Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Intru si eu dupa ceva timp ,insa nu am mai apucat si am fost f deprimata.L- am intarcat pe Rares si am plans si inca mai plang pe tema asta, ma simt cumplit pe plan psihic si fizic ca am niste ganglioni durerosi.Oboseala cronica si faptul ca am slabit cumplit au fost motivele,dar acum cred ca am slabit si mai rau.Rares, iubirea vietii mele a fost marait in primele 3-4 zile,dar doarme noaptea,se trezeste o singura data bea putin lapte si se culca la loc.
Eu am luat Dostinex la recomandarea medicului,dar lapte am inca mai ales la sanul la care il alaptam.E mare,inflamat si ma oftic ca m- a apucat acum inainte de a merge la mare.Sper sa se retraga cat de cat si sa se mai duca din dureri.Abia il pot lua in brate de durere,asa ca nu ma avant sa ies singura cu el in parc,acum e plecat cu sotul meu care s- a schimbat enorm,mai ales ca el il culca.Asa a constientizar ca ju e usor sa stai acasa cu un pui.In rest eu le fac pe toate.
Au venit acasa asa ca trbuie sa fug
MARY la multi ani mami sa fii sanatoasa si fericita!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Mandreeac fii tare mami, trece si asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

mandreeac - fii tare mami!trebuie sa treci si peste asta

cami - am fost la infosan la dr andreea ciubotaru.este mai presus de toate un mare OM...jos palaria in fata ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andreea, mami te pup si te imbratisez, stiu cum e, asa am suferit cand a tb sa o intarc pe Mari, ca aveam pb cu o gastrita si tb sa iau tratament, si adevarul e ca eu am suferit mai mult ca ea...
eu n-am avut dureri , umflaturi etc, datorita faptului ca mi-am pus foi de varza zdrobite un pic cu cutitul pe san.... merge super...aici si la maternitate ne invatau cand am facut febra laptelui sa punem foi de varza zdrobite, incearca si asta... si starile le ai de la faptul ca hormonii sunt zapaciti rau de tot... treci tu si pe asta...eu n-am avut ajutor de la sot atunci... ca era cu drumuri si venea seara tarziu, mama si soacra lucrau etc...

Mergi la inceput

Neatza!
Azi fac curat si coc prajituri ( adica niste saleuri si niste buscuiti cu fulgi de ovaz) pentru la mare. Dupa amiaza am programare la dr de familie pt medicamente....Nu ma dati disparuta...Yasmy, sper ca ati ajuns cu bine si fara pb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

numa buna nu e la mine, dar... precum orice minune, care la noi nu tine 3 zile... piscoata mi-a dat spargere in program la 5 jumate si nu a mai vrut sa se culce la loc, a supt tzata, a parut ca adoarme si and apun si eu capul pe perna sa mai atipesc putin langa ea ca am spus sa nu ma mai mut dincolo la mine in pat, hop si ea, ochii mariiiiiii si te te taaaa s-a trezit cu chef de trancaneala o mai las putin juma de ora si o bag la nani ca deja se freaca la ochi de somn, deh ... cine s-a trezit la 5 jumate

am baut o cafea cu Nick pana sa plece la munci si acum piscoata se uita la tv ca e showul de dimineata si pot sa stau si eu un pic pe forum voi lasati copii la Tv la desene ? daca da cat si cum ? eu nu deschideam televizorul deloc in timpul zilei pana mai acum 2-3 sapt in urma, dar acum daca am ceva de facut in timpul zilei si vreau 5 min libere ii deschid Tv ul si ea se uita la cbeebies, postul de copii de la BBC, e foarte fain, are fel de fel de chestii interesante, nu stupizenii

multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile de ieri deci vad ca numai a mea se trezeste asa devreme, ceilalti copilasi dorm mai mult si mai bine... uff... as intarca-o ca mi s-a mai spus ca din cauza asta nu doarme bine, dar stiu eu ? as mai lasa-o macar pana terminam cu vacantele, in august si sept , si dupa ce om reveni din ro in sept sa o intarc atunci ca o sa fie destul de mare... poate o sa inceapa si ea sa manance mai mult si mai bine mancare solida ca pana acum mananca mai putin decat o matza

