Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
MaryM85 spune:
Buna dim, de mult nu am mai intrat dim asa ca hai la cafea. LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, PETRA DE SALO-SAMA, PAULA DE ANA DOMNICA,PETRU DE PISUCMIC, PETRA DE CAMI!!!!!
MaryM85 spune:
eu sunt bine am iesit din butoi, nu stau prea mult in el, se crapa nu de alta!Delia multumesc am vazut comentu pe fb multumesc si celorlalte fete care mi-au scris pe FB!
ailed_dota spune:
mary, apropo de butoi si e valabil tuturor care au vreo tentativa de butoi , o sa va zic ce i-am zis prietenei mele , care face 40 de ani in iulie si isi pregateste un butoi mare la aniversare, si i-am zis...ai 40 de ani, iti traiesc parintii si socrii, sunt cat de cat sanatosi( nu sunt in spital, sau n-au nimik ff grav), ai un barbat care te iubeste, un copil sanatos, arati bine( purtam aceeasi marime la blugi) o casa... ar tb sa fii super fericita si sa-i multumesti lui Dumnezeu, nu sa fii in butoi...Asa ca fetele daca suntem santoase, si cei dragi ne sunt sanatosi hai sa nu lasam celelalte nemultumiri marunte sa ne intristeze..ca maniem pe Dumnezeu....
alehiam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 va pup ..imi e dor de voi..insa timpul mi-a expirat..ma duc sa fac o ciorbica de peste..sa trimit indexul la limina si sa mai caut scaun auto....nu stiu ce grupa sa iau 0-18kg sau 9-25kg..da pana face anna mea 25 de kile ...ha ha ....am gasit ceva la oferta..inglesina moovy 0-18kg aveti careva? mi s-a parut destul de misto ca se modifica in poz de dormit..dar o fi prea mic?..aveti careva acest model?? pup ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
deea, eu am avut scaun 0-18 luni la Robert. Si cum al meu e silfid, de abia anul asta l-am schimbat (ca i l-am dat Luizei, ca el mai incapea in scaun). Asa ca eu l-as lua, macar pana pe la 4 ani e bun si doarme si mai comod decat ala de grupa mai mare.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! Petra, Petru, Paul/Paula!
Mad cu Robert si Lulu
madutza_bra spune:
Neata!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!!!
deea, capul sus! La Delta parca ati fost voi si anul trecut, nu?
delia, mare dreptate ai si eu acum ma simt mai bine ca la 25 de ani
Stiti voi cat imi laudam eu soacra..ca ce buna e ..si ca a lasat totul sa ma ajute..etc, etc, etc...acum 2 zile s-a purtat extraodinar de urat cu mine si sotul pentru ca nu am acceptat sa cazam la noi niste rude ale lor, sa stam dupa curu' lor de sambata pana luni. Rude care la randul lor au facut niste faze nashpa cu noi si mai ales cu sotul Nu-mi vine sa cred ca un om poate fi asa parsiv ca soacra-mea Tot ce face, face cu un scop, cu un interes
Deea99 spune:
Mada bun venit in club!!!!
ar trebui de acuum incolo sa-i dai cu flit cum ranjeste .....si abia acum o sa ii vezi adevarata fata....cu fisu si noua nora..sunt sigura ca aia e mai buna decat tine..aia o sa fie vesnic obosita si cu nevoie de ajutor etc..cat cumosc astfel de comportament..a mea nu-i la fel....si domne cand o aud cum o plange pe cumnata sau pe masa....ca vezi doamne nu mai pot si se mai duce si ea sa lke mai ajute...si a;lea au gradinar,femeie-n casa 6 zile din 7....dar la mine nu zice odata sa vine ca poate am si eu nevoie macar 2h....o si daca zic ceva imi zice ..cda ce mi-ai zis.....si cand i-am mai zis atunci a avut ceva treaba...in rest daca o vezi ce fatarnica e..iti pui intrebare daca nu cumva am eu ceva probleme pe la mansarda
Alehiam ms..acum sa vad ce zice si sotul....dar trebuie sa ma horarasc repede ca sa am timp sa-l iau...bine asta daca vand luni carutul 3in1..daca nu inca incape in scoica de la peg perego asta...
Delia sfaturile sunt minunate..dar vezi tu ca atnci cand ne apuca mai privim lucrurile asa....
LA MULTI ANI SI PENTRU PETRA !!!! uf cum am uitat si e nascuta in aceesi zi cu Anna mea
ioanna16 spune:
hello!
am trecut scurt sa va salut, sa urez la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sanatate si bucurii!
roxy - da, tine ochelarii.i-a acceptat din prima cu putine proteste, cauzate mai mult de curiozitate cred, caci incerca sa-i traga sa se uite la ei
irinuca - si eu sper sa se corecteze repede si sa scapam de ochelari.si eu am purtat cand eram mica si eram tare complexata din cauza asta.cat despre ea ce sa zic...e super haioasa, dar mi se rupe sufletul cand o vad cu ochelari.sunt intr-o semi-depresie
spiridusha spune:
Buuna ziua,
Noi nu ne-am vazut inca cu Yasmi, din ce am vorbit cu Cami preconizez ca maine seara sau duminica, pentru ca Cami e cu Petra, cu sarbatoreala, si eu nu am avut cum sa ajung ieri. :)
Dar ne vedem, sunt sigura.
Mada, foarte nasol ce se intampla cu soacra. Eu uneori ma simt singura pe lume. Bona pana la urma e angajata, daca are chef ma lasa cu c**u-n balta, maica-mea e antitalent si nu are rabdare sa stea cu Cristi nici 5 minute si soacra-mea mi-a facut-o ieri/alaltaieri de ma bucur de nu mai pot. Noi intre 5-9 iulie plecam in concediu si vorbisem cu ea cumva sa stea ea si bona cu Cristi si sa se imparta cumva cu timpul sa fie amandoua multumite. Adica si bona sa se duca acasa si si soacra-mea sa-si faca treaba. Pana la urma raportul de stat cu Cristi este 4 ore soacra-mea (din care 2 doarme) si restul pana la 20 bona. Ma deprim de nu mai stiu. Ma asteptam la altceva. Asta e...
Si ma gandesc la ce-ai simtit tu, ca e un real ajutor, ca vine la voi, ca face, drege, si acum te-a dezamagit. Nasol, imi pare rau.
Ioanna, sper si eu sa se corecteze repede, acum mi-am adus aminte de primele momente ale mele cu ochelari (acum am scapat de ei, port lentile), si cat misto s-a facut de mine la scoala, cat am suferit pe tema asta...nu ma suportam deloc cu ochelari. Offf sper sa scapati de ei.
Si ca sa va dati seama ce ametita sunt...am fost pe 21 la control la doctor si mai merg acum pe 2 iulie. Si intre timp trebuia sa fac si eu ca tot omu' analizele de trimestrul 1. :)))) Si am uitat. E incredibil. Vorbeam acum cu sotul si-i spuneam ca la primul copil nicio grija n-aveam in sarcina, cum am acum pe Cristi. Ma uitam la filme, mergeam la cosmetica, la plimbare, in mall. :)))) Si acum prinsa fiind cu altele am uitat de analize. Frumoooos!:)))
Mami de Cristi (09.03.2011) si 5+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?