** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 13
baby78 spune:
Rody ce frumos ai spus tot ce e de spus.....Ai atata dreptate si se vede experienta ta de mama Ideea este ca am vrut sa merg sa vad ca este totul ok...plus ca daca ar fi mers sotul meu cu el cu siguranta nu il lasa nici 5 minute...ca nu il lasa sufletul...Dintre noi doi eu sunt cea mai "tare"in astfel de situatii
Sper ca maine sa fie bine si sa adapteze usor, usor...
Alina pentru tine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea
crispro spune:
Hai ca ma prinde miezulnoptii si nu am facut urarile...
La multi ani Bea!!!! Iti doresc tot binele din lume, il meriti! Esti o minune de copil, voioasa, energica, nazdravana, frumoasa! Sa fii sanatoasa, cuminte si pusa pe sotii ca si acum! Sa ai parte de fericire si iubire toata viata ta!!!te pup cu drag, papusa scumpa! Crissy, esti un exemplu pentru toate mamele din lume, te apreciez enorm! Felicitari pentru fetele tale, sa te bucuri mereu de ele!
Laurika, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, sa fii fericita alatui de familia ta! Iti doresc multa fericire si mii de impliniri.
Scriu de pe tel, nu pot boldui sau mari scrisul, si singurul emoticon pe care il stiu fade de pe tel e asta ... asa ca sa nu va suparati ca nu v-am urat mai frumos, asa cum meritati!
Iuliana, V in prima zi a fost foarte ok la cresa, ca am stat cu el. A doua zi l-am lasat 2 reprize singur si s-a speriat. Urmatoarele nopti ma striga mereu, se agata de gatul meu noaptea. Si ziua era mamos tare... Nu e musai sa fie asa si la voi. Sper sa va fie foarte usoara acomodarea, cat mai usoara.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Michelle mutumesc din suflet ca imi impartasesti prin ce ati trecut voi....E tare greu si stiu ca trebuie sa fiu tare ...Ma gandesc ca e spre binele lui si asta ma face sa insist. Maine oricum mi-am propus sa nu plec prea departe caci sunt sigura ca va plange si vreau sa fiu pe faza daca nu reusesc sa il calmeze....
Si astazi m-ar fi sunat daca nu il linisteau....
Imi este atat de mila de el dar in acelasi timp ma gandesc ca pentru el e mai bine sa fie cu copii de varsta lui ...decat inchis in casa si nefacand mai nimic....
31+ Mara Andreea
gabrielaene spune:
LA MULTI ANI BEA! sa cresti mare mare si sa fii sanatoasa
LA MULTI ANI LAURIKA!
Baby acomodare usoara cu cresa!
Eu am trimis un mail la serviciu, ca as vrea sa stau in concediu fara plata pana pe 15 septembrie, inca nu au raspuns, tare mi-e frica sa nu fie de acord
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, V in prima zi a fost foarte ok la cresa, ca am stat cu el. A doua zi l-am lasat 2 reprize singur si s-a speriat. Urmatoarele nopti ma striga mereu, se agata de gatul meu noaptea. Si ziua era mamos tare... Nu e musai sa fie asa si la voi. Sper sa va fie foarte usoara acomodarea, cat mai usoara. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Pai daca sunt cu el in camera este ok si nici nu ma baga in seama dar, daca dispar din vizor deja e cu lacrimile in barba ...plange si jeleste dupa MAMAAAAA...
Nu vreau sa stau cu el sa nu inteleaga ca exista aceasta optiune..ca doar nu facem impreuna cresa....
O sa merg pe mana educatoarelor si pe experienta lor si sper ca totul va fi bine ...
Chiar cu riscul de a il lua dupa 1-2 -3 ore tot il voi duce pana cand se va imprieteni cu copilasii din grupa.
Chiar mi-a placut de asistenta sefa ca nu l-a bagat la grupa mica pentru ca l-a vazut dezinvolt si sociabil si a spus ca nu e bine sa il invete acum la grupa mica si de la 1 septembrie sa schimbe iar copii cu care se va obisnui acum si educatoarele si ingrijitoarele de la grupa....
31+ Mara Andreea
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaene Baby acomodare usoara cu cresa! Eu am trimis un mail la serviciu, ca as vrea sa stau in concediu fara plata pana pe 15 septembrie, inca nu au raspuns, tare mi-e frica sa nu fie de acord -------------------------------------------Mami de Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008 |
Succes cu cererea de concediu fara plata
Lucrezi la firma privata?
31+ Mara Andreea
gabrielaene spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Succes cu cererea de concediu fara plata Lucrezi la firma privata? Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 31+ Mara Andreea |
DA, la privat. Mai rau e ca am stat in CIC 4 ani legati
rodyka spune:
vin de dimineata cu , capuccino, racoritoare si prajiturele
acum 11 ani tocmai ma trezeam din somn cu o pofta uriasa de a face un pishu interminabil , dupa care senina l-am sunat pe tata sa ma duca la spital, ca eu nasc . nu aveam nici contractii, nici temeri, doar emotii si dorinta de a tine in brate minunea vietii mele. care nici nu s-a lasat asteptata, la 8 eram internata, la 10 au inceput ceva contractii, la 10.40 aveam rozalina in brate . La multi ani, printesa mamei!
ainotna,
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
michelle1981 spune:
Neata
Rody - sa iti traiasca printesita Anca-Maria! La multi ani fericiti si impliniti!
gabrielaene - si eu intentionez sa mai stau fara plata cateva luni dupa ce se termina CIC2 (11 luni)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+