a venit sa ma traga de izmene, merg sa ii inchid tv ul si cred ca mergem in pat la nani, si poate dorm si eu un pic nu numai ea, ca mi se scurg ochii pe tastatura

zi frumoasa

Mergi la inceput

Strumph, nu alaptatul are de a face cu sculatul noaptea, eu cred ca dintisorii, ca si noi pana ne-au spart am avut un program si eu nu o alaptam.....Si eu zic sa nu o intarci pana nu termini cu plimbarile... ca e muult mai simplu de mufat decat de facut lapte la bibe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

ailed buna cafea ai facut

strumphitza eu am prietene ai caror bebei au 1,3 si 1,4 ani si nu merg chiar foarte bine. o sa mearga ea, o sa-i dea drumul la mers.
cu alaptatul....sa stii ca si asta este cauza trezirilor. eu asa am observat, de cand nu i-am mai dat san seara nici ca s-a mai trezit noaptea. nici macar o data. i-am spus si i-am explicat ca nu mai este titi si asa frumos adoarme acum langa mine doar la nani de pranz n-am reusit sa ii scot titi dar nici nu m-am spetit prea tare

cu faianta....musai trebuie alta pentru ca, desi este pusa numai de 5 ani, este pusa tare nasol, aiurea....astia care ne-au pus-o ii cunoastem, se dadeau mari mesteri, am avut incredere in ei si uite.... acum vrem sa punem ceva mai calumea si pusa bine. acum i-am chemat pe astia care ne-au zugravit, care chiar sunt mesteri.

ailed faianta este rosu-crem, placi simple dar si cu model....o sa fac poze si o sa va arat.

miki da, trebuia facuta serbare chiar daca nu au vacanta. etse frumos bravo lui Vlad pentru diploma

ina hai ca doar nu s-o nimeri chiar cand sunteti plecati. ar fi chiar culmea....

lalely o sa aiba David bunicile la dispozitie, boiereala pe el o sa-i faca toate mofturile, n-o sa te mai intelegi cu el cand va intoarceti

madutza serios, ai slabit 20 kg??? bravoooo, ai avut ambitie. este bine daca te-am motivat si noi, nu te-ai lasat.
Catalina este o dulceee in costumasul acela ce scumpa este in chilotei, are un fundulet.... si un burtazan... ce fain este in curte...soare, furtun cu apa...
chiloteii sunt din astia normali din bumbac, nu?

mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

cami multumesc de raspunsul legat de lucratul vineri deci sa le zic sa nu vina.... stiu ca mai demult cand au zugravit la ai mei tot asa se nimerise o sarbatoare, ei au venit dar noi n-am facut nimic treaba. ei si-au vazut de treaba si gata. nici nu stiu...sa vad.

catank cata treaba aveti si voi, cate animale si albine... dar si cand o veni vacanta....

mandreeac dar l-ai intarcat asa brusc? nu asa trebuia. este cea mai mare greseala. trebuie treptat. ii scoti titi de dimineata, apoi peste cateva zile titi de pranz, apoi de seara. laptele scade asa frumos, fara sani umflati si durerosi. eu tocmai de aia am mai lasat titi de praz ca sa scada laptele de tot ca se mai aduna si la mine si seara aveam un san umflat si dureros. dar acum s-a reglat, a scazut laptele.
sper sa fi bine, sunt alaturi de tine. si eu la fel mai simt si am plans si eu, ca stiu ca este aproape intarcata. este un sentiment de nedescris. atat de greu imi este si simt un gol in stomac mai ales cand o vad ca vine si ma trage de bluza ca vrea titi. alaptatul a fost ceva extraordinar un pentru puiul mic.

Mergi la inceput

ailed ai dreptate si tu cu mesterii...si eu m-am gandit tot asa. la urma urmei asta este jobul lor. ce, noi cand este sarbatoare nu lucram, nu mergem la servici?

ioanna ma bucur ca sunteti bine. sper sa se rezolve cat mai repede cu ochisorul. draguta de ea, tine ochelarii pe nasuc?

Mergi la inceput