Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
lparpala deja 22 de saptamani? ce trece timpul.... cate ati patit si voi...bine ca sunteti bine acum. cu trezitul noaptea destul de nasol, nu esti obosita ziua?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Am pilaful la cuptor si masa de pregatit,deci scurt-scurt...
Andreea, mami hai fii puternica ca o sa treaca si perioada asta. Trebuia sa se ajunga aici si sa il intarci pe minunatul tau.Hai nu mai fii trista/suparata ca bine nu iti faci iar Rares are nevoie de o mamica puternica care sa-i faca fata la toate cele pe parcursul zilei si noptii. Mananca fructe si legume cat mai multe sa iti revii din punct de vedere energetic si incearca sa dormi la pranz odata cu Rares.Puuup mult scumpa mea!!!
Am fugitttttttt!!!
roxy_s spune:
intre timp a venit buburuza cu tati de afara si am si culcat-o ca era rupta. tati este in concediu o saptamana
viss o sa mearga si Sergiu singurel, lasa-l nu-l forta, dragutul. ce-mi place ca le dai de toate, ei papa tot....pepene eu inca nu i-am dat ca nu a aparut asta de-al nostru. din aia de pe dincolo n-am luat.
cate mai ai si tu de facut prin casa, fara nici un ajutor....ar trebui sa asculti sfatul madutzei si sa-l lasi singur pe sot cu bebeii vreo 4-5 ore asa, sa se ocupe el de tot sa vada cum este sa fi 'casnica'
yvy ce boala este aia? saracuta Larisa, o mai chinuie si maselutele...un de la noi.
la locul de joaca stai cu ochii pe ea sa nu bage manutele in gurita, stai langa ea politist, poate se obisnuieste asa sa nu le mai bage. Anastasia deja nu mai baga manutele in gura, doar cand mai gaseste ea cate ceva interesant
si cand veniti in casa primul lucru spalatul pe manute, picioruse, fata dar cred ca faci asta.
roxy_s spune:
ally spor la pregatit masa cred ca o sa fac si eu un pilaf cu curcan ca n-am mai facut de mult.
mary cum ai chefuit de ziua ta? pana dimineata?
merg sa mai spal o masina de rufe, sa ma spal pe cap ca o saptamana nu mai pot folosi baia calumea
irinuca05 spune:
Neatza!
Fetelor sunt intr-o mare viteza! Treaba mukta la tara :(
Vreau sa va rog sa imi dati reteta (incercata de voi si de succes) pt pastai verzi (fasole vwrde)
Am cules un cos imens si trebuie sa le punem pt iarna. Deci cum le congelati sau le puneti in conserva? Vreau ambele variante
Multumim pt aprecieri la adresa dariei. Nu am citit ultimele pagini.
Va puo
Fug ca am pe foc mancarea
cami_antonia spune:
yvy pai ce zici tu nu e STOMATITA?
doamne e f nasoala daca e asta
tine f mult
10 zile cu febra f mareeeeee
si cu bube multe si dureroase rau in gurita
tre sa o hidratezi cumva
da-i lichide si nu mai insista cu mancarea si treci pe antibiotic
noi am dat cedax si dupa 5 zile de febra 39-40 la 2 ore am bagat branula si cefort
la antonia care are 3 ani
deci mare grijaaaaaaaaaaaaaa
yasmi a ajuns la mareeeeeeeeeeeee
am vb putin cu ea
da nu ne vom vedea azi ca sunt praf
aseara iar mi-a fost rau
si acu imi e cam la fel
tre sa imi ridic tensiunea cu ceva
miki1979 spune:
yvy, iti sunt si eu datoare cu ceva sfaturi, ca si andra a fost diagnosticata cu boala asta virala..si asa a fost, chiar daca nu-mi inspira incredere doctorita
a tot insistat si rezistat la amenintarile mele ca are copilul amigdalita si ca o sa ajung sa ma internez cu ea si m-a linistit sa am rabdare ca isi revine asa, doar cu antitermic..
mie inca nu-mi vine sa cred ca a avut dreptate..
