Noua Republica
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius A baga capul in nisip nu este o solutie. Undeva trebuie sa ne asumam in mod liber consimtit decizii. Dar avem un cap pe umeri fiecare. |
Daca avem un cap pe umeri fiecare ma indoiesc! Mai curand cred ca alte capete gandesc pt. noi.
In schimb, toti avem copii si nu pot sa cred ca nu le dorim tot ce este mai bun in viata in viitor!
Cum putem sa-i lasam pe altii sa hotarasca pt. noi fara sa ne asiguram ca ne reprezinta cu adevarat interesele!
Cand vor creste copiii nostri vom putea sa le explicam fara probleme de constiinta deciziile noastre?
VOM REZISTA LA JUDECATA COPIILOR NOSTRI?
b.nica spune:
citat din mesajul lui Marina Care sunt gafele guvernului MRU? In afara de componenta in sine a guvernului |
Ete ca in Angola nu sunt munti de zapada si de aceea te inteleg.
Gafa? Gafa ca in loc sa-i ia la intrebari pe nesimtitii locali care nu au facut decat sa traga banii pe dezapezire in loc sa o rezolve, ia jignit pe oameni facandu-i betivi si lenesi!
Asta este numai un exemplu care se pare uitat de unii.
ladyJ spune:
B.nica, cat a fost MRU prim ministru?
Cat despre faptul ca i-a facut pe oameni lenesi, tie ti se pare normal sa stai sa te uiti de la geam cum se lupta soldatii cu nametii de pe ulita ta? Sa privesti si sa carcotesti, in loc sa pui draqu mana pe o lopata sau macar sa faci niste fierturi de plante sa le dai oamenilor?
Multi romani sunt lenesi, asta nu e vreun secret si nici o jignire, e o stare de fapt. Se comporta ca niste boieri si asteapta ca statul sa le rezolve problemele. Daca s-ar apuca guvernul si de arat pamantul ar fi perfect.
marius spune:
Sunt doua probleme diferite:
1. Unde sunt banii platiti? Corect! Sa raspunda pentru asta fiecare. Corect!
dar si:
2. Se vorbeste mult si se face ...mai nimic. Prea putini pun mana sa isi curete zapada din fata usii lor.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
b.nica spune:
citat din mesajul lui ladyJ B.nica, cat a fost MRU prim ministru? Cat despre faptul ca i-a facut pe oameni lenesi, tie ti se pare normal sa stai sa te uiti de la geam cum se lupta soldatii cu nametii de pe ulita ta? Sa privesti si sa carcotesti, in loc sa pui draqu mana pe o lopata sau macar sa faci niste fierturi de plante sa le dai oamenilor? Multi romani sunt lenesi, asta nu e vreun secret si nici o jignire, e o stare de fapt. Se comporta ca niste boieri si asteapta ca statul sa le rezolve problemele. Daca s-ar apuca guvernul si de arat pamantul ar fi perfect. |
Ei Lady dar toata lumea stie ca romanul este considerat dintotdeauna prost si lenes, chiar si atunci cand ajunge in groapa nu este iertat, nimic nou sub soare!
Dar de ce d'aqu' acest "providential" MRU nu i-a luat la intrebari pe responsabilii locali care au primit bani de la cetateni prin taxe si care s-au jurat ca i-au dat pt. utilajele necesare in caz de calamitate si in realitate banii s-au dus in alte buzunare, cu aceeasi intransigenta cu care i-a scuipat in vorbe pe amaratii inzapeziti?
Nici cand s-au linistit intemperiile nu s-a auzit de ceva anchete pe la guvern?
Baiat bun, zmeu doar cu "prostii"!Asta este omu'!
marius spune:
Una este sa ai aceasta calitate sau competenta vis a vis de o anumita functie detinuta si alta este sa ai o opinie vis a vis de un subiect anume. Nu stiu de ce ar trebui identificate atata vreme cat nu sufera nici macar apropiere.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
eumada spune:
citat din mesajul lui marius Una este sa ai aceasta calitate sau competenta vis a vis de o anumita functie detinuta si alta este sa ai o opinie vis a vis de un subiect anume. Nu stiu de ce ar trebui identificate atata vreme cat nu sufera nici macar apropiere. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Adica?
marius spune:
Adica ce?
ladyJ spune:
Ei, B.nica, exagerezi.
Nu vad de ce am ascunde mizeria sub pres. Doar pentru a-i contrazice pe cei care ´´considera romanii prosti si lenesi´´?
Nu este normal ca atunci cand tara arde (sub nameti) baba(locuitorul satului) sa se pieptene la gura sobei, asteptand sa vina guvernu ´´plin de hoti si lenesi´´ sa le curete ulita.
MRU a avut o remarca legata de aceasta obisnuinta. Si bine a facut, pentru ca in spatele acestei mustrari sta si mesajul :´´ trebuie sa te implici, ca cetatean al acestei tari. Nu traim fiecare pentru el,nu traim boiereste cu sclavi pe platatie, traim intr-o comunitate. Lucrurile se fac impreuna , nu asteptand sa le faca doar altii´´
Cam asa cred ca sta treaba.
Cat despre ce a facut sau nu a facut MRU in scurta-i perioada de prim-ministrie....pai sistemul din Romania nu e formnat dintr-o singura roata care se invarte cu o mana. E format din mai multe rotite care fac sistemul. Trebuie sa se lucreze la fiecare rotitza in parte pentru a face ´´motorul´´ sa mearga mai bine. Si ma indoiesc ca asta se poate intampla in cateva luni.
Si PS- din motorul ala face parte si ´´baba care se piaptana´´ e si ea o rotitza. ;)