** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 18
ciristina_serban spune:
Neata si de la noi...
Eladeea, multumim de cafea. Uff, ce usurare ca ati scapat de prima mutare. Spor la amenajat!!!
puiutz, offf, iarasi chin cu regim si scaune moi... Nici nu stiu sa ma exprim ca sa-ti spun cat de rau imi pare. Stiu cum e, ca si eu cand vad scaun moale ma ia cu lesin de la stomac. Refacere cat mai rapida! Sa-i dai laptic fara lactoza da?
Cris, ma bucur ca V e mult mai bine. Ce v0ati mai chinuit si voi. Bravo pentru progresele facute!!! Cum te ajuta el la cautat...
Bumble, vreme buna la mare si distractie placuta! Sper sa reusesti sa te vezi cu fetele!
Paula, pune-te repede pe buna dispozitie si profita de ultima zi la mare! Cine stie poate mai ajungeti odata pana la sfarsitul verii.
Baby, mult succes lui Tudor si acomodare usoara si placuta la cresa. Are mami baiat mare si de nadejde. Sa vezi ce ajutor vei avea pentru bebelina.
Ilinca, de vis pozele voastre de vacanta . Super locatia...
Nu mai stiu ce vroiam sa va spun, v-am citit dar deja e amalgam in capul meu.
Fetele din Cluj, ajutati-ma si pe mine cu un sfat daca stiti. Un alergolog bun cunoasteti?? As mai cere o parere daca tot suntem pe aici... Multumesc anticipat!!
ochidut spune:
am vazut si eu semnatura Ooanei, e asa impresionant citatul
Puiutz, refacere rapida. nu il forta cu mancatul, ii trebuie ceva timp...stiu ca esti stresata ca el nu prea mananca si e si mai slabut..Fa de mancare de regim, spune-i ca are mancare si cand vrea sa ceara si mai lasa-l asa azi, da-i multe lichide in schimb.
Eladeea, bine ca ati scapat de primul pas, sa treaca cat mai rapid mutarile astea si acomodari rapide in noile locuinte
Rubia, felicitari pt pampers
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu
de Larisa Ioana 24.06.2010
adrianaBuc spune:
rodi, cu mii de scuze iti urez si eu La Multi Ani pentru Maria!
La Multi ANi, Mihnea!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut LA MULTI ANI MIHNEA!!!!!! Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
La multi ani si de la noi!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 La multi ani Mihnea Damian! Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 32+ Mara Andreea |
La multi ani si de la noi!!!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 32+ Elena
ochidut spune:
Iar sunteti tacute???
Eu citesc un rezumat la o carte "Toilet training in less than a day"
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
Ochidut, sa ne faci si noua te rog un rezumat al rezumatului :))
Krys eu am auzit lucruri bune despre d-na dr. Nadia Gherman-Ionica. Am si fost la ea personal, dar acum muuuulti ani, incat nu-mi mai amintesc mare lucru. Uite www.alergologie-cluj.ro/" target="_blank">aici nr. de telefon si adresa de la cabinetul privat al dansei.
Eu sunt nostalgica rau ca se sfarseste o etapa minunata din viata noastra...merg prin cartier si nu mai regasesc deja mamicile cu care ma intalneam la impins carucioare...Victor se intelege de minune cu bona, nici nu ma baga in seama cand e cu ea, deci e pregatit sa ma lase sa plec la munca
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)