** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 15

baby78 spune:
Rody - sa iti traiasca printesa Anca-Maria! La multi ani! Sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+
Mara Andreea

baby78 spune:
Saddieeste exact cum ai spus.....
Azi de exemplu abia l-am trezit de dimineata...am plecat spre cresa ...toate bune si frumoase pana la intratrea in cladire cand na cerut in brate...Nu l-am luat in brate ci de manuta si am intrat...L-am schimbat in pantofi de interior intre timp a venit si a intrat un baiete la care a zambit dar...nu s-a dus...apoi o fetita dar...nici cu ea nu a vrut...Cand am vrut sa il bag in grupa a cerut in brate....a venit educatoarea..i-a dat broscuta din mana si i-a inchis usa in nas...Ea atunci l-a luat in brate si el a inceput sa urle dupa mine....iar eu am plecat din clasa....Am stat pe acolo sa vad daca se potoleste si surprinzator in 2 minute era ok....Apoi am stat afara, in masina sa vad cand ii scoate afara si cum se comporta Tudu....Cred ca a fost mai bine ca ieri in sensul ca zi l-am vazut ca a incercat de 2 ori sa intre in casuta din curte...cateva fete l-au inconjurat de cateva ori dar el nu prea parea interesat de copii....In schimb mi se rupea sufletul sa il vad cum plange si ma striga...
Am fost multumita din nou de atentia pe care i-au dat-o educatoarele si il tineau de manuta, l-au tinut in brate....
Cand m-am dus sa il iau nu a mai mancat decat putin din ciorbita si foarte putina mamaliguta....dar ca stare il vad mai ok decat ieri. Azi am fost si la tobogane dupa ce am plecat de la cresa si i-am tot explicat ca mami vine si il ia si mergem apoi la locuri de joaca ....etc
Sper ca e bine si...cu Dumnezeu inainte mergem la cresa
31+
Mara Andreea

baby78 spune:
Cris2010,Saddie, Ooana, Ochidut, Crissteo
31+
Mara Andreea

Alice_Elena spune:
Maria, la multi ani!! rodi,
oana, mara imi zice ca face pipi, sau caca. de obicei zice pipi-caca si vedem apoi ce iese :)) dar daca se joaca sau e captivata de ceva, uita. eu o pun pe wc la o ora, o ora jumate si face mereu, chiar daca inainte o intreb si zice ca nu. oricum a facut o pasiune pt toaleta si ii place acolo. cateodata ma pacaleste numai sa stea pe wc
elena, of, iar? sanatate la pui
iuliana, ai vazut? pana la sfarsitul saptamanii o sa uite de tine cand intra acolo. oricum imi place ce povestesti de educatoare. bravo

crispro spune:
Puiutz, of, ca dati si voi dintr-una in alta. Sa ne zici cum a fost la medic. Acum pe cand manca si Raducu mai din toate :(La multi ani, Maria!!!
Esti o domnisoara frumoasa, isteata si minunata! Iti doresc sa ai parte de multe bucurii si de mult noroc la tot pasul, sa fii fericita si zambareata mereu! Mami, ce comoara ai, ajutor de nadejde si motiv de mare mandrie! Sa aveti o zi faina de tot!
Cris, voi maine mergeti in concediu? parca asa am retinut.Daca da, drum bun, vacanta placuta, sa aveti vreme faina si sa va relaxati muuultt si biiiine!
Noi suntem mult mai bine, continuam antibioticul pana maine. Abia astept sa scap de orice sirop/tratament , ce o fi, ca m-am saturat.
Tu fete, sper sa nu dau cu bata in balta, dar nu stiu cine e mami de Carla careia i-ati urat la multi ani... m-am uitat pe lista si nu vad pe nimeni la sarbatoritii din zilele astea? Oare va referiti la Denisa cu ziua pe 18?
Sa-l ajutam pe Alex

puiutz_mic spune:
Alice, Crispro Crispro ma bucur tare ca e mai bine Vladutu!
Am venit si noi de la medic... se pare ca ar fi o enteroviroza, o forma nu prea grava daca nu s-a lasat cu varsaturi si mai multe scaune.
Deocamdata suntem pe regim si antitermice. Daca nu cedeaza febra in 3 zile, cica ne da antibiotic...eu sper sa nu fie cazul.
Imi pare rau si ca trebuie sa-i dau iarasi Nurofen, cel putin bine ca ii dau in continuare si Nexium, care protejeaza stomacul. Cu regimul desigur ca va fi greu. Azi a papt doar lapticul, jumatate de banana, o felie de paine prajita si cu mare greutate putin biscuit. Nici apa/ceai nu prea vrea.
Asta e... imi pare rau ca nu reusim sa ne vedem cu Paula ...
Baby tinem pumnii sa se acomodeze repede Tudor!
Mai revin mai tarziu...sper.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tu fete, sper sa nu dau cu bata in balta, dar nu stiu cine e mami de Carla careia i-ati urat la multi ani... m-am uitat pe lista si nu vad pe nimeni la sarbatoritii din zilele astea? Oare va referiti la Denisa cu ziua pe 18? |
carla (Denisa noastra

rodyka spune:
multumesc mult de tot pentru urari, sunteti niste scumpe toate
Maria e in culmea fericirii, tocmai a primit de ziua ei singurul lucru care si-l dorea: un Nintendo DSi . a primit un DS acum vreo 4 ani, dar l-a stricat si i-am promis ca nu-i mai luam altul
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

gabrielaene spune:
La multi ani,MARIA! super cadou,sa-l foloseasca sanatoasa
Puiutz, ufff, mama lor de enteroviroze, aveti grija de voi, sanatate!