Ce are baietelul meu pe maini, negi?De unde??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

mama s-a automedicat la o dermatita de contact cu galbenele, tinctura de propolis si plus baneocin (recomandat de medicul de pe ambulanta plus..alta dandana) rezultatul fost dezastruos = suprainfectare, in loc sa se fi tratat cu o crema data de dermatolog a avut nevoie de antibiotic in doua ture, apoi tratamentul dermatitei a durat mai bine de jumatate de an, crema cu cortizon si o solutie preparata in farmacie dupa reteta data de dermatologul de spitalul colentina...nu ii da cu nimic nerecomandat de medic, poate face mai rau decat este in momentul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu ceva asemanator fac la mare,alergie la soare si nisip!

Alcool mentolat ca ustura/maninca!Si crema solara cu factor foarte mare pe miini!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Subsriu la ce a spus andacos>in pls trebuie niste analize facute:IgE, DAO,un consult la alergolog.
nu te grabi cu crema cu cortizon.
ce nu inteleg eu este de unde frenezia asta cu cremele /pastilele pe baza de cortizon.
se da,sunt de acord doar daca e absolut necesar!
cortizonul pe termen lug afecteaza nu numai sistemul imunitar,dar da o pilozitate excesiva si nu e cel mai dorit lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

exagerezi histamina nu cred ca sare cineva cu cortizon fara prescriere daca medicul l a prescris e ok oricum cremele cu cortizon pt copii au cantitate adaptata si nu se fol mai mul de 5 zile

la noi a trecut dupa 3 si nu a mai reaparut niciodata
oricum o sa se lamureasca Julia dupa ce vede un medic

https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

JuliaSM: cred ca ati ajuns deja la medic asa ca nu mai scriu.

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@
nu cred ca sare cineva cu cortizon fara prescriere daca medicul l a prescris e ok oricum cremele cu cortizon pt copii au cantitate adaptata si nu se fol mai mul de 5 zile

Referitor la cortizon, medicii au pareri diferite.
Dermatologul mi-a spus ca este necesar, altfel nu-l recomanda(Locoid, 0,1%), pt. fetita. Alergologul mi-a spus sa nu mai folosesc cortizon indiferent de cat de grava este manifestarea. Imi rec. altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Adevarul e ca eu, una, n-am plecat de la dermatolog fara o crema cu cortizon, indiferent pentru ce zgaiba aparuta pe pielea mea sau a copilului m-am dus.
Dar daca medicul mi-a prescris...eu am urmat instructiunile...

Mergi la inceput

locoidul e ok,dar sa vedeti voi ce amor mare e cu fenistilul vechi de vreo 20 de ani.la orice zgaiba, mancarime,gata fenistilul.

crede-ma ca nu exagerez.as fi vrut.
stiu medic care recomanda dermovate!

eu una sunt plina de par dupa un tratament cu cortizon dat in copilarie.cauza e identificata,dar pe mine acum nu ma ajuta .ma epilez saptamanal.

asa ca m-as gandi de 10 ori inainte.sa vad daca e chiar nevoie.
daca e pe o perioada scurta e ok,insa teama mi-e ca,cel putin la creme una,doua fenistil,ca de mixtura mentolata................au uitat.
in fine,daca trebuie,atunci macar aleg locoid sau advantan,nu ma duc in epoca de piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

locoidul e ok,dar sa vedeti voi ce amor mare e cu fenistilul vechi de vreo 20 de ani.la orice zgaiba, mancarime,gata fenistilul.

una,doua fenistil,ca de mixtura mentolata................au uitat.

Sa inteleg ca Fenistil nu e bun??? Eu folosec intai mixtura mentolata pe vreo ciupitura de-a fetitei, dar cand vad ca nu prea are efect, dau cu Fenistil. Ambele sunt recomandate de medicul pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nici eu nu cred ca sunt negi, pare mai degraba o reactie alergica.
spui ca s-a jucat intr-un parc unde nu ati mai fost, poate era ceva in nisip sau pe leagan/balansoar/tobogan, ma gandesc sa nu fie de la solutiile folosite pentru dezinsectie (impotriva tantarilor si/sau a capuselor).

Mergi la inceput

fenistilul e de generatie mai veche, mai toxic.
adica,de ex, e ca si cum ai lua flonidan in loc de aerius, clorfeniramin in loc de xyzal.

Mergi la inceput