3 zile groaznice de febra 39-40 cu dureri ingrozitoare de se tavalea pe jos si se dadea cu capul de parchet..nu accepta sa o iau in brate si daca reuseam sa o tin cu forta ma musca ingrozitor nu a baut decat lichide si ni s-a spus sa n-o fortam ca la unii copii apar si varsaturile..
ea eruptie n-a avut pe corp, am inteles ca nu e obligatoriu
ieri a fost prima zi fara febra, a inceput sa manance ..si e mai vesela..
inca tragem cu somnul, a rams cu obiceiuri proaste..dar ne revenim noi
sper ca sunteti mai bine deja..
PS pe langa antitermic, a mai primit tantum verde in gat alternativ cu glicerina preparata in farmacie cu stamicina si anestezina.
irinuca05 spune:
Am intrat in casa ca m-a luat daria de manuta, ca-i era somn. Si am reusit sa recuperez cu cititul pana a adormit ea.
Off... cate mamici suparate :(
Andreea, incearca sa te odihnesti mai mult, ca te vei simti mai bine. Toate mamele trec prin starile astea in momentul intarcarii. Dar va trece atat de repede, ca vei uita momentele grele! Ai grija de tine, ca pari mult prea epuizata. Pup
Cami, vad ca nici tu nu esti prea bine. Si la tine sigur tot oboseala este cauza!
Madutza, wow cred ca esti foarte draguta acum: vopsita si "in shape" :) Esti pregatita pt party!
Mary, La multi ani cu intarziere! Sa fii sanatoasa si fericita!
Yasmi, distractie placuta la mare!
Catank, Daria mananca zmeura dimineata la 7, la praz si seara :) Mananca atata cat reusim noi sa-i culegem. Isi mai culege si singura :) La noi a reactionat foarte bine la zmeura, dar mai bine ascultati de sfatul lui Yvy
Cat te inteleg cu munca la tara! Si voi aveti mult mai multe de facut decat noi.
Strumph, Daria se uita doar la Duck tv si doar inainte de somnul de pranz. Postul asta mi se pare inofensiv pt ei. Chiar a invatat de acolo sa se spele pee dinti (cu degetul ei, evident! ca periuta nu o accepta).
Ioanna, ufff, ochelari?! Bine ca ti-ai urmat instinctul si ca ai descoperit devreme. Piate scapa repede de ochelari!
Weekendul asta vin si parintii mei aici la socri. Ca sa nu ne mai ducem noi cu Daria atata drum. Sotul meu i-a invitat si pe nasi. Socrul meu a chemat si o matusa cu fratele ei. Nu au vorbit intre ei si asa s-a nimerit sa se anunte toti aici. Vom fi 10 adulti plus un copil si un catel (al nasilor). Dar nu-i nimic, ca-i punem pe toti la treaba ca sunt de-ai casei:)
Gata, fug la ale mele ca mi-a adormit printesa!
Aaa. Roxy si tie putere de munca si rabdare cu muncitorii in casa. Urasc cand mai vin si pe la noi: praf, dezordine, zgomot!!!
cami_antonia spune:
miki da boala asta nu e stomatita?
ca la noi asa s-a numit
nu a avut eruptie pe corp
doar in gura
cu afte mari cu puroi
si gingii sangerande
brrrrrrrrrr
si nu a durat doar 3 zile
din pacate
ci 10 zile
si tot asa cu febra care nu scadea decat timp de 2 ore
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia miki da boala asta nu e stomatita? ca la noi asa s-a numit nu a avut eruptie pe corp doar in gura cu afte mari cu puroi si gingii sangerande brrrrrrrrrr si nu a durat doar 3 zile din pacate ci 10 zile si tot asa cu febra care nu scadea decat timp de 2 ore de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
tocmai de asta ii spuneam lui yvy, ca dr spunea ca in ziua cand am fost eu cu andra vazuse zeci de copii cu acelasi diagnostic, cu manifestari mai mult sau mai putin apropiate: unii prezentau febra altii nu, unii cu eruptii altii nu, etc
diagnosticul exact a fost faringita acuta plus stomatita. a mea avea bubite albe doar in gat pe amigdale..