Bobocei de sept-oct 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
mlhaela spune:
Moro, eu stiu de la o prietena ce are diabet ca glicemia normala inainte de masa trebuie sa fie sub 110, iar dupa masa sub 140. Acuma probabil la femeile insarcinate aceste valori se modifica. Daca medicul tau ti-a zis ca esti la limita si ca nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare, doar sa reduci dulciurile, inseamna ca asa o fi.
Olivette spune:
Buna dimineata, burticute!
Eu azi sunt libera pt o zi vai, ce bine e!!! Abia astept sa intru in prenatal din august si sa stau acasa. Ma simt asa plina de energie, ma tot gandesc la mobila pt camera lui bebe, la listuta de cumparaturi, sa fac curat.... Sper ca sa si apuc sa fac ceva, ca vad ca la planuri stau bine.
Ma bag la un castron de cereale cu lapte apoi fug sa platesc niste facturi, acum cat mai e racoare si revin. Sper ca nu sunteti toate la munci si sa scriu singura pe-aici.
Va pup.
27+
anidaz spune:
Neataaa!
Am intrat sa citesc si apoi ma bag la dus si plec la doctor,
Marikaki ti-a recomandat doctorul calciu?Intreb fiindca mie mi-a spus clar sa nu cumva sa iau pana in ultima luna fiindca poate declansa nastere prematura este direct raspunzator de contractii.Ai grija cu el in caz ca ai optat singura sa=-l iei,nu te superi ca-ti spun, bine?
27+
Mihnea Bogdan
Bob_Pixel spune:
Morning, bulinici !
Suntem si noi prin zona, am intrat in trim 3 (avem 28+). Bebe e mai lenes zilele astea. La eco de la 25s, era cu capul in jos si cred ca asa a ramas, pentru ca nu mi s-a parut sa faca miscari atat de ample incat sa se intoarca. Oricum, simt miscarile de cateva sapt ca sunt la fel : daca sta cu capul in partea de jos a uterului si fundul in dreptul buricului sa zicem, se explica de ce simt bocaniturile pe toata partea stanga, acolo cred ca si-a indesat labutele . Uneori misca toata burta, cred ca se intoarce spre dreapta si inapoi pe stanga (aia e zona favorita).
Joia trecuta ne-am super rasfatat ca mami a facut 30 ani si bebe 28 sapt. In weekend, in schimb, am obosit ingrozitor, am avut si mult de lucru pentru birou, plus modificarile prin camera. Am dat afara jumate din mobilier, trebuie sa zugravim si apoi sa cumparam patut.
Fetelor, eu am inceput sa mananc de parca nu mai e alta zi. Ma pocneste o foame crunta uneori si trebuie sa bag macar un sandvis ceva, ca o iau razna. Cantarul inca arata +8 sau +9 daca sunt purcelusa. Dar eu incerc sa tin sub control tavalugul cu fructe si lactate. Seara iau masa doar de fructe, am scos 95% din dulciuri, sper sa reusesc sa balansez cumva alimentatia si greutatea.
Nu am apucat sa citesc capitolul trecut, promit ca recuperez.
O saptamana frumoasa !!
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
danielabejan spune:
neatza burticutze!
si noi ne-am trezit de la 6 astazi si ne-am facut si noi o gramada de planuri pe azi, speram sa le si realizam
a aparut si la noi putin soarele desi e abia 8 acum si tare bine ar fi sa ramana sa ne mai incalzeasca si pe noi , macar azi.
oricum va uram o sapt frumoasa plina de vesti bune si cu bebelusi activi.
26+
mami.ilinca spune:
Neata burtici :)
Stella:-seara am ac. problema daca ma agit prea mult in timpul zilei, apar episoade de intarire a burticii,as vrea sa cred ca nu sunt contractii dar ma indoiesc.
-despre pozitia lui bebe in burtica , as zice ca e cu piciorusele in jos si cumva capul si spatele transversal, simt f jos si putin miscarile bebelesesti din cauza placentei anterioare .
