Bobocei de sept-oct 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
PaulaFrida spune:
Si eu mai am treaba cu acidul cateodata,asa 2-3 zile la rand,dupa aia pauza,o sapt doua.iau un rennie si-mi trece
Paulafericita 26+ cu Roland
danielabejan spune:
neatza fetelor
am avut iar un pic de acid in npt asta dar l-am domolit cu o felie de lubenitza, aveam in casa , si se pare ca a mers, partea proasta e ca nu am mereu lubenitza in casa.
si oduminica placuta
26+
lulutza_1980 spune:
salutari gagici !!!
la noi sunt 13-15 grade la pranz ... si ploua tare !
stella87 banuisem ca e vorba de 500 lei dar oricum e fff mult ... eu acum nu stiu ce conditii sunt dar aici iti ofera totul ( inclusiv camera singura cu baie si dus propiu ) la o suma un pic mai mica ...pana in 85 de euro ...mi se pare fff mult 500 lei , e exagerat ... cat trebuie sa castige un roman ca sa-si permita sa aiba un copil ??? mi se pare groaznic ...
nu spun ca as avea bani pusi deoparte pentru nastere ( deabia acum incep ) , dar ma bazez f mult pe contributiile platite la stat ...noroc ca aici sistemul functioneaza ...si inca nu-i la nivelul nemtilor care ofera totul gratis !!! inclusiv tot ce are nevoie copilul in primele zile ...
sper sa nu fi intristat pe vreuna din voi !!!
o duminica placuta in continuare ! pup !!!
27 +
stella87 spune:
Buna gravidutelor
Tocmai ce-am facut niste conopida pane In sarcina am dezvoltat o obsesie pentru conopida, noroc ca-i sanatoasa
Azi am primit hainute de bebe de la o cunostinta, mai multe body-uri si salopete cu capse, le-am bagat la masina si le pun bine
Am fost harnicuta azi, dar iata ca durerile de spate au revenit si mi s-a si intarit abdomenul inferior. Nu mai stiu cine zicea ca astea n-ar fi contractii, ci niste incordari ale uterului de la oboseala. Deci o las mai moale. Urasc spalatul de mana, dar deh, daca hainele ies
Lulutza, ce zici tu suna de viis!!! E mult 500 lei pe zi si nu sunt asa conditii, cu dush in camera. Dar e mult mai bine ca la stat. Oricum, sper sa nu fiu nevoita sa stau mai mult de 4 zile si sa incep sa platesc extra
Fetelor, voiam sa va intreb, voi va puteti da seama in ce pozitie sta bebele in burtica? Eu deja incep sa fac supozitii, in functie de unde si cum simt miscarile, dar desigur, ecograful stie sigur
Vreuna dintre voi foloseste produse anticelulitice care sa fie permise in sarcina? Mie mi-e frica sa folosesc, dar este acum la revista avantaje un ulei anticelulitic din plante si nu e precizat ca e interzis in sarcina. As vrea sa-l folosesc, ca pielea mea e in dealuri mai nou si macar sa nu se faca mai rau. Voi ce ma sfatuiti?
Va si s-aveti o duminica linistita!
fericita 28+ cu
mlhaela spune:
Nu prea cred in produse anticelulitice minune, adica daca ai predispozitie la asa ceva, nu vad ce-ar putea-o opri.
Eu am fost plecata in week-end la mama mea si-am ramas surprinsa (placut surprinsa) de cat s-a scris.
Mi-ar placea doar sa se intoarca si Tzuki pe forum, si Simonix, si uitam toate animozitatile ce-au fost.
Lalu, n-ai mai scris demult. Sper ca esti bine!
Pupici si o duminica placuta in continuare!
Olivette spune:
Lulutza, sincer as vrea si eu 13-15 grade si ploaie. Azi a plouat si la noi si asa de fericita eram ca s-a mai racorit in sfarsit!!!
Stella, nu stiu ce sa-ti zic de produsele anticelulitice, eu nu folosesc nimic si sincer am observat si eu ca sunt full pe picioare, de aceea mi-am cumparat numai rochii lungi, nu mai am curaj sa mi le arat mai sus de genunchi.
Eu nu-mi dau seama cum e situat bebe. Imi dadeam eu cu presupusul saptamana trecuta cand simteam lovituri si in stanga si in dreapta si ma gandeam ca e bebe transversal si ma loveste intr-o parte cu pumnii, intr-o parte cu picioarele. Si la control am vazut ca de fapt era cu capul in jos! Asa ca ma las de sportul asta numit interpretare ca nu-mi iese
Hai sa ne mobilizam putin! Cine e pentru o ieseala sambata viitoare?
27+
mlhaela spune:
Si la noi a plouat si, desi s-a racorit, parca e irespirabil aerul. Cred ca presiunea atmosferica e de vina.
Olivette, trebuie neaparat sa va mobilizati si sa va intalniti, e pacat sa n-o faceti.
referitor la greturi, si eu mai vizitez inca baia, dar mult mai rar (trec si 3-4-5 zile fara sa vomit) si nu mai am greturi. La fel ca si voi, imi vine rau, fug la baie si-am scapat.
