putut fi presedinte din nou.

O sa afle presa ce e de capul lor si vom avea surprize,poate neplacute.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

mada, la modul cel mai sincer, ai avut vreun moment curiozitatea sa vezi ce e cu acest partid, sa te uiti pe siteul lor, pe platforma lor, sa te uiti la membri lor, sa vezi ce vor si pentru ce lupta? sau vorbesti doar din auzite??
Acest partid e de foarte putin timp activ pe scena politica romaneasca (am inteles ca abia acum se inregistreza la tribunal). Ca sa poti emite asemenea afirmatii despre niste oameni pe care nu ii cunosti doar pentru ca la lansarea partidului au vorbit Macovei sau MRU mi se pare mai mult decat o idee preconceputa.

Uite una din multele lucruri care m-au impresionat placut in prezentarea acestui partid (evident, e greu de aflat asemenea informatii, daca te limitezi la a citi titlurile din ziarele de scandal): comisia de etica din interiorul partidului. Atunci cand apare o situatie de genul in randurile lor, se aleg aleator din randul membrilor de partid (aleator = tragere la sorti, calculatorul e cel care ii desemneaza) un numar de membri care judeca respectivul caz si "verdictul". Verdictul insemnand inclusiv excluderea din partid, si verdictul fiind aplicabil oricui (chiar si d-lui Neamtu, fondatorul acestui partid).
Apoi poti incerca sa te uiti pe CV-urile acestor oameni, si vei vedea ani multi de studii in afara, si diplome si doctorate pe bune.
Vei vedea coerenta in discursul politic
vei vedea ca ceea ce isi doresc ei pentru tara asta e ceea ce ne dorim cu totii, dar suntem prea comozi ca sa facem ceva in directia asta! Sau facem, dam din gura, pe forumuri sau la o bere cu prietenii.

Mergi la inceput

Citat:

Cine sunt cei din fata lor,Marius?

Madalina

Ca sa nu ai senzatia ca ignor faptul ca ai scris din politete am raspuns, insa intrebarea pusa de tine nu merita nici macar atentie, cel putin nu din partea mea. No offence!
Presupun ca ai trait in Romania macar in ultimii 10 ani si cum sunt convins ca ai trait - asa cum spuneam sa intrebi "dom'le cine a fost la conducerea Romaniei inaintea PDL-ului?" - ma face sa devin ironic si apoi cineva o sa se supere.

Mergi la inceput

Am citit doar in linkul pus de Marius.Dar din ce se spune prin alte cercuri,e doar aceeasi Marie cu alta palarie.La nivel de declaratii totul e roz......

Mergi la inceput

No, acum am inteles.Cred ca era mai corect "cei dinaintea lor".
Stii,formularile trebuie sa fie de asa natura incat sa priceapa toti.

Si totusi....de ce ar trebui sA luam de bune doar niste chestii scrise in format pdf?

Ma gandesc ca acei" lupi tineri din PDL" nu au experienta si vor apela
la experienta tatucilor,care stim cu totii cine sunt.

Mergi la inceput

Citat:

No, acum am inteles.Cred ca era mai corect "cei dinaintea lor".

Madalina

Ahhh mea culpa. In limba romana se uziteaza si terminologia cei din fatza lor cu sens cronologic adica antemergator sau inaintasi dau dinaintea cuiva... sa inteleg ca asta era dilema ta cea mare? Hmmm am inteles. Ok atunci am sa tin cont pe viitor ca dilemele tale sunt de natura pur lingvistica si/sau forme de exprimare in limba romana si nu ai dileme de natura politica.
M-ai luminat.

Mergi la inceput

Ai rezistat putin...sunt si de natura politica,dar uite ca la misto-ul finut pe care-l faci..o sa ajung sa nu mai vad padurea din cauza copacilor.

Asa sunt eu mai carcotasa si vreau sa stiu tot din toate punctele de vedere.

Adica vreau sa vad argumente clare...referitor la Noua Republica si de ce nu ar fi de fapt in umbra vechilor baroni?

Edit;am vazut un articol pus de Mirela cum ca ar trebui echivalate studiile in strainatate ca sa fie recunoscute in Romania...baieteii astia ,conform a ce spunea Mickyyy au studii in afara.....

Mergi la inceput