Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
profit si eu cat doarme familionu :) stau afara in hamac si am citit pe sarite ce imi era adresat
alexandra, astept un semn de la voi cand puteti, eu aici sunt :) si as prefera sa ne vedem pe plaja . maine parca ajumge si andreea, asta daca maine suntem in 30 ca habar nu am in ce zi/ data sunt :)
mary, da un tel la pensiune si vb direct cu ei! oricum sunr multe locuri de cazare dar mai scumpe.
mada, ne am oprit o singura data, ca sa mai tragem de timp ca ajungeam prea repede, noi am socotit ca facem in jur de 13 ore. ne am oprit pe autostrada soarelui. scaunul l am folosit maxim 2 ore.
deea si lucas este asa , dar pe plaja ii place la nebunie, se imprieteneste cu toti din jurul lui. acum primeste un fruct, covrig de la cineva , acum se joaca cu jucariile altui copil :)))))
la multi ani sarbatoritilor de astazi!
si. pt ca am uitat sa salut . hellllloooooooo
Deea99 spune:
b]yasmi ce ma bucur ca ai spus ca apa e ok...si noi tot in jupiter venim..dar nu te mai prindem....unde e amplasata pensiunea ta..pe acolo pe unde e si locul pt corturi?...tu unde faci plaja..vezi ca pe unde e hotel california-delta capitol era loc de joaca cu tobogane gomflabile si seara cu animator
da mada tot ca anul trecut...am ales asta pt ca au si pat suplimentar..pat de o persoana comod..atata doar ca sunt camerele mici....dar asta e..nu ma omor dupa statiune..hotel dar e mai liniste aici..e statiune pt familii cu copii..a si la hotel au incepand cu ora 14 diferite activitati..teatru ,balet,pictura etc...nu stiu daca anul asta stefy v-a mai urca pe scena ,dar in sala sigur v-a merge..ca si asa nu stie cum sa scape de somnul de dupa-amiaza
pai yasmi daca ai trecut asa devreme..te oprei la mine si beam cafeaua..pe unde ati traversat bucurestiul..prin militari sau ati luat-o pe centura??/ eu stau a proape de centrura....cand e liniste aud si trenurile si sirena de la bariera
Spiridusha[/b] FELICITARI>>eu acum am vazut ca tu te-ai pus iar la dospit..ce iti doresti o gogosik?
pai faci si tu analizele luni dimi si majoritatea ies intr-o zi doo....dar recunosc ca nu stiu in ce data suntemsi legat de soacre nu mai zic nimic..dar mama ta..hm..daca iti doreti ceva cu adevarat poti..stii vorbele astea....eu zic ca nu vrea sa se implice..poate e o mama comoda ,interesata de plimbari, coafor etc..asa are sotul meu o verisoara....e in varsta cei drept ,are fete de varsta mea si a sotului....dar e asa o fandosita cand vine vb sa isi ajute fetele..ca ea nu poate,ca ea nu are timp..ca ,ca ca....si cum schimba subiectul scoate camera foto din geanta si ne pov si arde de nerabdare sa ne arate pe unde a mai fost..vacante in strainatate...in tara..la biserici si manastitri ....am asa o scraba pe ea...nu zic ca daca avem noi copii sa se dedice noua 24/24h mamele /soacrele pt noi si copii nostrii....dar nici sa se scuze continuu ca ea nu se pricepe, ca ea nu mai are rabdare,ca e prea obosita.
ma duc sa pregsatesc geanta de iesit afara..vreau sa ajung pana la market sa imi fac ceva cumparaturi sa plec 3 zile la mama..imi e cam frica ,caci scaunule diareice de la ultima vizita,la tara ni se trag
a sa va zic ca azi am lalait-o prin casa si doamne cata treaba aveam si timp bereghet..dar nah sarbatoare..ca Anna m-a lasat ...a dormit ,minune toata noaptea....s-a trezit la 6.20 laptic cca180..nu am vb cu ea si am iesit din camera...vin aici sa caut scaun si la 6.50 vine stefy cu ea in brate ,suparata foc ca A urla si a trezit-o....raman cu A jos ..dar la 8.20 ma ia de mana spre scara si o duc sus..surpriza...adoarme imediat si a dormit pana la 13...???....m-am si speriatde atat somn...s-a trezit a papat si de la 15.30 iar a vrut nani....poate la noapte o pun..iar se trezeste si ma pupa 2h ca acum cateva seri..m-am si plicti..imi tiuie urechile de atata liniste..mai ca as calca din rufe..dar am zic ca e si ziua lui paul al meu si ma abtin
MaryM85 spune:
DELIA ai mare dreptate, dar eu am glumit cu varsta, nu ma simt batrana doar am 27 de ani ce o sa spun la 40,50 , aveam doar o zi proasta ca nu am dormit peste noapte ca s-a marait A si dim era santinela de la 7, ea care doarme pana la 9-10.
madutza_bra spune:
M-a sunat mama..Cata are temp 38.3 bine ca i-am dat nurofenul la ea..off. a stat azi si s-a jucat cu manutele intr-o galetusa cu apa...de la altceva nu stiu ce poate sa fie...
