Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele bunaaaaaaaaaaaa

dau cafeluta cu placere aziiiiiii
vad ca nu s-a invrednicit nimeni sa scrie pana la ora asta

eu am intrat sa va anunt ca m-am vazut cu yasmi si cu mandreeac
si sunt tare fericita
sper sa ne mai vedem
yasmina e o delicata si o delicioasa
lucas alearga super bine si e exact cum il descrie lavi
foarteeeeeeee energiccccccccc si se joaca cu toata lumea si f cooperant
rares al andreei e un grasan frumos foc si zambitor si marait
dar m-am indragostt de el
ce sa zic ca si cooprare intre cei mici nu am vazut prea multe apropieri
decat antonia s-a jucat la nisip cu yasmina
banuiesc ca daca ne vedem la mine in curte va fi mai bine
nu vor mai fi alti copii si totul va fi mai linistitor
mai dam amanunte mai tarziu
pup gasca de fluturasiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

buna, fete dragi,

raportez ca am lipsit la intalnirea de ieri, din pacate, pentru ca au dat greturile peste mine. :( Si tin sa mentionez ca e foarte nasol. Sunt greturi din alea de nu ma pot misca, ca-mi vine imediat inapoi. Ce-i drept, sunt speriata. Ma tot intreb cum o sa ma descurc cu Cristi, cum va fi mai incolo...dar asta e. Prea eram eu gravida smechera fara greturi, fara nimic.

Colac peste pupaza, azi dimineata la 5 Cristi avea 39.2 in fundulet. Nurofen si la doctor cu el...are faringo-amigdalita. Luam niste homeopate, niste ceva-uri de gat si antitermice. Acum cand l-am culcat iar avea 38.8. Ma ingrijoreaza, dar sigur va trece. :(

Imi pare tare rau ca n-am ajuns la intalnirea fetelor. Chiar as fi vrut sa ma vad cu ele, si daca ma simt mai bine zilele urmatoare, ma voi "arunca" pana in statiuni.

Va pup, o duminica frumoasa.

P.S: Maine voi asculta inimioara de bebe 2

Mami de Cristi (09.03.2011) si 6+

Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ce fac fetele ? toata lumea la mare,la soare?

Nu prea se mai scrie pe aici in ultima vreme, adevarul e ca nici eu nu am mai scris de multisor, dar nu am ce v-am citit dar nu am simtit ca am ce sa scriu deci am stat deoparte nici acum nu am ce sa zic dar ma aflu si eu in treaba

Aici vremea e inca foarte schimbatoare, ba cald, ba frig... si bate vantul rau de te ia cu capul nu stiu cand naibii s-o opri ca m-am saturat

Piscoata mea de vreo 2 zile merge din ce in ce mai mult in picioruse fara sprijin, cand oboseste se da pe langa perete/scara sau impinge la walker si apoi iar o ia ca pinguinul mi-e asa de drag de ea de imi vine s-o pap toata dar nu imi mai ine s-o pap toata noaptea cand se trezeste de cate 4-5 ori ca azi noapte toata noaptea din juma in juma de ora a plans, nu stiu de ce ... niciodata nu s-a trezit de 5 ori intr-o noapte i-am dat si paracetamol si ea tot s-a mai trezit de 3 ori dupa spre dimineata pe la 3 si ceva a fost ultima tura de plans si apoi s-a trezit vesela si chiuitoare ca o floricica pe la 6 si 10 min i-am dat sa suga si apoi s-a dus Nick jos cu ea in living sa mai dorm si eu putin dupa asa o noapte de pomina numai bine ajungeam in pat la mine ca ea iar plangea, atipeam si eu un pic si hop iar trebuia sa sar drepti ...na, asta e acum... or iesi si dintii astia si or veni altii, mai e pana la 20, abia avem 12 si cand te gandesti ca nu i-au iesit inca cei mai rai, caninii, uff... sa ma pregatesc sufleteste

Madutza sper ca te-ai distrat bine la nunta si nu ai bagat-o in seama prea mult pe soacra asteptam impresii si pozici

Cami, yasmi si andreea, ce bine de oi ca v-ati intalnit abia astept sa va admir in poze , sper ca ati facut multeeeeee

Spiridusha imi pare rau ca nu ai putut ajunge la intalnirea fluturasilor, sper sa treaca greturile rapid

Catank , m-ai facut sa salivez pe tastatura la ce am vazut in poze pai asa mai mami, acum mi le arati pe toate cand sunt la dieta ? stiu eu ca ai tu ceva cu mine dar chiar asa? Ioana e o dulceata ca de obicei a numarat toate pietricelele din gramada sau inca mai are ?

Roxy tu pe unde esti ? iar la gratareala ? te invidiez la maxim cum ar spune Ally

Ally apropo si pe tine te invidiez ca aveti vreme buna si mult soare, oare la mine aici de ce este exact pe dos?

