** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 19
baby78 spune:
laurika wow...deja esti in saptamana 19...Ce repede trece timpul......Pana la urma ramane 100% baietel?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
ciristina_serban spune:
Ilinca, te pup dulce . Mercic de info.
LA MULTI ANI MIHNEA DAMIAN!
Noi azi am fost la salina la Turda. Doamne cat e de frumoasa salina. Cred ca e cea mai frumoasa din cat am vazut eu, e adevarat ca nu am vazut f multe. Fetele trebuia laudata mai mult! Eu eram in dubii asa daca sa mergem, imi era sila sa ma bag la frig, dar s-a meritat, privelistea e super. Copii au cazut la datorie acum, dorm bustean la cat s-au agitat pe acolo...
Fetele, unde gasesc lista cu contactele noastre? Am plecat pe fuga, dar te-as fi sunat Andreea (dar nu stiu unde sa caut numerele) sa vad de esti prin zona...
puiutz_mic spune:
Mihnea Damian!
Fete dragi, va multumesc pentru gandurile bune! Nu stiu ce sa mai cred...kk nu a mai facut de ieri dimineata, dar febra face in continuare, cam la 7-8 ore. Ii dau doar Nurofen la 8 ore, Enterol si Nexiumul cu care era in tratament de o saptamana.
Tot nu mananca...ma gandesc ca poate si din cauza caninilor care stau sa erupa. A papat doar LP (Humana HN) facut cu mucilagiu in loc de apa, banana, putin biscuite, la pranz nu a vrut nimic, doar cateva bucatele mici de piept de pui la gratar si putina paine prajita, covrigei uscati si muuuuult ceai de menta. Apoi a mai mancat o banana. Nu stiu de ce dr. recomanda doar 1/2 banana in caz de regim antidiareic (am uitat sa intreb). Dar daca copilul chiar nu accepta nimic altceva? Deci a mancat azi cam 1+1/2 banana...
A dormit vreo 2-3 ore, cand s-a trezit avea 38.3. Si e apatic si schimbat la fata cand e cu febra. Dupa ce ii scade febra e jucaus si energic
Pe mine ma doare capul non-stop
Va pup pe toate!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
adrianaBuc spune:
OCHIDUT, rezumat
sunt geloasa pe cele care aveti atatea minutatii pe langa voi: munte/ mare/ saline/ lacuri ... in Bucurestiul asta imbacsit nu ai unde merge.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
baby78 spune:
Puiutz ce mai trageti si voi cu bolile astea....Multa sanatate va doresc si tie mami, multa rabdare
32+ Mara Andreea
ooana spune:
La Multi Ani Mihnea
Azi nu am crezut ca mai scap de la birou ... dar sunt in sfarsit in VACANTA!!!
Tot azi dupa ce am hotarat ca tinem ziua lui Matei doar cu familia ca ne intoarcem de la mare in 8 dimineata si nu mai e timp de organizari...parca nu eram impacata asa ca in 3 ore am dat telefoane la prieteni, I-am invitat, am comandat tort si am fost la clubul de copii pe care l-am rezervat
Acum pot pleca linistita la mare....
Mai trebuie sa cumpar cadoul si suntem gata
Fug la bagaje....
Puiutz, daca nu vrea sa manance lasa-l...nu poate micutul.. Va recupera greutatea pierduta mai rapid decat iti inchipui! Va pup!
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
Azi a fost o zi mult mai buna decat cea de ieri si am incredere ca totul va fi bine
Dimineata... la ora 5.30 tipa in somn MAMA asa ca l-am luat cu noi in pat. La 7.30 a dar trezirea...ba chiar se chinuia sa ma trezeasca el pe mine.....Ne-am echipat ...am luat leul de plus si am plecat la cresa...Nici nu ma asteptam sa nu planga pe drum...dar el a fost ok. I-am tot explicat pe drum ca mergem la copii, mami il lasa sa se joace si sa manance si apoi vin sa il iau sa mergem la topogan....La intrarea in cresa a avut aceeasi reactia de a cere in brate si il bufnea plansul...L-am schimbat de pantofi si l-a luat ingrijitoarea in brate ca incepuse deja sa planga si sa strige mama... Dar...surprinzator ...in nici un minut era liniste iar cand m-am uitat el era pe piciorul ingrijitoarei si zambea....Am plecat linistita...Aveam treaba si nu aveam cum sa stau sa il pandesc cand il scoate afara...asa ca l-am trimis pe sotul meu sa spioneze..Dupa vocea lui mi-am dat seama ca totul e ok ...Tudor era in brate la educatoare dar nu mai era lipit de ea ci se uita la copii...nu plangea iar apoi l-a dat in balansoar si el incerca sa interactioneze cu copii... I-am citit bucuria in voce sotului meu cand vorbeam cu el.... era chiar fericit de ceea ce vedea...
La pranz educatoarea mi-a spus ca nu a plans deloc...dar cand vine ora mesei o asociaza cu venirea mea si incepe sa tipe MAMA...Azi nu avea lacrimi in ochi ci doar statea la usa si ma striga.
In concluzie cred ca suntem pe drumul cel bun
32+ Mara Andreea
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 laurika wow...deja esti in saptamana 19...Ce repede trece timpul......Pana la urma ramane 100% baietel? Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 32+ Mara Andreea |
O sa mai mergem sambata la control dar parea acu 2 sapt destul de siggur.nu prea greseste...daca nu se vede nu zice.sanatos sa fie,orice e, ca dorit a fost si e cu a fost si Cristi.eu ca eu,dar tu???mai ai putin si vine bebelina.o sa astept cu interes major impresii,ca sa stiu ce ma asteapta.deocamdata si asta mic e miscacios ca frate-su
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+