Am o stare cam nashpa..imi vine sa-mi bag picioru' in nunta lor si sa merg sa-mi iau copii acasa!
Cristi a inceput sa se plictiseasca ... si face numai nazdravenii...abia astept sa vina ziua de luni sa merg sa-i iau!
M-am descarcat si eu la voi, va pup, somn usor!
Somleac spune:
Ufff Mada las ca le trece, azi vor fi deja mai bine copii
Lavi distractie la mare.
Fetelor cazute in depresie va recomand sa intrati la subiectul nostru la aradence sa vedeti cu ce situatie dramatica ne confruntam , sa vedeti cum sariti cu toatele afara de prin butoaie. O fata de la noi are melanom in stadiu terminal
Eu sunt la munci si cat restul sunt la tigara si cafea eu am bagat un ochi la voi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
catank spune:
salutare mamici!
Urez LA MULTI ANI PTR CEI CE POARTA NUMELE DE PETRU SI PAVEL!!!
La noi in familie il avem pe tata de la moldova Sa-mi traiasca!
Am atasat ceva foto cu meniul de sf. Petru si PAvel....ca tot s-a mancat peste
madutza, ... trece si asta ...ZAMBESTE!
somleac ...mare dreptate mai ai!
bb_yasmi...soare si apa..ce frumos!
Ahh s-a trezit pitica...
cami_antonia spune:
deea cand veniti la mare?????????
trebuie neaparat sa te vad nu?
am vb cu yasmi incercam sa ne vedem azi
cat despre ziua de ieri
va servesc azi ca e de dulce
si un tortulet cu fructeeeeeee
si unul cu ciocolataaaaaa
si ceva aperitive
petra a fost la inaltime
nu a primit prea multe cadouri da cele primite au fost tare haioase
a primit slipi pe care cred ca ii voi da anul asta antoniei
ahahahha
iar seara la petrecerea de copii la care am fost a mancat MANCARE CHINEZESCAAAAAAAAAAAAA
SI I-A PLACUT LA MAXIMMMMMMMMM
mi-a fost frica sa o las sa manace mult
dar a luat cu mana alge
fidea cu pui etc
toata lumea se uita la ea
ahahahha
parca stia ca e ziua ei
catank spune:
Buna seara!
Am dat bir cu fugitii astazi, insa I s-a trezit dupa aproximativ 50 min....se mai intampla. Acum, deja doarme, soata a plecat la munci, e de noapte, iar eu tocmai ce am finalizat o supa crema de mazare cu menta. Este DELICIOASA!!! Am tras ieri un ochi la emisiunea ''cireasa de pe tort'', si am poftit. Sincer, mai mult eram curioasa, ...dar eram convinsa ca va fi pe gustul meu, ...O recomand cu caldura! Reteta am luat-o de pe net pana la urma..
Nu mai retin prea multe din ce-am citit la pranz, insa, chiar daca intram aici mai rar, tot mai gasim ragaz ptr a scrie 2-3 randuri.
Mandreeac, ma gandeam la tine, ...sper ca nu mai esti la fel de trista...asta e cursul vietii, trebuie sa trecem si prin asta.. Cand va aud pe voi, cat de greu va este ca ati intarcat, mie imi vine sa-i dau san I cat mai des(nu ca n-ar cere)...dar odata si odata voi trece si eu prin acest fenomen.
Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns in legatura cu zmeura, ...ii dadusem si eu I, o accepta cel mai bine dintre toate fructele, mananca cu ambele maini cand are ocazia, si grija mea mare era sa nu fie prea mult ptr ea. Si noi avem in curte...in livada mai bine zis, la loc curat.
caminu era prea condimentata mancarea chinezeasca ptr Petra???esti curajosa!!!
Sar de la una la alta, dar sunt fff obosita...Nu mai apuc sa dorm la pranz (atunci va citesc si mai fac cate una alta)si noaptea adorm destul de tarziu si ma trezesc devreme...dar I are grija sa-mi aduca zambetul pe buze ori de cate ori ma vede ''sleita'' de puteri
Drept ptr care, va transmit numai ganduri bune, ...fara exceptie, si va urez o noapte linistita!