Despre scurgerile din sani, am avut si eu o nedumerire cand au inceput; eu imi imaginam ca lapticul va iesi ca "din furtun", dar Tzuki m-a lamurit ca lapticul iese ca din "stropitoare" (pe facebook). Ce-am mai observat eu acum recent e ca mi se decojeste pielea din jurul sfarcurilor, cred ca trebuie sa incep sa ma dau si-acolo cu crema hidratanta.
Andreea (nu mai stiu) asteptam cu nerabdare listuta ta cu lucrurile necesare pentru bebe. Elfica, chiar daca nu mai ai foaia de la medicul pediatru, poate incerci sa-ti amintesti ce-ai cumparat la inceput pentru Iulia (lucruri pe care le-ai si folosit, bineinteles).
O seara placuta va doresc!
MoRo_K spune:
Bunaaa...am recuperat si eu...aproape un capitol:)...dp care am dormit putin ca obosisem :)))) si mi-am facut listuta cu ce as vrea sa raspund :)
Lulutza chiar ca esti norocoasa cu vremea la noi sapt asta a fost canicula,acum seara a tras o ploaie si e vanticel vaai numai pe balcon imi vine sa stau :)Citeam temerile tale....dap si eu le am uuu si inca multe altele si sper din toata inima sa functioneze instinctul...memoria(ca citesc destul dar nu stiu ce mi-oi aminti in momentele acelea)
Listuta de cumparaturi eu inca n-am facut-o recunosc ca in afara de 2 carti pt copii una in greaca alta in romana :) n-am luat nimic...si noi asteptam reducerile si cum mai spuneam noi avem si multe lucruri de la cumnata mea si ce e mai important le avem pe cele costisitoare gen scoica/pat/scaun/carut etc.
Am vazut ca scriati pe lista cu cei trebuie mamicii de camasa de noapte sorry ca intreb dar ce imi trebuie neaparat camasa?si e ceva deosebit fata de cele normale? eu port pijamale de obicei nu sunt ok?!
Anaomaria unde ati fost in Grecia?:)
Mirabela ce tare a fost David :))
Anidaz citeam ca mai vomiti...eu nu vomit dar mi se mai face rau...probabil e tensiunea mica de vina mi-a zis doctorul sa beau multa apa si mai bag si cate o maslina ceva cand mi se face rau...
Danielabejan si eu am arsuri la greu si iau malox...iau jumatate doctorul mi l-a recomandat nu a zis jumate dar dc imi trece asa incerc macar sa micsorez doza :)...eu nu ma linistesc cu papa minerala sau lapte din pacate dar eu aveam problerme cu aciditatea gastrica si inainte de sarcina...
Fetelor voi faceti exercitiile Kegel am citit de ceva timp despre ele dar am uitat sa intreb medicul dc sunt ok si dc merita...
Mai voiam sa intreb a mai facut cineva curba glicemica sau cum ii zice si a fost la limita...mie dp o ora dp glucoza ingurgitata mi-a iesit aproape de lim. superioara...eu nu am antecedente in familie si eram/sunt slabutsa...am incept cu 51kg-1.60 inaltime...ei medicul a zis sa mai reduc dulciurile...eu oricum nu ma umflam cu dulciuri...dar nu stiu nu mi-e clar...pt ca si cartofii/pastele/orezul au amidon ce se transf in zahar si fructele au zahar si am gasit pe net ca limita superioara ar fi 140 iar eu aveam 152...al meu doc mi-a zis ca-i limita 155-160....o sa-l mai sun sa-l intreb ca nu mi-e clar deloc cat de strict regim ar trebui sa tin...dc mai stiti ceva pe tema asta spuneti-mi si mie
Cam atatica... am bagat sa ascultam niste Mozart...sa ne desteptam :)
Pup fetele si noapte buna!
24
marikaki spune:
Salutare burtici!
Noi suntem bine, inca activi la locul de munca. Muncim cu drag si spor, ca sa facem fata cheltuielilor.
Se pare ca pana acum nu am acumulat decat 3 Kg si totusi, burtica se contureaza pe zi ce trece, iar buricul iese din ascunzatoare.
Ne confruntam cu carcei in fiecare noapte, inca de la 4 luni. Pana acum, parca nu erau asa de durerosi. Azi dimineata m-am trezit cu ablele picioare blocate de sus pana jos. Nici nu ma mai puteam da jos din pat. Am avut noroc ca era sotul acasa.
Stari de voma in general nu am avut, dar mai nou avem de la laptic si calciu. Deci, nu le pot bea una dupa alta.
Ca sa fiu sigura ca nu uit sa beau si apa, mi-am cumparat Ca si Mg efervescent.
La capitolul somn, nu stam deloc bine, abia daca reusim sa dormim 6h pe noapte si acelea intrerupte cu iesirile la toaleta. Dimineata intre 4 si 6 avem program de calculator, mai nou. Deci, suntem la curent cu cititul mesajelor voastre, drept pentru care va multumim.
Ma bucur ca sunteti toate burticile ok impreuna cu bebeii. Va doresc tuturor sarcina usoara in continuare, sa va odiniti bine, sanatate si sa ne fie bebeii sanatosi!
Va pupic dulce pe toate
27w3d
Raul-Ciprian