** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 16
crissy77 spune:
La multi ani, printesica Maria!
Mai multe ti-am urat pe FB, mi-am epuizat toate cuvintele din dictionarul propriu momentan
La multi ani mami de Denisa!
Dragelor, ma iertati ca nu-s prea guraliva... M-au emotionat toate mesajele voastre si, de ce sa nu recunosc, la majoritatea am plans. Va multumesc ca va am si ca ne sunteti alaturi, indiferent de situatie.
Eu is in butoi inca de sambata cand am primit un plic de la parintii mei, cu banuti si o scrisorica, cateva randuri, dar care m-au facut sa plang de tremura camasa pe mine. Poate pun pe FB, ca i-am facut poza
puiutz, off of of... B s-a chinui azi sa faca kk, tot mai gasesc resturi nedigerate. Dupa ce a facut, nu putea sa stea in fundulet, a mancat la mine in brate. Piersica stiu ca inmoaie scaunul, evita sa-i mai dai o perioada.
paula, eu sunt de principiu ca mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca nu-ti mai cere scuze inutil
crispro spune:
Asa ma distreaza V. De fiecare data cand zica ca nu gasesc ceva, el zice "unde-i?", si incepe sa caute, zice aicea nu-i, aicea nu-i. Apoi daca vede zice "sitoooo", adica am gasit-o. Asa e de figura. apoi se tot ascunde si zice mama, cuns- adica mama m-am ascuns. Multe zice si face, parca a explodat in ultimele 2 sapt, ne minunam de el. Si mereu zice asta ce-i? asta ce-i? Ii plac mult torturile, sa le vada, oriunde vede, prin reclame, carti, ca eu nu le vad, el zice-tort, tort, si sufla :) Apoi zice muti muti ani (la multi ani). Asa-i de dulce si de scump, ne topim dupa el!!!
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut ieri seara mi-am pus paharul cu vin rosu si am inceput sa studiez despre "invatatul la olita". una din frazele citita prin carti: "parintii nu au nici cel mai mic control asupra a 2 lucruri: ceea ce intra in copil si ceea ce iese. daca copilul se va incapatana sa nu iti deschida gura cand mananca, poti face orice fel de artificii dar vei descoperi ca pana incapatanarea sa nu inceteaza, esti un neputincios. la fel cu facutul la olita, atata vreme cat copilul nu va considera ca vrea sa faca la olita, pana nu i se va parea interesant sau o va lua ca pe o mare realizare a sa, orice incercari ale tale vor fi nereusite" tot din carti cica in jurul varstei de 2 ani (cand se estimeaza ca, copilul devine pregatit) psihologia lor este: 1. daca ai un copil mai docil/intelegator el va interpreta facutul la olita ca pe o provocare de a face pe plac parintilor si se va stradui sa le faca aceasta placere sau sa ii imite si sa faca ca ei.; 2. daca copilul tau este incapatanat (cum se pare ca sunt cei mai multi la varsta asta) va considera facutul la olita ca pe un pas impus de parinti si nu va face decat atunci cand va considera el ca este pregatit sau in momentul in acre va putea sa etaleze acest fapt ca pe o hotarare si realizare personala. deci daca esti din categoria 2 nu insista pe langa copil, fa sa para ca e deciza lui. concluzia mea: nu exista nici o reteta personala si suntem la mana lor Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
La conclujziile astea am ajuns de mult!!!!si asa a fostcu olita:premiul era sa traga apa...acum face pipi din picioare la olita si de vreo 2 zile scutura putzica singur :)))
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena iuliana, ai vazut? pana la sfarsitul saptamanii o sa uite de tine cand intra acolo. oricum imi place ce povestesti de educatoare. bravo Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Si eu sunt foarte multumita de comportamentul educatoarelor si ingrijitoarelor....Mai ales ca vorbim de o cresa de stat unde platesc 6 lei pe zi....
Meniul de ieri era cam asa:
MD cereale cu lapte
10 mar
pranz ciorbita de manzat si orez cu spanac
16- chec cu ceai
meniul de azi
MD gem pe paine si lapte
10 banana
pranz ciorbita de pui, mamaliguta cu telemea si ou
16 eugenia cu ceai de lamaie
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea
ciristina_serban spune:
La multi ani printesita de rody, Anca Maria. Sa cresti mare, sanatoasa sa ai o viata frumoasa cu multe impliniri!
puiutz_mic spune:
nu vrea sa manance nimic Raducu... a papat cateva feliute de masline dietetice (a zis pediatra ca sunt bune la diaree), cateva bucatele de paine prajita, a baut ceai de menta. Aaa si un biscuit poate.
Dar acum seara nu a vrut nimic...i-am facut cereale de orez+roscove+pudra de roscove - nu a vrut (aseara a mancat). I-am facut piept de pui la gratar - il mananc eu acum.... Si a adormit. Cred ca era rupt, pentru ca s-a jucat un pic si afara si nemancat fiind a cazut lat. Sper sa-l pot trezi sa-i dau LP-ul mai incolo.
Febra sa zicem ca nu are. 37.9.
Cred ca slabeste 1 kg zilele astea, cum a patit Matei al Ooanei.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Victo spune:
OOOFFF..vin si eu..la ceas de seara, obosita de numa.
am avut niste saptamani tare pline la serv..asta e..mai am o luna si iau concediu.
nici nu mai stiu sincer pe cine am urat si pe cine nu :(
tin si eu sa urez din suflet un La multi ani fericiti pt. minunatia de Bea! pe care cred ca toata familia o iubeste enorm si asta ajuta la progresele ei zi de zi. Iar de Cristina nici nu stiu ce sa zic..de unde are atat forta, rabdare si putere sa creasca fetele cat mai frumos. Va pupam.
cris, da despre tine era vorba
bumblebee spune:
La multi ani, surioara iubitoare si buna, printesita Maria!
Sanatate, impliniri si noroc!!
crispro spune:
Puiutz, draga de tine. Stiu ca e greu cand vezi ca nu mananca... Si v e slab- 11 kile, nici el nu prea mananca. Iar Raducu acum ca e bolnavior i-a sccazut si pofta. Pune-i la indemana prin casa papica, cat vrea el. Sanatate multa!
Oana, imi place mult citatul de la semnatura!
Sa-l ajutam pe Alex