** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Puiutz, sanatate muulta!!
Noi de pe 16 venim la mare (daca mi se aproba cererile de recuperari..), mi-as dori sa ma vad macar cu o mamica!
rubia spune:
Hello,hai ca am culcat-o pe asta mica si intru si eu la vorba...chiar daca nu am cu cine va povestesc despre noi.
Am inceput acum vreo luna sa o las fara pampers pe fii-mea ,pe zi,mai avea mmomente cand nu realiza dar acum cere 95 % din situatii la ceu(a se citi WC).Am zis 95% deoarece de ex ieri cand am fost la plaja am lasat-o dezbracata o perioada si a cerut iar eu i-am zis sa faca asa (pisu) si toata ziua ieri mi-a facut pe ea(chiar si KK),azi se pare ca a uitat ce a facut ieri ca a cerut din nou.Nu mai punem pampers decat la somn(desi pe cel de zi il arunc uneori uscat,alteori aproape uscat).Oricum sper in 2 luni sa rezolvam si asta.Cat timp a fost la tara soacra-mea mi-a zis ca a facut numai pipi la olita ,kk a facut numai pe ea dar cred ca totusi asta mica zicea ceva si fiind cu copii nu mai era timp facea pe ea.I-am zis data viitoarea cand o trimit sa-i ia olita afara cu ea si de cate ori cere sa o puna.
Tania zice ca vrea pfuu si eu eo intreb:pipi?iar ea raspunde naie(at inseamna ca vrea kk)sau da (cand vrea pipi).Problema e ca nu-si da seama cand vrea sa dea doar o basinuta si inchipuiti-va de catye ori opresc masina .In ultima perioada am condus numai pe banda I.Ma bucur totusi ca stie sa-si controleze sfintereul,adica eu ii zic sa se tina pana opresc si chiar o face.Deci ,se pare ca si partea cu pampersul nu va fi asa greoaie la noi.
Vreau sa urez La multi ani celor ce aniverseaza:
-Rody sa-ti traiasca printesa Maria,
-Denisa felicitari pt mami
Iuliana la ce cresa il duci pe Tudor ca par de treaba educatoarele?
puiutz multa sanatate lui Raducu,sa-i revina repede "pofta" obisnuita de mancare
paula unde ati stat cand ati fost la mare ca nu am retinut.,ne vedem cu alta ocazie.
crispro la fel a fost si la noi a avut un salt f mare in ceea ce priveste limbajul.acum da de gol pe toata lumea
bumble noi sigur o sa fim ca luni o sarbatorim pe pititca si o sa fim toata sapt in oras.abia astept sa ne intalnim.trimit nr meu pe PM
rubia spune:
measjul anterior il incepusem pe la ora 22.00 si abia acum l-am terminat deoarece am mai facut unele treburi prin casa.
noapte buna delfinariu ca va ca nu e nimeni prin zona.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban La multi ani printesita de rody, Anca Maria. Sa cresti mare, sanatoasa sa ai o viata frumoasa cu multe impliniri! Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI SI FERICITI SI DE LA NOOOOOOOOOI!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia Iuliana la ce cresa il duci pe Tudor ca par de treaba educatoarele? |
La cresa nr.2 cea de langa spitalul mare
felicitari pentru ca ati scapat de pampers
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI MAMI DE DENISA! SANATATE SI MULTA FERICIRE ALATURI DE NEPOTEI SI DE FAMILIE! (ce mama tinerica ai...)
LA MULTI ANI LAURIKA!!! SANATATE, SARCINA USOARA SI O VIATA SUPERBA IN 4!!!
Printul Eric are...
ilinca79 spune:
Vin si eu in ultimul minut (la propriu )
La multi ani printesita Maria! Sa fii mereu aceeasi fiica iubitoare si surioara devotata! Sa iti dea Dumnezeu o copilarie minunata in continuare, multa fericire si noroc!
La multi ani mami de Denisa!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
neata fete!
va servesc cu cafeluta...:) ier am scapat de un maare stres...am terminat mutarea...prima dintre ele... am eliberat apartamentul, eu cu copiii am venit la ai mei, pana amenajam putin ap pe care l-am inchiriat... apoi facem naveta Turda-Cluj cand vrem noi...
Ilincaaaaaaa...unde iti vad si eu pozele din concediu?
Elena, ufff, iar bolnaviori???? mai, ceva ceva trebuie facut...nu stiu ce,sau ce sa-ti recomand...dar as incepe niste cautari pe net, paote gasesti niste metode alternative care l-ar pune pe picioare...sanatate la puiut!
pup si puiutii care au inceput cresa...dragii de ei... la subiectul asta nu ma bag, nu-l cunosc, din fericire...dar stiu sigur ca eu o sa-l duc si pe F dupa 3 ani la gradi...nu mai repede...
va pup cu drag...o sa intru sa recuperez cat voi putea, sa vad ce mai faceti...
acu mi-ar prinde bine un rezumat de-al lui Crispro...
Printul Eric are...
ilinca79 spune:
Buna dimineata!
Eladea multumim de cafea. Bine ca ati terminat cu mutarea, imi inchipui ca un camion l-ati umplut doar cu jucarii Pozele noastre din concediu le poti vedea aici
Puiutz sper din suflet ca e mai bine Raducu. Pupam puisorul mic!
Cris2010 multumesc de reteta. O voi incerca cat de curand. Ma enerveaza ca la noi in Cluj nu prea gasesti peste proaspat decat in supermarket si ala e mai mult de acvacultura. Cu siguranta in Bucuresti sunt mai multe surse...
La multi ani Mihnea Damian!
Stiti ceva de histamina? Ca n-a mai scris demult.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)