- eu nu m-as da cu gel anticelulitic nici in afara sarcinii , nu pt ca nu as avea avea nevoie . Poate masaj, cu ulei de masline sau alte trebuie asa de rasfat
Olivette: zi libera??? vreau si eu asa as leneviiiiiiiiiii
- in wend sarbatorim finutii, abia astept, dar m-as bucura sa aud ca v-ati intalnit si sa vad poze cu burtici
Moro K:
-nici eu nu inteleg care-i treaba cu camasa de alaptat, mi-au folosit bluzele inchise in fata, de pijama sau tricourile. Intr-adevar o camasa e utila primele zile dupa nastere, in spital,dupa cezariana nu as fi reusit sa ma imbrac cu pantalonii de pijama; pana la urma fiecare cum e obisnuitsi dupa preferinte
-nu m-am apucat de ex Kegel, se pare ca-s f utile in nasterea naturala, dar sigur cineva care are mai multa experienta te-ar putea ajuta mai mult
-testul de glicemie provocata l-am facut la prima sarcina, acum nu mi l-a mai recomandat; e foarte important ce spune medicul tau , ai incredere in el;
Marikaki: ma recunosc la capitolul carcei, somn de noapte si internet de la 4-6 dimineata dar la faza cu 3 kg , nu , am luat vreo 8 kg si nu ma simt prea confortabil psihic cu treaba asta
- calciu efervescent stiu ca e cu masura si se ia la indicatia clara a medicului; cel mai mult m-a ajutat pt carcei magne -b6
Lulutza: vreau si eu racoare si poate un pic de ploaie , dar doar un pic; V-ati hotarat ce nume o sa aiba puiutza voastra?
Bob pixel : bebelusa Iris , ce frumos
La multi ani pt 30 ani si pt 28 de saptamani drei !Ai grija cu efortul in amenajare, mai mult indicatii de pe margine , restul sa fie cu miscarea.
Fete dragi tare m-as bucura sa stiu ce se mai discuta pe fb, ce subiecte mai aveti, ma chinui sa aduc ceva interesant in discutie si habar n-am ce si tare m-as bucura sa se intoarca Tzuki &Simonix.
zi frumoasa si racoroasa pt noi si un pic de soare pt Lulutza
24w+
veroboroda spune:
Buna dimineata, fetelor!
Bine ca s-a mai racorit un pic.
Bob pixel, felicitari pentru bebelusa si "la multi ani! " pentru cei 30 de ani.
Eu ma simt din ce in ce mai obosita, nu mai reusesc deloc sa ma odihnesc noaptea, ma intorc foarte greu de pe o parte pe alta, mai nou se pare ca bebelinei mele nu-i mai plac pozitiile de somn si ma loveste in continuu. Iar sambata am experimentat niste dureri sau mai degraba intepaturi ale muschilor vaginului. Voi ati experimentat asa ceva? Eu una, nu mai tin minte daca la prima sarcina am experimentat sau nu aceste dureri.
Pup
Mami de printesa Bianca Elena (29.08.2007) si +25saptamani
danielabejan spune:
scuze bob pixel am uitat sa iti spun si eu la multi ani si multa sanatate pt ziua ta si a lui bebe
ilinca pe facebook nu a fost prea mare activitate in ultimele zile, cateva saluturi si cam atat
in trecut s-a mai discutat despre carucioare, patuturi, chestiutze muzicale pt copii, serbari la gradinita si felul in care le percep copiii, omega 3 in trimestrul 3, biberoane si nu imi mai amintesc
26+
stella87 spune:
Buna burticute!
Bob, bine ai revenit, si la multi ani tie si lui bebe! Si eu am aniversat trecerea in ultimul trimestru cu multa bucurie Apropo, la mine nu "s-a putut" decat concediu de la 16 iulie, cand sunt in sapt 32. Ce sa mai, refuz sa ma mai enervez.
Deci aveti ceva supozitii cum sta bebe in burtica. Eu tind sa simt miscari usurele jos si mai puternice in dreapta sus. Poate jos sunt manutele si capsorul iar sus fundul si piciorusele Joi am eco si aflu sigur.
Olivette, eu sunt pro intalnire sambata daca vreti
Merg sa pap ceva si mai revin!
fericita 28+ cu
Bob_Pixel spune:
Multumesc de urari, fetelor !
Citat: |
citat din mesajul lui veroboroda Bob pixel, felicitari pentru bebelusa si "la multi ani! " pentru cei 30 de ani. |
Bebelusa, zici? Sa vedem daca te contrazic in septembrie.
mami.ilinca : daaa, Iris (+Elena) ! Daca nu vine acum barza roz, ramane numele in stand-by pana vom avea posesoare. E valabil si pentru baiat. Cumva mi-e si teama sa zic cunoscutilor ce prenume nazdravan i-am ales si mentionez doar pe primul : Andrei. Or sa aiba un soc sa afle ca pe certificat va figura Andrei-Timo.
Sotul oricum imi spune ca pur si simplu nu-l intereseaza ce nume am ales eu, lui sa-i dau scris pe hartiuta si el va declara ce decid eu. Pe el il intereseaza doar sa fie surpriza.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !