** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

O sa mai mergem sambata la control dar parea acu 2 sapt destul de siggur.nu prea greseste...daca nu se vede nu zice.sanatos sa fie,orice e, ca dorit a fost si e cu a fost si Cristi.eu ca eu,dar tu???mai ai putin si vine bebelina.o sa astept cu interes major impresii,ca sa stiu ce ma asteapta.deocamdata si asta mic e miscacios ca frate-su

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+

Hehe...si eu am mari emotii si cand vad cat de putin a ramas....ma apuca teama dar si nerabdarea sa imi tin si fetita in brate....

Deci e un miscaret in burtica...Mai bine asa ca eu tare am stat in tensiune cu mititica din burtica...Abea de la 8 luni am inceput sa o simt zilnic ...pana atunci daca vroiam sao simt staeam in pat...pe o parte cam o ora pana sa dea si ea un semn discret
Inseamna ca tu vei avea inca un copil atomic Sanatosi sa fie ca ne descurcam noi

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

SPANIA . Ce distractie e pe strazi!!!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

abia acum mi-am dat seama ca nu i-am urat si aici lui Mihnea! sa cresti mare si voinic!!

Mergi la inceput

Filip de mya85 va mai avea un fratior/surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

va servesc cu o imi pare rau ca nu am apucat sa mai intru sa urez sarbatoritilor la multi ani, am foarte mult de lucru :(

asa ca vin cu intarziere sa urez

LA MULTI ANI LUI MIHNEA!!! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI SA AI O COPILARIE MINUNATA!!!

revin maine pentru Sebi cel puternic si luptator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata! Vin si eu cu o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata...

Beau si eu cafeaua cu voi... Am o stare de kko. Nu am chef nici de mine . Nu stiu ce sa va povestesc... pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salutare!

Oana, drum bun, vreme frumoasa si concediu placut!
Paula, bine ati revenit din concediu, asteptam poze si impresii!

Pe mine m-a apucat acum extinderea la salon, am luat si o fata in locul meu, asa ca toata saptamana am stat cel putin 5 ore pe acolo. O sa ne marim si grupul de gagici (colege) si oricum dupa ce ma intorc la munca (dupa vreo 3-4 luni, zic eu), ma voi ocupa de altceva, salonul va ramane o pasiune, bucurie, satisfactie.
Si cu casa suntem in constructii mari, aseara au turnat scara, abia astept sa vad si eu etajul live.

Sambata o duc pe Raisa la mami, pana duminica. Pana nasc e ultimul WE in care pot sa o duc, sa mai iesim si noi.

Luni merg la internarea de o zi.....probabil fixam si data cezarienei.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput