Noua Republica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

copiloi, in umila mea parere, un pedeleu reformat si select nu are termen de comparatie cu useleul antic si tulbure.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da,Mirela,poate,dar ce se naste din pisica mananca soareci.Gena e aceeasi....dorinta de imbogatire a lupilor tineri....plus ca Basescu e in spatele acestui partid,exact cum Putin a condus tara din umbra pana a putut fi presedinte din nou.

O sa afle presa ce e de capul lor si vom avea surprize,poate neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Drobul de sare...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Paza buna.....mai curand scepticism,Marius.
de ce,daca,asa cum diversi useri isi spun parerea,mi-o spun si eu,ma iei la misto?Daca nu-s de acord ,ca principiu cu ce spui tu,Marius,ce e rau in asta?

No,asa nu ma convinge nimeni.Parca persuasiunea,modul de adresare conteaza,nu?

off topic:iaca si eu lupul moralist

Mergi la inceput

Paza buna la ce? Ai ceva bun acum?
Scepticism, asta deja tine de fiecare. Eu sunt un om practic (asa cred eu cel putin). Ma uit in spate, analizez, ma gandesc ce nu a fost bine, ce as dori sa fie bine, cum as face daca as face asta si ce zici? Merg cu cei care au facut ce au facut si spun ca vor face tot asa stiind ca nu a fost bine? Sau as prefera sa incerc si alte gandiri, viziuni, conceptii?
Cineva spunea de DD.
Tot respectul sa spuna. Esrte dreptul corect si normal al fiecaruia. Insa eu spun NU. Pot sa motivez desigur.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Eu nu spun nici nu nici da.Dar daca nu se dovedesc cu nimic mai buni decat "parintii"?
Ma gandesc ca asta este o metoda a fostilor pdl-isti sa revina din nou la putere.
Nu-s de acord nici cu USL-ul desi sunt PNL-ista.Mai ales ca acum m-au lovit unde doare.

Si eu sunt foarte pragmatica.Poate prea pragmatica.Si de aia vad numai defectele lor.
Incerc sa-mi imaginez ca ,daca ,doamne fereste am nevoie de medici,sa vreau sa fiu tratata cu respect si profesionalism,intr-un spital normal,nu sa fiu nevoita sa apelez la sistemul privat,sau sa dau spaga.

Am fost nevoita sa o fac de trei ori in viata mea si sitemul e praf.Nu spun nimic de imbunatatirea sistemului in ce am citit despre ei.De fapt nu spun nimic...doar bla,bla...

Mergi la inceput

Cam greu sa le cuprinzi pe toate de la inceput. In plus una este sa vorbesti sau sa scrii si cu totul alta sa si faci.
Ca veni vorba cu pui de PDL si sistemul de sanatate - as dori sa precizez ca primii pasi corecti si concreti chiar daca micuti si cu efecte vizibile pe termen mediu in domeniul sanatatii au aparut sub PDL - ca sa fiu corect. Asta nu inseamna ca nu s-au facut greseli. Categoric da.
Si tot sub PDL au aparut primii pasi concreti pentru reducerea furtului din sistemul de asigurari sociale. Asta nu inseamna ca nu s-au facut greseli. Categoric da.
Si tot sub PDL a fost demarat si proiectul retetei electronice care va duce la reducerea drastica a furturilor din sistem si nu doar atat. Acestea sunt chestiuni de fond si nu exonereaza greselile facute. Dar nici sa fie ignorate nu este corect.

Mergi la inceput

Tarziu au aparut,Marius,tarziu si fara efectul scontat.Poate intentia a fost buna,dar nu s-au gandit si la logistica.....au inceput,palid sa faca ceva dar era mult prea tarziu.Poate nu toti medicii au internet si laptopuri.....(e doar un exemplu)

Mergi la inceput

Da, insa PDL a spus - Ok facem astfel pentru ca... si au si demarat concret.
Cei din fatza lor s-au rezumat doar la a fura cat mai linistiti din sistem fara a face nimic.

cat despre medici/laptop/internet ... eu nu sunt asa de sceptic.

Romania are in acest moment unul dintre cele mai puternice sisteme de transmitere a datelor (via Internet) in Europa.
Dotarea cu sistem de calcul este tangibila pt acest proiect.
Suportul(programele) sunt realizate de romani.
....
deci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da, insa PDL a spus - Ok facem astfel pentru ca... si au si demarat concret.
Cei din fatza lor s-au rezumat doar la a fura cat mai linistiti din sistem fara a face nimic.

adica?

Mergi la inceput