Alina06 ce mai faci burtica ? nu ne mai spui nimic? hai vino sa ne mai arati pozici cu Luca si burtica pe cand ai stabilit cezariana sau inca nu stii ?

Yvyana, ai sters pozele vad, ne pui altele noi cu Larisa ? hai ca trebuie sa fi crescut un pic de cand nu am mai vazut-o

Irinuca sa vii sa ne spui cum a fost weekendul asa plin cu atatia musafiri

Miki sper ca macar weekendul asta sa-l fi petrecut cu familia si nu in spitale

Mary pai butoi mami acum in toiul verii cu atata soare si frumos? eu ce sa mai spun cu vant si ploaie si urat, ar trebui sa imi tai venele zilnic

Ailed distractie placuta la mare si te asteptam cu impresii ca stim ca pozici nu vrei sa ne arati

Somleac ai toata admiratia mea ... tare m-am intrsitat la auzul vestilor despre Monica of sper sa ii ajute Dumnezeu si sa se faca bine! Ilincuta tot maimutica si numai in brate vrea?

Lidia ce repede a trecut timpul, parca mai ieri ne spuneai ca esti gravi si acum deja ai trecut de jumatatea termenului sper ca sunteti bine, si tu cu burtica si Diana

S-a trezit maimutel a mea, ma duc sa o cocolesc nitel si apoi sa ii fac pranzul

O duminica frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hop tzup si eu :) heelloo

eu am timp sa intru cat dorm ai mei :)
cami multumesc pt aprecieri.
sa va pove si eu un pic de la intalnirea de ieri. a fost o nebunie totala :)
ne am intalnit intai cu andreea, rAres si sotul ei care sunt grozavi, ne intalnim acum zilnic si dimi si dupa masa, iar diseara sa vedem sa iesim undeva impreuna. sunt foarte prietenosi si ne intelegem f bine. ma bucur ca se inteleg ai nostrij soti iar copii astazi chiar s au jucat impreuna. rares este fffff serios si dupa mama/ tata, in comparatie cu al meu care merge pe la toate ceaceafurile si se joaca cu jucariile altor copii :) apoi pe seara ne am cu cami si cu familia ei. cami este o nebunatica si pana sa o cunosc nu credeam ca dste cineva care sa vorbeasca sau sa fie mai agitatadecat mine :)))))) petra m a cucerit!!!!!! este asa frumoasa si finuta! apoi am plecat cu totii la un restaurant cu spatiu de joaca. acolo a fost nebunia nebuniilor :)))))
sotului cameliei ne a facut o impresie tare buna: este calm, poti vb/ povesti cu el....
revin sa nu pierd mesajul

Mergi la inceput

cami tu pe mine m ai facut delicioasa si delicata:::)))))) :p??????
uitasem sa va spunde cami ca este superrrrr exagerata cu fetele, cu cocolositul nah cami ca te am spus :))))))

spuridisha pacat ca nu ai ajuns! si la mine la a doua sarcina greturile au fost groaznice!

mada, cum a fost la nunra?

strumf, voi cand plecati pe croaziera?? ce frumos o sa fie!!

simo ati venit dingrecia?

pozele pe sfarsitul sapt viitoare, am si eu si andreea o gramada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fetelor.

bine v-am regasit! Nu am apucat sa va citesc deloc din urma.
AM venit si noi de la mare ieri, dupa un drum f obositor.
In Thassos ff frumos, vb Madutzei n-ai cum sa nu te indragostesti de Grecia si sa nu-ti ramana inima acolo. Totusi n-as repeta prea curand experienta cu drumul...mi-a fost rau de la serpentinele alea de prin bulgaria si de prin insula. COpiii s-au comportat f bine la drum, eu insa nu. Dar impresia generala este buna si amintirile frumoase.
Vad ca fetele se vad acum la Marea noastra. Sa faceti poze sa le vedem
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

AH, Lavi, gand la gand, cred ca scriam in acelasi timp...Sa faceti multe poze..Cat mai stati acolo?

Mergi la inceput

Ah...si sunt in plin proces de intarcare...am scandaluri mari

Mergi la inceput

simo pana miercuri. sa pui pozici din concediu! poate in vreun an reusim sa ne vdm si noi! sunt cateva fete aici cucare mi ar placea si mi as dori sa ma vad!

deea pe centura am venit. si parca am inteles ca mergem inapoi pe centura pe nord.. oare m inteles bine ?? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!
Fetelor asa frumoasa este perioada asta calda dar parca nici atat de calduroasa. La noi ieri si astazi au fost 38 grade si desii am stat numai la piscina tot am murit de cald si ne-am prajit. Duracell este mare fan apa si uita si de foame si de somn cand suntem la piscina....cu foarte mari batai de cap il scoatem de acolo...plansete, tavaleli,nazuri.

Ma bucur ca va-ti intalnit!

Mergi la inceput