** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 20

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 O sa mai mergem sambata la control dar parea acu 2 sapt destul de siggur.nu prea greseste...daca nu se vede nu zice.sanatos sa fie,orice e, ca dorit a fost si e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laura ![]() ![]() ![]() |
Hehe...si eu am mari emotii si cand vad cat de putin a ramas....ma apuca teama dar si nerabdarea sa imi tin si fetita in brate....
Deci e un miscaret in burtica...Mai bine asa ca eu tare am stat in tensiune cu mititica din burtica...Abea de la 8 luni am inceput sa o simt zilnic ...pana atunci daca vroiam sao simt staeam in pat...pe o parte cam o ora pana sa dea si ea un semn discret

Inseamna ca tu vei avea inca un copil atomic

Iuliana mami fericita de nazdravan

rodyka spune:
SPANIA
. Ce distractie e pe strazi!!!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

rodyka spune:
abia acum mi-am dat seama ca nu i-am urat si aici lui Mihnea! sa cresti mare si voinic!!

rodyka spune:
Filip de mya85 va mai avea un fratior/surioara

racusor2010 spune:
neata
va servesc cu o imi pare rau ca nu am apucat sa mai intru sa urez sarbatoritilor la multi ani, am foarte mult de lucru :(
asa ca vin cu intarziere sa urez
LA MULTI ANI LUI MIHNEA!!! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI SA AI O COPILARIE MINUNATA!!!
revin maine pentru Sebi cel puternic si luptator

ciristina_serban spune:
Neata...
Beau si eu cafeaua cu voi... Am o stare de kko. Nu am chef nici de mine . Nu stiu ce sa va povestesc... pup!

ramonavlas spune:
Salutare!
Oana, drum bun, vreme frumoasa si concediu placut!
Paula, bine ati revenit din concediu, asteptam poze si impresii!
Pe mine m-a apucat acum extinderea la salon, am luat si o fata in locul meu, asa ca toata saptamana am stat cel putin 5 ore pe acolo. O sa ne marim si grupul de gagici (colege) si oricum dupa ce ma intorc la munca (dupa vreo 3-4 luni, zic eu), ma voi ocupa de altceva, salonul va ramane o pasiune, bucurie, satisfactie.
Si cu casa suntem in constructii mari, aseara au turnat scara, abia astept sa vad si eu etajul live.
Sambata o duc pe Raisa la mami, pana duminica. Pana nasc e ultimul WE in care pot sa o duc, sa mai iesim si noi.
Luni merg la internarea de o zi.....probabil fixam si data cezarienei.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+