Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi simo pana miercuri. sa pui pozici din concediu! poate in vreun an reusim sa ne vdm si noi! sunt cateva fete aici cucare mi ar placea si mi as dori sa ma vad! deea pe centura am venit. si parca am inteles ca mergem inapoi pe centura pe nord.. oare m inteles bine ?? :))) mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
si eu as vrea sa te vaaaad live
Am cedat si i-am dat tzitzi..n-a fost chip sa-l culc altfel, oricum..ma stie toata strada..pt ca am incercat pana si sa-l scot afara sa-l plimb...
Nu stiu cum o sa intarc de data asta...
maine am sa incerc sa pun pozici.
Ally mie-mi place caldura, ma gandesc mereu ca o sa-mi fie dor la toamna/ iarna...asa ca tac si indur
Somleac spune:
Neatza , poftiti la cefelutze, ceaiuri, nesquicq-uri si alte licori revigorante.
Simo dar sticlutza nu o accepta?
ce fain de fete ca s-au intalnit!!!
Abia astept si eu vacanta. Pana una alta am expediat copii mari in tabara asa ca am ramas numai cu picii.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
strumphitza spune:
Morning de la racoare! ..si cica o sa avem ploaie toata ziua, dar inca nu a inceput, sta asa inchis si gri
off off ..cica-i 2 iulie? ma... poate in alte tari e vara, aici nu ?! ne-a pacalit sapt trecuta cu o zi cu 30 grade si apoi maxim 20 si vant nebun
...deci un espresso pentru mine, poate chiar unul dublu ca iar s-a trezit piscoata la ora 4 bine ca numai odata si nu de 5 ori ca noaptea de dinainte
yasmi cica nu credeai ca exista alta persoana mai vorbareata si agitata decat tine...nu te-ai intalnit cu mine inca, de aia zici pe cand ? Noi plecam in tarile calde pe 11 august, deci mai am de asteptat
ally sa nu te mai plangi de cald, sa faci bine sa trimiti aici ce-ti prisoseste hai baga-te in piscina si te racoreste
simona welcome back home imi pare bine ca v-a placut in Grecia si imi pare rau ca ti-a fost rau asteptam pozici de la soare
Somleac unde ai trimis copiii in tabara ? si pe care ca ai spus aia mari, dar dupa mine ai 3 mari si 2 mici, dupa tine nu stiu, de aia intreb , ca sa stiu cu cati ai ramas acasa
Cami te-a parat yasmi, nu era nevoie, se vede din ce si cums crii ca le cocolosesti din prea multa dragoste zic eu , asa-i?
O zi si o saptamana frumoasa si racaroasa! daca la voi nici o sansa , veniti la Londra la 14 grade !
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Nu stiu ce am avut aseara dar nu am dormit nici 3 ore legat si acum sunt zombie.
Simonelu, sa va fie de bine concediul! Imi era dor de tine si te asteptam tot mai des.
Strumpitz, trimit la tine toata caldura noastra macar ptr 3 zile...ce zici, facem schimb? Aici este canicula..nu se respira neam.
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua!!! Nu stiu ce am avut aseara dar nu am dormit nici 3 ore legat si acum sunt zombie. Simonelu, sa va fie de bine concediul! Imi era dor de tine si te asteptam tot mai des. Strumpitz, trimit la tine toata caldura noastra macar ptr 3 zile...ce zici, facem schimb? Aici este canicula..nu se respira neam. Eduard Andrei 02.04.2011 |
nu poti dormi ca ai emotii pentru miercuri ? mai pui si tu un anisor in buchetul vietii, nu-ti fie frica iti spune una care deja se babeste, dar e frumos
eu cand iti spun sa ii la Londra la racoare tu zici ca nu ca e departe, da vezi tu , macar aici e racoare si poti dormi
hai ca nessquik ul e gata
catank spune:
Ziua buna fete dragi!
Ioana trezita de la 7, si-a bagat un somnic acum la 10.30...ce-o fi cu ea?Inca mai doarme....hmmmm
simona- Ma bucur ca ne scrii.Abia astept sa vad pozici, ...legat de titi...offff iti doresc sa reusiti cat mai curand, dar musai sa ne impartasesti cum ai si reusit... Acus imi vine randul, nici nu vreau sa ma gandesc
strumphy, pai mami, nu ingrasa nimic din ce-am gatit..pe bune, merge acest meniu in cura perfect!
cami, bb_yasmi, andreeama bucur ca v-ati intalnit!
madtza - hai cu pozele de la nunta! Sper ca ti-ai recuperat copiii, si i-ai gasit bine-merci!
roxy-tu cu titi cum m-ai stai?ai scapat de tot, sau??? Oricum, bine ca ti-a acceptat bibe....I nu vrea neam...
mandreeac spune:
Buna ziua si de la noi dragele mele! Hahaha ce m- am prapadit de ras la ce ati povestit!
CAMI desi nu credeam in deochi, tu mi- ai deochiat printul!Cred ca i- am zis de nu stiu cate ori Tatal nostru si s- a calmat!
Acum sa va scriu si eu despre fete!Cami e f simpatica si vb f mult!Daca vb cu ea la tel nu apuci sa zici 3 cuvinte:)))Esti tare simpatica si m- ai impresionat cu cadoul pt Rares,dar nu raman eu datoare.Te- a durut spatele dupa ce l- ai carat pe print?
LAVI este tare dulce si daca a pus ceva pe ea nu se vede!Yasmi e dulce si cumintica, iar Lucas e delicios,vorbaret si mai cuminte ca Yasmi!sotul lui Yasmi,Lucian e f calm si ma bucur si eu ca se intelege cu al meu,dar nu ma mir ca al meu se intelege si se imprieteneste cu toata lumea!
Am uitat sa zic de al 2 lea Lucian,sotul lui Cami care e un om bland si mereu cu zambetul pe buze,se vede ca e preot!
Noi ne vedem de 2 ori pe zi cu Lavi !
Despre iubirea vietii mele,s- a acomodst,e innebunit dupa apa,chiuie de fericire si se joaca frumos cu Lucas,vrea sa il si iubessca in felul lui,dar e si marait ca ne dau 3 masele deodata.
Am iesit din butoi,imi prieste marea
MADUTA offf mami, imi pare rau ca nu merg treburile cu soacra
SIMO ma bucur ca a fost bine in concediu si succes la intarcare
MARY bine ca ai iesit din butoi
ALLY te- ai angajat mami?
Poze nu am faut prea multe, copilasii au mai multe,dar mai facem,chiar in seara asta o iau pe Lavi la o sedinta foto;)),glumesc doar daca vrea si ea
Va pup cu drag pe toate fara exceptie
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Am uitat sa scriu despre frumoasele lui Cami:Antonia este mare nazdravana si maraita putin,mai ales cand vrea mami ai ei sa o schimbe,sa ii puna ciorapi,dar e dulce si nu prea vorbareata,iar Petra e o zambareata si o cumintica.Le- a adus Cami in rochite,erau tare frumoase
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
bb_yasmi spune:
ha, te am prins si online andreea :))))) deci sa ma prega frumos pt diseara? :))))) glumeam ca nu am rimel rezistent la apa :))
ai mei dorm de numa'numa... iar eu nu am somn.... :(