Noua Republica
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Eu nu ma fac membru de partid si observ ca aici toti sunteti deja...dar nu am nici o garantie ca nu vin fomisti noi,care sa-si faca averi in loc sa se gandeasca la binele tarii si prosperitatea poporului.Vor incepe sa-si adune averi,vor monopoliza incet incet totul,ca doar ce se naste din pisica mananca soareci.
marius spune:
A baga capul in nisip nu este o solutie. Undeva trebuie sa ne asumam in mod liber consimtit decizii. Dar avem un cap pe umeri fiecare.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Pana acum asa a fost.Toti si-au facut averi si nimic pentru tara.Astia tineri nic macar diplomatie nu au,vezi gafele facute de fostul guvern MRU.
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Care sunt gafele guvernului MRU? In afara de componenta in sine a guvernului Marina |
Raspunsul e in intrebarea ta.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Eu nu ma fac membru de partid si observ ca aici toti sunteti deja...dar nu am nici o garantie ca nu vin fomisti noi,care sa-si faca averi in loc sa se gandeasca la binele tarii si prosperitatea poporului.Vor incepe sa-si adune averi,vor monopoliza incet incet totul,ca doar ce se naste din pisica mananca soareci. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
nu sunt fomisti noi, sunt tot aia vechi, recosmetizati
cica doar udrea si videanu le-a stricat imaginea...asa o fi
desprecopii spune:
tipic romanesc - sa nu admiti politicieni noi ...si sa le gasesti defecte inainte de a face ceva...
No bine, e si asta o explicatie a situatiei actuale :((((
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Marina spune:
O fi raspunsul pentru tine dar nu pentru mine. Daca ii judec acum vis a vis de astia de acum mi se par flacaii lui MRU mult mai comestibili.